Skip to main content

Nytårsrejser

-
Tag med dansk rejseleder til et festligt nytår
Se ledige afgange i

Nytårsaften i det bedste selskab

Jul og nytår er en tid med dejlige traditioner. For mange er det f.eks. en skøn tradition at tage væk hjemmefra til nytårsfest med NILLES Rejser. Nogle kommer alene, andre med gode venner, og rejselederen sørger for at integrere alle i gruppen, så vi oplever i fællesskab. Du oplever noget nyt, får god mad og en dejlig fest i godt selskab, og du overlader ikke mindst til andre at arrangere det hele lige fra overnatning og udflugter til opvask. Meget bedre kan man ikke springe ind i et nyt år.

Nytårsrejser i Tyskland

Lige som i julen, hvor du kan rejse til Tysklands kendte julemarkeder, er Tyskland eksperter i god stemning ved nytåret. Alt spiller til festen, og der er dejlige oplevelser at krydre turen med. Prøv også vores populære nytårskrydstogt på Rhinen. Her besøger vi alle de spændende byer, heriblandt Strasbourg, St. Goar, Rüdesheim og flere. Skål nytåret ind på vandet til All Inclusive.

Nytårsrejser i Danmark

Fejr nytår i Danmark i godt selskab med god mad og underholdning. Vi har sørget for forkælelse, spændende udflugter, musik og dans, og et brag af en fest. Se f.eks. om vores nytårstur til Sønderjylland.

På vores hjemmeside præsenterer vi alle vores rejser. Er du i tvivl om, hvilken type jule- og nytårsrejser der passer bedst til dig? Så tag en snak med os og hør nærmere. Det vigtigste for os er, at du får lige de oplevelser, du drømmer om. Vi glæder os til at skabe nye minder sammen med dig - med tryghed og godt humør på hele rejsen.

Nytårsrejse med næsten alt inkluderet

Selvfølgelig er der både mad og drikkevarer inkluderet, når festen går i gang.

Vores nytårsrejser, der alle er busrejser med dansk rejseleder, er typisk på 3-4 dage, men har du et par dage ekstra, så overvej det store nytårseventyr med all inclusive flodkrydstogt på Rhinen fra Strasbourg med udsigt til vinmarker, majestætiske slotte, Loreleys klippe og besøg i spændende byer.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu