Skip to main content

Rejser til Italien med dansk rejseleder

-
Betagende natur, skønne byer og italiensk gastronomi
Se ledige afgange i

Italien er et overflødighedshorn af kultur, berømte bygningsværker, smuk natur og sanseindtryk, der går lige i hjertet på den rejsende. Det er ikke uden grund, at støvlelandet altid er at finde på alverdens lister over de bedste og mest elskede rejsemål i verden. Hos NILLES Rejser er vi også forelsket i den italienske kultur - og det glæder vi os til at dele med dig på en bred vifte af spændende pakkerejser, der inkluderer både fly og hotel, rundrejse og busrejser til det populære rejsemål Italien.


”I må få hele universet, bare jeg må få Italien” sagde den italienske komponist Verdi. Og har man én gang slentret langs bredden af Lago Maggiore i det nordlige Italien eller oplevet Toscanas forførende skønhed, så forstår man ham. Italien er i sandhed en oplevelse. Men landet er andet og mere end spændende udflugter til smukke søer, charmerende byer, historiske monumenter og pasta fra det berømte, italienske køkken. Og hvad enten du vil på en rundrejse til Gardasøen i nord, besøge pulserende storbyer, f.eks. en storbyferie i Rom, se nærmere på Sicilien i syd, udforske spændende Apulien eller på ø-ferie på Ischia, så er der masser af herlige oplevelser og historiske seværdigheder at finde i det betagende støvleland.


Alle vores rejser til Italien er en unik blanding af spændende byer, spændende seværdigheder, gastronomiske oplevelser, historiske bygninger, stolte traditioner og en rig historie - alt sammen kombineret med en dansk rejseleder, så vi får mest ud af det vidunderlige land. Du kan glæde dig til et solidt rejsefællesskab, og har du undervejs brug for hjælp, tips eller bare en hyggelig snak, har du altid din rejseleder eller medrejsende lige ved hånden.

BUSREJSER TIL ITALIEN:
GARDASØEN OG LAGO MAGGIORE

Det er nemt at komme med bus fra Danmark til den nordlige del af Italien, der er et perfekt rejsemål. Vi har et rigtig fint udvalg af de bedste busrejser til Italien, og nedenfor kan du blive inspireret af mulighederne, når du vil besøge Italien.
Glæd dig til de norditalienske søer Lago di Garda og Lago Maggiore, hvor du får middelhavsklima kombineret med smukke - og høje - bjerge, frodige haver, skønne vinområder, et smukt landskab, flere seværdigheder og nogle af verdens mest berømte kirker.

turen til Maggiore, der beskrives som Europas have, besøger vi også Italiens modehovedstad, Milano, hvor vi skal ose blandt de mange butikker i en af byens mondæne forretningsgader, ligesom vi skal besøge en af Italiens mest berømte og imponerende kirker, Duomo de Milano.
Vælger du busferie til Garda, kan du glæde dig til at blandt meget andet at opleve en sejltur på søen i de smukkeste omgivelser, maleriske Limone, imponerende Monte Baldo og dagstur til fascinerende Venedig, som italienerne selv har døbt ”Adriaterhavets dronning”.

FLYREJSER TIL ITALIEN

Hvert år flyver vi til mange spændende destinationer i det autentiske Italien fra Aalborg Lufthavn, Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn. Du kommer hurtigt frem på destinationen. Det er nemt og bekvemt og giver mere tid til at nyde de smukke italienske landskaber, de mange seværdigheder, det autentiske italienske køkken, hyggelige restauranter, charmerende kystbyer og det milde klima. Samt afslappende dage på dit dejlige hotel. Vi flyver direkte fra Aalborg til Napoli, hvorfra vi har rejser til Amalfikysten, Apulien, Ischia - Napoli, Sorrento - Rom og Sicilien.

Oplev Italien med NILLES Rejser

Rejs til Italien for italiensk mad, for de mange attraktioner, for de fantastiske strande, for de skønne landskaber, kulturen, naturen og den italienske sjæl. Og når du besøger Italien med NILLES Rejser, er du sikker på at få alt det bedste, landet har at byde på.

Amalfikystens skønhed

Amalfikysten er indbegrebet af det ”langsomme” Italien. Her mærker man i høj grad, hvad det vil sige at leve ”La Dolce Vita”. Det bliver ikke meget smukkere end her, og det ikke uden grund, at italienerne kalder området for ”Den guddommelige kyst”. Middelhavets blide vinde gør, at kyststrækningen har et virkelig behageligt klima, men skulle du komme til at savne de høje temperaturer, så glæd dig til heldagsturen til den stadig aktive vulkan, Vesuv, og den fascinerende og overraskende fortælling om byen Pompeji i dens skygge. Se mere om vores rejse til Maiori på Amalfikysten med direkte fly. På rejserne til Sorrento-Rom og Ischia-Napoli kan du også besøge Amalfikysten.

Napolibugtens azurblå vand og farverige øer

På øen Ischia ud for Napoli kan du nyde de smukke omgivelser med en formidabel udsigt over bugten mod den mægtige Vesuv vulkan. Nyd livet på en rigtig ø-ferie med spændende udflugter til naboøerne og storbyen Napoli.

Toscanas kyst eller et bugnende spisekammer

I Toscana finder du ro, smukke middelalderbyer, den fantastiske natur og dejlige vine. Når du mærker Toscana, fornemmer du, hvor meget Italien har at byde på, og det står klart, at Italien ikke kan opleves på en enkelt rejse. I Toscana kan du gå i både Leonardo Da Vincis og Michelangelos fodspor, opleve et skævt tårn i Pisa samt nyde de bølgende landskaber og grønne bjerge.

Vælg turen til Toscanas kyst, hvis du vil opleve de smukke landskaber, maleriske landsbyer med hyggelige gader langs Cinque Terre-kysten, den berømte ø, Elba, hvor Napoleon blev sendt i eksil, Det Skæve Tårn i Pisa, charmerende Lucca med sin gamle bydel og historiske gader og smage de lokale vine. Se mere om vores rejse til Toscanas kyst.

Har du lyst til at træde ind i et af verdens mest lækre ”spisekamre” skal du tage med på vores ”rundtur i velsmag”, hvor vi bor ved Trasimeno Søen i Umbrien og tager på trøffeljagt, besøger vingårde, ostemejeri og olivenolieproducenter i Umbrien og Toscana. Kulinariske oplevelser, du ikke glemmer lige foreløbig.

Rundrejse til Sorrento og Rom med dansk rejseleder

Oplev charmerende Sorrento, Amalfikysten og Den Evige Stad med fly og hotel på vores spændende rundrejse Rom - Sorrento - Amalfi. Kun få steder i verden mærker man historien så tydeligt, som vi gør i Rom. Rejs 2.000 år tilbage i tiden og gå i gladiatorernes fodspor i Colosseum, luk øjnene og fornem stridsvognene suse rundt på Cirkus Maximus, oplev hvordan ”storslået” føles, når vi står under kuplen i Peterskirken, gå i Paulus’ og Peters fodspor på Via Appia, og skyl det hele ned med et godt glas vin på en af de mange gode restauranter, inden den står på afslapning på vores skønne hotel et stenkast fra Piazza Navona. Byens spændende historie er allestedsnærværende her - og du kan opleve den, når du rejser til Italien med NILLES Rejser.

Piemontes smukkeste landsbyer og bedste vin

Lad os vise dig nogle af de steder, hvor turisterne ikke altid kommer. Lad dig imponere over de smukke landsbyer, klostre, vingårde og borge, når vi drager rundt i dette nordvestlige hjørne af støvlelandet og smager på verdenskendte vine som Barberesco og Barolo, og få store gastronomiske oplevelser.

Syditaliens støvlehæl med fly

En rejse til Apulien har alt det, som gør Italien til et af de mest forførende og vidunderlige rejsemål i Europa – og ja, i verden. Vi opsøger det autentiske køkken og smager på verdensberømte råvarer sammen med vores danske rejseleder. Noget af det bedste ved Apulien og byerne omkring er, at turismen ikke helt er nået dertil endnu. Det opdager man straks, når man møder den lokale charme fra italienerne og slentrer rundt i gaderne i byen Polignano a Mare. Læs mere om vores rejse til Apulien her.

Flyrejse til Syditaliens og Siciliens hemmeligheder

Endnu længere sydpå, helt nede ved foden af Italien, ankommer vi til solskinsøen Sicilien, som sprudler af oldtidslevn, vulkaner, dejlige strande og skønne bjergbyer. Vi har inkluderet en dag med besøg i storslåede Pompei, inden færgeafgang til Sicilien. Rundturen på Sicilien byder på besøg ved vulkanen Etna, storbyen Palermo, Siracusa og Ortiga, for blot at nævne nogle af de oplevelser, der venter, når vi rejser til Syditalien. Se vores rejse til Sicilien her.

Vejret i Italien

Italien nyder et varieret klima, der spænder fra de alpine zoner i nord med deres kontinentale klima til de varmere middelhavsregioner i syd. Der er således ikke ét klima i hele Italien, men forskellige klimaer i de forskellige dele af landet.


Forår (marts - maj)
Foråret i Italien er et dejligt tidspunkt at besøge landet på. Vejret er typisk mildt og bliver varmere hen imod slutningen af maj. I nord kan der være en kølig brise og endda sidste snefald i de højere områder tidligt i foråret, mens syd kan opleve varmere temperaturer tidligere i sæsonen.

Sommer (juni - august)
Sommeren er varm og ofte meget tør over det meste af Italien. I de nordlige regioner kan det blive temmelig varmt og fugtigt. De sydligere regioner samt Sicilien og Sardinien har udpræget subtropisk klima og kan opleve meget høje temperaturer, og det er ikke ualmindeligt, at temperaturerne krydser 30°C. Kystområderne nyder godt af en kølende brise fra havet.

Efterår (september - november)
Efteråret i Italien er ofte karakteriseret ved gradvist aftagende temperaturer og øget nedbør. Lige nu er en skøn tid, hvis man vil opleve "l'arte di vivere" – kunsten at leve – med høstfester, farveskiftende vinmarker og generel afslapning efter en travl sommer. Nedbør og tidlige vinterstorme i nord kan dog bringe sne til Alperne allerede i november.

Vinter (december - februar)
Vintrene kan være kolde og snefyldte i Alperne og nordpå i Italien. Mellemitalien er kølige med moderate mængder nedbør, mens den sydlige del generelt har milde vintre med lune temperaturer om dagen og kølige nætter.

Lago Maggiore

Lago Maggiore

 • Italien
 • Oplevelser og afslapning
 • Rejselængde: 9 Dage
  Pris: Fra Kr. 8.495
 • Middelhavsklima, frodigt alpelandskab og skønne haver med eksotiske planter. Besøg Milano, Isola Bella og tag med alpetoget til Locarno i Schweiz.

 • Jul
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Rom – Sorrento – Amalfi

Rom – Sorrento – Amalfi

 • Italien
 • Rundrejser
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 11.495
 • Oplev de største og smukkeste seværdigheder: Roms storhed, Amalfikystens citronlunde, sagnomspundne Pompeji og jetsetøen Capri.

 • Jul
 • Aug
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Sicilien og Campanien

Sicilien og Campanien

 • Italien
 • Rundrejser
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 12.495
 • Tag med på dette syditalienske eventyr og lad dig fascinere, inspirere og betage af vidunderlige Campanien og Sicilien. Vi flyver direkte fra Aalborg til Napoli og sejler til Sicilien.

 • Jul
 • Aug
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Apulien – Italiens støvlehæl

Apulien – Italiens støvlehæl

 • Italien
 • Natur og historie
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 11.795
 • Tag med til det autentiske Italien. Kaotisk og samtidig i perfekt balance. Glæd dig til Trulli-husene i Alberobello og huleboligerne i Matera. 

 • Jul
 • Aug
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Toscanas kyst – Elba og Cinque Terre

Toscanas kyst – Elba og Cinque Terre

 • Italien
 • Natur og historie
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 9.695
 • Pisa, Lucca og vingårdene venter. Glæd dig til at gå i land på øen Elba, hvor Napoleon blev sendt i eksil, og til at besøge Cinque Terres betagende byer.    

 • Jul
 • Aug
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Toscana og Umbrien

Toscana og Umbrien

 • Italien
 • Oplevelser og afslapning
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 12.495
 • NYHED     -   Italiens bugnende spisekammer  åbner sig for os på denne charmerende rundtur blandt smukke middelalderbyer og på besøg hos dygtige leverandører af lækre  fødevarer som olivenolie, vin, ost, pølse, chokolade og trøfler. - En rejse for dig, der sætter pris på de gode smagsoplevelser, krydret med spændende historie og ægte italiensk stemning.

 • Jul
 • Aug
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Ischia - Napoli - Ø-hop

Ischia - Napoli - Ø-hop

 • Italien
 • Nyheder
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 10.495
 • NYHED - Med storslåede udsigter over Napolibugten og historiske og smukke Ischia som udgangspunkt, har du den perfekte kombination af afslapning og oplevelser, når vi inviterer til ø-hop,  storbycharme og masser af frisk havluft. Maleriske byer med  huse i alverdens farver, idylliske havne, gode restauranter  og storslået natur. 

 • Jul
 • Aug
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Gardasøen

Gardasøen

 • Italien
 • Oplevelser og afslapning
 • Rejselængde: 9 Dage
  Pris: Fra Kr. 8.495
 • Middelhavsklima og hyggelig atmosfære helt ned til søpromenaden i charmerende Torri Del Benaco, omgivet af bjergtinder og enestående natur.

 • Jul
 • Aug
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Amalfikysten
Amalfikysten
 • 18 rejser
  Pris fra Kr. 9.795
Sorrento
Sorrento
 • 6 rejser
  Pris fra Kr. 11.495
Apulien
Apulien
 • 5 rejser
  Pris fra Kr. 11.795
Ischia
Ischia
 • 4 rejser
  Pris fra Kr. 10.495

Vores rejseledere Italien

 • Vores rejseledere Italien
  Flemming Hedegaard

  De kulturelle og historiske aftryk er vigtige for historieinteresserede Flemming, som elsker når gæsterne siger "Håber vi ses igen".

 • Vores rejseledere Italien
  Flemming Troelsen

  Flemming er tidligere lærer, som lægger vægt på at være nærværende og at møde gæster, som er positive, engagerede og bidrager til en givende tur for alle.

Vejret i Italien

  januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
Rom 12 / 6 12 / 6 15 / 8 19 / 10 22 / 13 27 / 17 30 / 20 31 / 21 26 / 18 22 / 15 17 / 11 13 / 7
Cattolica 9 / 5 10 / 5 13 / 8 17 / 10 21 / 14 25 / 18 29 / 21 29 / 21 24 / 18 19 / 14 15 / 10 10 / 6
Diano Marina 9 / 6 9 / 5 12 / 8 15 / 11 18 / 13 22 / 17 25 / 19 25 / 20 22 / 17 18 / 14 14 / 10 11 / 7
Marina di Pietrasanta 9 / 4 9 / 5 13 / 7 16 / 10 19 / 12 23 / 15 27 / 18 27 / 19 23 / 16 19/ 13 14 / 9 10 / 6
Caserta 11 / 6 12 / 6 15 / 8 19 / 10 22 / 12 27 / 16 30 / 19 31 / 20 26 / 17 22/ 14 17 / 11 13 / 7
Montecatini Terme 8 / 2 9 / 2 13 / 5 17 / 8 20 / 9 24 / 13 28 / 15 28 / 16 24 / 13 19/ 10 13 / 6 9 / 3
Capri 13 / 11 13 / 11 14 / 12 17 / 15 20 / 18 23 / 22 26 / 24 27 / 25 25 / 23 21 / 19 18 / 16 15 / 13
Forio 13 / 11 13 / 10 15 / 12 17 / 14 20 / 17 24 / 21 27 / 24 28 / 25 25 / 22 22 / 19 18 / 16 14 / 12
Riva del Garda 3 / -3 4 / -2 8 / 1 12 / 5 16 / 8 20 / 12 22 / 13 22 / 13 18 / 10 13 / 7 8 / 3 4 / -2
Intra 3 / -3 4 / -3 9 / 1 13 / 4 17 / 7 21 / 11 23 / 13 23 / 13 19 / 9 14/ 5 8 / 2 4 / -2
Venedig 7 / 4 9 / 5 13 / 8 17 / 12 21 / 15 25 / 19 27 / 21 28 / 21 24 / 18 18 / 13 13 / 10 8 / 5
Bari 12 / 7 12 / 7 15 / 9 18 / 11 21 / 15 26 / 20 29 / 23 29 / 23 25 / 20 21 / 16 17 / 13 13 / 9
Savona 7 / 2 8 / 2 12 / 5 16 / 8 19 / 10 23 / 14 26 / 17 27 / 17 23 / 14 18 / 11 12 / 7 9 / 4

Kilde: www.bedsterejsetidspunkt.dk

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Syditalien for alle sanser
Syditalien for alle sanser
 • Fly fra Aalborg
 • Italien
 • Syditalien gemmer på så mange seværdigheder og oplevelser at det enestående land kan besøges igen og igen. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Flyv direkte på ferie og brug tiden på det der skaber værdi for dig.

Busrejser med NILLES
Busrejser med NILLES
 • Busrejser
 • Norge
 • Busrejser er skønne på rigtig mange måder og har flere fordele med sig. Læs her hvorfor du skal tage på busrejse, hvilke oplevelser der venter og hvad du får oveni hatten.

Apulien - på sporet af Syditaliens sjæl
Apulien - på sporet af Syditaliens sjæl
 • Italien
 • Flyrejser
 • Apulien emmer af autensitet og sjæl. Fra smukke landskaber og frodige marker med smagfulde råvarer til charmerende og smukke byer med flotte udsigter til Adriaterhavet. Læs her hvorfor du skal opleve Apulien.

Prego: Smag på den italienske madkultur
Prego: Smag på den italienske madkultur
 • Italien
 • Vinrejser og gastronomi
 • Prego: Smag på den italienske madkultur For italienerne er et måltid ikke bare en vanesag. Det er en kunstform, der s...
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu