Skip to main content

Nytår på Rhinen

-
Festligt nytårs-flodkrydstogt med All Inclusive ombord

Nytår på Rhinen

Nyd et skønt nytårskrydstogt langs Rhinen, hvor vi sammen med vores rejsefæller blandt andet skal opleve charmerende Rüdesheim, den flotte universitetsby Heidelberg samt en festlig nytårsaften med musik, dans og underholdning.

Skib

 • MS Mona Lisa

  M/S Mona Lisa er et skønt 2-dækker skib, som er bygget i 2000 og i 2010 blev skibet renoveret. Der er 50 kabiner ombord fordelt på 2 dæk. Skibet har reception, en hyggelig loungebar samt restaurant.

  Alle kabiner er rummelige og har samme størrelse og er placeret lige over vandlinjen. Alle kabiner har enkeltsenge, bad og toilet, TV, radio, hårtørrer og safety boks.

  ALL INCLUSIVE OMBORD

  Til frokost og aftensmad øl, vand og skibets vine og fra baren øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 10:00-24:00.

  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1 (28/12): Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning ved Göttingen.

 • Dag 2 (29/12): Strasbourg

  Frokost ved Baden-Baden. I Strasbourg går vi midt på eftermiddagen ombord. Flodkrydstogtskibet er festligt pyntet i anledning af nytåret. Rederiet byder på en velkomstdrink, sejladsen kan begynde, og vi passerer de største sluser på Rhinen ved Iffenzheim og Gambsheim. Vi nyder samværet med en dejlig middag.

 • Dag 3 (30/12): St. Goar - Rüdesheim

  Vi har sejlet natten igennem og ankommer til St. Goar om morgenen. Rhinen snor sig gennem landskaber forbi vinmarker, majestætiske slotte, ruiner og den berømte Loreley-klippe. Vi får morgenbuffet og frokost ombord og nyder udsigten, mens vi sejler på den smukkeste del af Rhinen til vinbyen, Rüdesheim. På en byrundtur besøger vi Rüdesheim og kommer til byens berømte gade, Drosselgasse. Der er mulighed for at se Europas største samling af mekaniske musikinstrumenter. Middagen ombord på skibet, hvorefter sejladsen fortsætter mod Mannheim.

 • Dag 4 (31/12): Rüdesheim - Mannheimn

  I løbet af natten sejler vi til Mannheim. Der er udflugt til den flotte gamle universitetsby, Heidelberg, hvor slottet knejser over byen og Neckar floden. Vi sejler videre til Speyer, hvor vi besøger denne betydningsfulde by fra middelalderen. Speyer er specielt kendt for sin domkirke, der er den største i Tyskland og optaget på er på UNESCOs Verdensarvsliste. Om aftenen venter en flot nytårsmiddag med vin ad libitum. Festlighederne fortsætter i loungen, og sammen fejrer vi nytåret ved midnat med et glas champagne, musik og dans.

 • Dag 5 (01/01): Strasbourg

  I løbet af natten sejler vi til Strasbourg. Brunch ombord. Midt på eftermiddagen går vi af borde. Vi kører en kort byrundtur i Strasbourg, hvor vi blandt andet ser EU-parlamentet samt en del af de historiske, bygninger langs de gamle kanaler i bymidten. På turen mod Tyskland er der pause ved sluserne i Gambsheim, inden vi kører forbi Karlsruhe og Frankfurt til overnatning syd for Kassel.

 • Dag 6 (02/01): Hjemrejse

  Forbi Hamburg, indkøbspause ved Fleggaard og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • All Inclusive ombord

  Til frokost og aftensmad øl, vand og skibets vine og fra baren øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11:00-24:00.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvordan forholder det sig med drikkepenge?

  For flodkrydstogter og krydstogter er drikkepenge ikke inkluderet i rejsens pris. Drikkepenge er ikke obligatorisk, men det anbefales at betale cirka € 10 pr. person/pr. dag til fordeling blandt skibets personale.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu