Skip to main content

Oktoberfest i Bremen

-
Bremer Freimarkt - største folkefest i Nordtyskland

Oktoberfest i Bremen

I oktober forvandles Bremen til én stor fest! Bremens oktoberfest, Freimarkt, er en tradition, som stammer fra år 1035, og er i dag et stor ”leben” med hundredvis af forlystelser, markedstelte og boder, musikparader og musiktelte. Hovedindslaget er fællesmiddagene med øl i det kæmpe festtelt på pladsen Burgerweide, hvor de traditionelle lederhosen og dirndl-kjoler kommer frem. Dét skal opleves!

Bremen

Bremen er en af de gamle hansestæder. Havnen i Bremen er sammen med havnen i Bremerhafen Tysklands næststørste. Altstadt i Bremen byder på flere hyggelige gågader og domineres af den store markedsplads, hvor historiske bygninger som rådhuset og domkirken er iøjnefaldende. I Altstadt findes mange hyggelige kælderrestauranter og bryghuse.

Historisk marked i Bremen

Sideløbende med markedsfesten afholdes der et historisk marked på torvet ved Liebfrauenkirche i centrum af Bremen. Her tilbyder handlende i historiske dragter deres varer, håndværkere demonstrerer gammelt kunsthåndværk, der er musik og underholdning og ikke mindst lækkerier for mave og gane.

Hotel

 • Novum Hotel Bremer Haus

  Novum Hotel Bremer Haus er centralt beliggende ved Hovedbanegården og tæt ved Altstadt i Bremen. Hotellet råder over reception, morgenmadsrestaurant, elevator og drikkeautomat. Værelserne er flotte med bad, toilet, hårtørrer, safeboks og TV. Forplejningen består af en righoldig morgenbuffet.

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantMorgenmad
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost i Neumünster. Ankomst til Bremen sidst på eftermiddagen. Efter aftensmaden på en lokal restaurant, er der rig mulighed for at besøge et af bryghusene i Bremen eller stifte bekendtskab med Bremer Freimarkt.

 • Dag 2: Byrundtur og Oktoberfest

  Om formiddagen går vi en byrundtur i Bremen for at stifte bekendtskab med seværdighederne i Altstadt. Vi ser Marktplatz med byens vartegn, Die Bremer Stadtmusikanten, det historiske Rådhus og St. Petri Domkirken.

  Herefter kommer vi igennem det historiske Schnoor-kvarter med mere end 100 gavlhuse til kunstnergaden Böttcher Strasse. Eftermiddagen er til fri disposition med mulighed for en havnerundfart eller for at besøge det historiske marked eller Bremer Freimarkt.

  Om aftenen har vi reserveret plads i Bayern Festhalle, hvor vi spiser aftensmad og nyder underholdningen og partystemningen. Senere vil der være mulighed for at besøge en almhytte med tyroler- og afterskistemning eller en af de utallige forlystelser, boder, musiktelte eller musikhytter.

 • Dag 3: Hjemrejse

  Hjemrejse med indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Bremen?

  Gennemsnitstemperatur: Oktober 8° - 12°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Bremen?

  Entréer udgør:  Der er gratis adgang til Freimarkt.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu