Skip to main content

Læserrejser

Skræddersyede læserrejser

Ønsker I som mediehus eller fagblad en skræddersyet rejse til jeres læsere, så er I kommet til det rette sted. Vi gør meget ud af at tilrettelægge og planlægge efter interesser, geografi og tema. Nok er vi beliggende i Nordjylland, men derfor har vi stadig rig mulighed for at arrangere afgange med bus-, fly- og krydstogter fra hele landet. På vores hjemmeside har vi mange spændende rejser, og desuden prøver vi hele tiden at forny os og komme før trenden. Så finder du en rejse på vores hjemmeside, som du gerne vil bringe som læserrejse, vil vi meget gerne hjælpe. Ønsker du at videreudvikle en rejse, hjælper vi også gerne med det. Og taler vi om en hel ny rejse, står vi også klar til at hjælpe med det.

Her på siden kan du læse om vores læserrejser. Vi vil løbende opdatere siden med nye rejser. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os her.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu