Skip to main content

Hold nytår på flodkrydstogt på Rhinen

-
Festligt nytårs-flodkrydstogt med All Inclusive ombord

Nytår på Rhinen

Det bliver et brag af en nytårsaften, du her kan opleve. Forestil dig festfyrværkeriet langs flodbredden oplyse Rhinen, når vi sammen med dine rejseledsagere kan se det hele fra søsiden, alt imens vi ønsker hinanden godt nytår.

Skib

 • Croisieurope iht. skibsoversigt

  Croisieurope har 40 års erfaring og råder over 45 moderne passagerskibe med to eller tre dæk. Alle skibene har gode opholdsrum, restaurant, lobby med bar, souvenirshop og stort soldæk med liggestole. Der er trapper mellem hoveddæk og øvre dæk samt mellem øvre dæk og soldæk. De skibe der er udstyret med tre dæk har elevator mellem kabinedækkene. Fri Wi-Fi i lounge og i bar.

  Alle kabiner er udvendige, lige store og identisk indrettet. På øvre og mellemdæk har kabinerne et større vindue, som kan åbnes. På skibene med to dæk er kabinerne på hoveddæk og øvre dæk og på skibe med tre dæk, er der også kabiner på mellemdækket. Kabinerne er indrettet med dobbeltseng eller to adskilte senge, bad og toilet, hårtørrer, TV, klædeskab, safeboks, aircondition og 220V. På nyere skibe fungerer Wi-Fi i kabinerne.

  Forplejning
  Der er helpension og drikkevarer inkluderet på flodkrydstogter med CroisiEurope. Skibets franske kok fremtryller de skønneste menuer af de bedste råvarer og med god sans for rejserutens madskikke. Der er faste pladser i restauranten under hele krydstogtet. Se mere info ved det specifikke krydstogt.

  Påklædning
  Der er ingen formel dresscode, men shorts, undertrøjer, badetøj og lignende er ikke velset i restauranten. Pæn påklædning er forventet ved krydstogtets gallamiddag.

  Drikkepenge
  Drikkepenge er ikke obligatorisk, men det anbefales at betale ca. EUR 5 pers./dag til fordeling blandt skibets personale. Drikkepenge er ikke inkluderet i rejsens pris.

  Betaling ombord
  Alle priser på skibene er i Euro (EUR). Ved betaling af drikkevarer skal regningen kvitteres og kabinenummer påføres. Afregning (kontant eller kreditkort) sker typisk den næstsidste eller den sidste dag på krydstogtet.

  Rygning
  Det er tilladt at ryge på soldækket.

  ReceptionJa
  Internetgratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning ved Göttingen.

 • Dag 2: Strasbourg

  Frokost ved Baden-Baden. I Strasbourg går vi midt på eftermiddagen ombord. Flodkrydstogtskibet er festligt pyntet i anledning af nytåret. Rederiet byder på en velkomstdrink, sejladsen kan begynde, og vi passerer de største sluser på Rhinen ved Iffenzheim og Gambsheim. Vi nyder samværet med en dejlig middag, og der er underholdning og dans.

 • Dag 3: Rüdesheim

  Næste morgen ankommer vi til St. Goar. Vi får morgenbuffet og frokost ombord og nyder udsigten, mens vi sejler på den smukkeste del af Rhinen til vinbyen Rüdesheim. Her snor Rhinen sig gennem landskaber forbi vinmarker, majestætiske slotte, ruiner og den berømte Loreley-klippe. På en byrundtur besøger vi Rüdesheim og kommer til byens berømte gade Drosselgasse. Der er mulighed for at se Europas største samling af mekaniske musikinstrumenter. Efter middag på skibet besøger vi en af Rüdesheims hyggelige barer, hvor vi skal smage på en lille forfriskning.

  Efter middagen fortsætter sejladsen mod Mannheim.

 • Dag 4: Mannheim - Heidelberg - Speyer - Nytårsaften

  I løbet af natten sejler vi til Mannheim. Der er udflugt til den flotte gamle universitetsby Heidelberg, hvor slottet knejser over byen. Vi sejler videre til Speyer, der er kendt for Tysklands største domkirke.

  Om aftenen venter en flot nytårsmiddag med vin og drikkevarer efterfulgt af hygge og samvær. Festlighederne fortsætter i loungen, og sammen fejrer vi nytåret ved midnat med et glas champagne.

 • Dag 5: Strasbourg

  I løbet af natten sejler vi til Strasbourg og spiser morgenbuffet ombord. Midt på eftermiddagen går vi fra borde og kører en byrundtur i Strasbourg.

  På turen mod Tyskland er der pause ved sluserne i Gambsheim, inden vi kører forbi Karlsruhe og Frankfurt til overnatning syd for Kassel.

 • Dag 6: Hjemrejse

  Forbi Hamburg, indkøbspause ved Fleggaard og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • All Inclusive ombord

  Til frokost og aftensmad øl, vand og skibets vine og fra baren øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11:00-24:00.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu