Skip to main content

Solorejser - rejs alene i godt selskab

-
Oplev verden med dansk rejseleder og gode rejsefæller
Se ledige afgange i

Kun dig, men aldrig alene

Kan du tage med NILLES Rejser, hvis du rejser alene? Ja. Selvfølgelig. Vores solorejser er skabt til dig, der rejser alene, og på alle vores rejser med dansk rejseleder oplever vi sammen og hygger sammen. Vores rejseledere er meget opmærksomme på, at alle er med og har det godt.

Vi kalder det solorejser, når du rejser alene, og ikke ”Singlerejser”, for singlerejse lyder for mange lidt som om, at man ikke skal være single på vej hjem. Du er med for at opleve og nyde det gode samvær med andre mennesker, der også glæder sig til at dele oplevelserne og de eventyr, der venter.

Rejs trygt på grupperejse med NILLES

At rejse i en gruppe med dansk rejseleder er samtidig meget mere trygt end at være alene på et rejsemål. Du har altid nogen at tale med, og rejselederen er altid klar med tips og hjælp. Mange nye venskaber er opstået på rejser med NILLES Rejser, og her betyder det intet, om man er én, to eller flere.

Skal man så dele værelse med en anden?

Nej. Vores solorejser er som udgangspunkt, hvor du bor alene, medmindre du har en ven eller veninde med, og I beder om at bo på værelse sammen. På mange af vores andre rejser med dansk rejseleder kan du også få eneværelse, og på nogle hoteller har vi helt fjernet eller nedsat eneværelsestillægget, som ofte opkræves, når du bor alene. Ring og hør om rejser med dansk rejseleder, hvor du rejser alene uden at føle dig alene.

Busrejse til Bornholm

Oplev den danske solskinsø og en af vores mest populære busrejser med andre, der rejser alene. Rejsen er krydret med spændende udflugter, et godt hotel samt hyggeligt, socialt samvær. Om aftenen spiser vi middag sammen på hotellet, hvor der efterfølgende vil være musik nogle af aftenerne.

Solorejse til Hamburg

Hamburg har udviklet sig meget de seneste år og er blevet til en storby med mange attraktive tilbud. Vi udforsker Hamburg med dansk rejseleder samt andre spændende byer. Vi har fundet et hyggeligt hotel, hvor vi hygger med middag og musik om aftenen. Se vores solorejse til Hamburg her.

Historiske Helsingør

Bo på det ikoniske Marienlyst Strandhotel, hvor rammerne er helt unikke. Fra hotellet venter flere spændende udflugter, bl.a. med besøg hos Peter Beiers Chokolade på Ørsholt Gods.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu