Skip to main content

Nytårsrejser

-
Tag med dansk rejseleder til et festligt nytår

Nytårsaften i det bedste selskab

Jul og nytår er en tid med dejlige traditioner. For mange er det f.eks. en skøn tradition at tage væk hjemmefra til nytårsfest med NILLES Rejser. Nogle kommer alene, andre med gode venner, og rejselederen sørger for at integrere alle i gruppen, så vi oplever i fællesskab. Du oplever noget nyt, får god mad og en dejlig fest i godt selskab, og du overlader ikke mindst til andre at arrangere det hele lige fra overnatning og udflugter til opvask. Meget bedre kan man ikke springe ind i et nyt år.

Nytårsrejser i Tyskland

Lige som i julen, hvor du kan rejse til Tysklands kendte julemarkeder, er Tyskland eksperter i god stemning ved nytåret. Alt spiller til festen, og der er dejlige oplevelser at krydre turen med f.eks. stop i hyggelige Lübeck og Hamburg på vores nytårsrejse til Neumünster i grænselandet. Berlin, Husum og Bad Bramstedt er andre dejlige muligheder. Prøv også vores populære nytårskrydstogt på Rhinen. Her besøger vi alle de spændende byer, heriblandt Strasbourg, St. Goar, Rüdesheim og flere. Skål nytåret ind på vandet til All Inclusive.

Nytårsrejser i Danmark

Fejr nytår på Borupgaard Herregård ved Snekkersten med live-musik, dans og i godt selskab. Smukke naturskønne omgivelser venter og et program der både byder på Fredensborg Slot, Karen Blixen og Roskilde domkirke. En anden mulighed er altid skønne Fyn, hvor vi har sørget for forkælelse, spændende udflugter, musik og dans, og et brag af en fest.

Nytårsrejser i Norge

Har du nogensinde tænkt på, hvordan man fejrer nytår i Norge? Nu har du i hvert fald muligheden for at springe ind i det nye år, fra den norske Telemark. Straand Hotel i Vrådal inviterer til fest farver, når det nye år skal bydes velkommen. Dette gøres med manér med et veltilrettelagt program og en lækker festmenu. Lad op til aftenen i rolige omgivelser med sneklædte bjerge omkring. Så bliver det ikke mere idyllisk.

På vores hjemmeside præsenterer vi alle vores rejser og der vil løbende komme flere til. Er du i tvivl om, hvilken type jule- og nytårsrejser der passer bedst til dig? Så tag en snak med os og hør nærmere. Det vigtigste for os er at du får lige de oplevelser, du drømmer om. Vi glæder os til at skabe nye minder sammen med dig - med tryghed og godt humør på hele rejsen.

Nytårsrejse med næsten alt inkluderet

Selvfølgelig er der både mad og drikkevarer inkluderet, når festen går i gang.

I Neumünster er der f.eks. all inclusive fra klokken 19:30 og helt til klokken 03 med fri servering af øl, vand, vin, kaffe og te. Sådan har vi det bedst hos NILLES Rejser, så vores rejser er altid komplette pakkerejser, hvor næsten alt er inkluderet.

Vores nytårsrejser, der alle er busrejser med dansk rejseleder, er typisk på 3-4 dage, men har du et par dage ekstra, så overvej det store nytårseventyr med all inclusive flodkrydstogt på Rhinen fra Strasbourg med udsigt til vinmarker, majestætiske slotte, Loreleys klippe og besøg i spændende byer.

Godt nytår!

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu