Skip to main content

Nytår på Rhinen

-
Festligt nytårs-flodkrydstogt med All Inclusive ombord

Nytår på Rhinen

Vær med til at fejre nytåret med manér på dette skønne nytårskrydstogt langs Rhinen. Vi nyder det hyggelige selskab med vores rejsefæller og oplever undervejs blandt andet den charmerende vinby Rüdesheim, den flotte universitetsby Heidelberg samt en festlig nytårsaften med musik, dans og underholdning på skibet.

Overnatning

 • MS Modigliani

  Det flotte skib MS Modigliani er bygget i 2001 og er senest renoveret i 2011. Ombord er der i alt 78 kabiner fordelt på 2 dæk (hoveddæk og øvre dæk). Når du sejler med MS Modigliani, kan du gøre brug af de mange faciliteter ombord såsom reception, skøn panoramarestaurant, souvenirbutik, loungebar med dansegulv, morgenfitness på soldækket, bibliotek, morgenfitness, aircondition, Wi-Fi og mere. Nyd udsigten mens de flotte landskaber glider forbi på det dejlige soldæk. Her er solsenge og liggestole. Alle kabiner er 11 kvm, udvendige med vindue og er indrettet med toilet og bad, hårtørrer, håndklæder, aircondition, TV, telefon og safeboks. Der er helpension og drikkevarer inkluderet, og en aften er der 4-retters gallamenu. Skibets franske kok sørger for gode måltider, både til morgenmad, frokost og aftensmad. Der serveres øl, vand, skibets vine, dagens cocktail samt kaffe, te og drinks i tidsrummet kl. 10:00-24:00. Eksklusive drikkevarer, specielle drinks og andre drikkevarer er mod betaling. Der er faste pladser i restauranten under hele krydstogtet.

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa
  AktivitetBibliotek
  AndetSafeboks & hårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning ved Göttingen.

 • Dag 2: Strasbourg

  Frokost ved Baden-Baden. I Strasbourg går vi sidst på eftermiddagen ombord på vores flodkrydstogtskib, der er festligt pyntet i anledning af nytåret. Vi skåler i en velkomstdrink, inden vi påbegynder sejladsen mod St. Goar. Om aftenen nyder vi en dejlig middag i skibets smukke restaurant.

 • Dag 3: St. Goar - Rüdesheim

  Vi sejler natten igennem og ankommer til St. Goar om morgenen. Her snor Rhinen sig gennem landskaberne forbi vinmarker, gamle pragtslotte, historiske ruiner og den berømte Lorelei-klippe. Vi spiser morgenbuffet og frokost ombord, imens vi nyder udsigten fra skibet på sejlturen på den smukkeste del af Rhinen. Vi ankommer til vinbyen Rüdesheim, hvor vi skal på byrundtur og bl.a. opleve byens berømte gade, Drosselgasse. Undervejs er der mulighed for at se Europas største samling af mekaniske musikinstrumenter. Vi spiser middag ombord på skibet, hvorefter vi sejler videre mod Mannheim.

 • Dag 4: Rüdesheim - Mannheimn

  I løbet af natten sejler vi til Mannheim, hvorfra vi tager på udflugt til den flotte gamle universitetsby, Heidelberg, der bl.a. brillerer med det flotte slot, der knejser over byen og Neckar-floden. Vi sejler videre til Speyer og besøger denne historiske middelalderby, der især er kendt for sin domkirke, der er den største i Tyskland og er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Om aftenen venter en flot nytårsmiddag med vin ad libitum. Vi fortsætter festlighederne i loungen, hvor vi sammen fejrer nytåret ved midnat med et glas champagne, musik og dans.

 • Dag 5: Strasbourg

  I løbet af natten sejler vi til Strasbourg. Vi nyder en dejlig brunch ombord, inden vi i løbet af formiddagen går fra borde. Vi kører en kort byrundtur i Strasbourg, hvor vi blandt andet ser EU-parlamentet samt flere af de historiske bygninger langs de gamle kanaler i bymidten. På den videre tur mod Tyskland er der pause ved sluserne i Gambsheim, inden vi kører forbi Karlsruhe og Frankfurt til overnatning syd for Kassel.

 • Dag 6: Hjemrejse

  Forbi Hamburg, indkøbspause ved grænsen og frokost lige nord for grænsen.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • All Inclusive ombord

  All Inclusive-pakke er inkluderet ombord og indeholder :
  Frokost og aftensmad: Øl, vand og skibets vine. Fra baren: Øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11:00 - 23:00

 • Skal jeg give drikkepenge på skibet?

  Drikkepenge er ikke inkluderet for dette flodkrydstogt. Det er kutyme at give drikkepenge til skibets besætning ved afslutning af krydstogtet. Det forventes, men det er naturligvis frivilligt og individuelt, hvad man ønsker at betale. Beregn 5-10 EURO per person/dag. Der vil typisk ligge en kuvert i kabinen, hvori man kan lægge et kontant beløb, som fordeles af skibet mellem besætningsmedlemmerne. Rejselederen orienterer om dette ved afslutning af flodkrydstogtet.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu