Skip to main content

Smukke øer og Napoli

Ischia - Napoli - Ø-hop

Det er almindelig kendt, at Amalfikysten er det smukkeste område omkring syditalienske Napoli, men har du først besøgt Ischia og den lille naboø Procida, kan du godt blive i tvivl om det er hele sandheden. - Man forelsker sig ganske enkelt i de charmerende og malerisk smukke øer med huse i alverdens farver og den dejlige ø-stemning, hvor tempoet bare er lidt langsommere. Ischia er en frodig og grøn vulkansk ø, med masser af termiske bade og wellness tilbud. Vores tur til Napolibugten byder også på en hel dag i Napoli, der er en af de mest intense og levende italienske storbyer.
På hele ferien bor vi på vores dejlige hotel midt i Porto Ischia, tæt på havnen og helt ud til kysten. Porto Ischia er øens største by med rigtig mange butikker og et utal af gode og autentiske restauranter.
Porto Ischia er altså det perfekte udgangspunkt for en fantastisk rejse. Du kan vælge det flotte program med 3 inkluderede udflugter og god tid til afslapning, eller tilkøbe de ekstra udflugter og få alle oplevelserne med. Et er sikkert: Udsigtspunkterne, med et imponerende view over den azurblå Napolibugt, med vulkanen Vesuv i baggrunden, står nærmest i kø. Det er syditaliensk stemning med masser af frisk havluft, og i selskab med vores danske rejseleder oplever du Italien fra sin allersmukkeste side.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Napoli tur/retur
 • 7 overnatninger på Hotel Parco Aurora Terme
 • 7 x morgenmad
 • 5 x aftensmad på hotellet
 • Udflugter, bus -og sejlture som beskrevet i programmet
 • ekskl. entréer samt Metrobilletter i Napoli
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Parc Aurora Terme

  Hotellet ligger i stemningsfyldte Ischia Porto, tæt på havnen med hyggelige restauranter og muligheder for indkøb. Værelserne er pæne og velindrettede med bl.a. bad, toilet, hårtørrer, aircondition, tv og minibar. Alle dobbeltværelser har balkon. Enkeltværelser har ikke balkon. Det lækre poolområde, med betagende udsigt over Middelhavet og Napolibugten, har både en traditionel pool og et bassin med termisk vand. I wellness-centret finder du sauna, tyrkisk bad og flere andre bade. Hotellet ligger tæt ved havet, og på den private strand (600 meter fra hotellet) kan gæsterne frit benytte liggestole og parasoller. Der er desuden flere gode restauranter i nærheden af hotellet.

  AndetWellness
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  SaunaJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Rækkefølge af udflugter og placering af dage uden program kan variere.
  Vores danske rejseleder hjælper altid gerne med idéer og inspiration til oplevelser på smukke Ischia

 • Udrejse: Aalborg - Ischia

  Udrejse med Volotea direkte fra Aalborg til Napoli. Efter ankomst kører transferbussen os til havnen ved Napoli, og vi sejler til Porto Ischia. Vi skal bo i havnebyen, og en bus venter på at køre os den helt korte tur til hotellet. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

 • Ischia: Heldagsudflugt - kort

  På dagens bustur skal vi rundt og se den naturskønne vulkanø, der er kendt for at tiltrække gæster, der ønsker at kombinere wellness og naturoplevelser. Vi skal rundt i hjørnerne af øen med frodige haver, bjerge og strande. – Der bliver tid til at besøge flere af de små, charmerende byer, der byder på alt lige fra dejlig tilbagelænet stemning og smalle gader til betagende udsigter og lækre strande. Efter busturen er der tid til afslapning inden aftensmad på hotellet.

  Heldagsudflugt - kort
 • Amalfikysten - Positano - Amalfi by: Heldagsudflugt - muligt tilvalg

  Bussen kører os den korte vej til havnen, hvor vi sætter ud på en smuk sejltur tværs over Napolibugten, rundt om Sorrento halvøen og ned langs ”Italiens guddommelige kyst”. Amalfikysten er på Unescos verdensarvliste, og de små, billedskønne byer ligger op ad klippeskrænterne. Undervejs ned langs den smukke kyststrækning gør vi ophold i byerne Positano og Amalfi, der byder på snoede gader, små butikker og masser af charme. Vi er tilbage på Ischia til aftensmad på hotellet.
  Udflugten er et muligt tilvalg, og koster DKK 775,- pr. person.
  Skal bestilles ved tilmelding

  Heldagsudflugt - muligt tilvalg
 • Napoli: Heldagsudflugt

  Vi sejler med hydrofoilbåden direkte til Napolis centrum, og den lokale guide tager os med på en spændende tur i det centrale og pulserende Napoli, der er hovedstad i Mezzogiorno regionen og ikke at forglemme, regerende italienske mestre i fodbold. Den historiske bydel gemmer rigtig mange oplevelser og spændende historie. Vi skal se San Gennaro Katedralen, den lange, lige og travle Spaccanapoli gade og meget andet, inden der bliver mulighed for at spise ægte napolitansk pizza på en lokal restaurant. Efter frokost er der tid på egen hånd, hvor man evt. kan besøge det imponerende Nationale Arkæologiske Museum, eller blot nyde stemningen og shoppe lidt i de mange fristende butikker. Sidst på eftermiddagen mødes vi til færgeafgang retur til Ischia. Vi er tilbage på hotellet til aftensmad

  Heldagsudflugt
 • Capri: Heldagsudflugt - muligt tilvalg

  Bussen kører os til havnen, hvor vi tager hydrofoilbåden til den fashionable ø Capri, der gennem århundreder har tiltrukket romerske kejsere, filmstjerner og rigmænd med sin rå skønhed og milde klima. Vi ankommer til Marina Grande, hvor kæmpe yachterne ligger side om side med lokale joller. Vi kører med minibus til Anacapri, der ligger højt, midt på øen, hvor vi får en guidet rundtur i byen og kan besøge den berømte, svenske læge Axel Munthes fascinerende villa. Hvis tiden tillader det, er der mulighed for en tur med stoleliften til øens højeste punkt. Vi er tilbage på Ischia til aftensmad på hotellet.
  Udflugten er et muligt tilvalg, og koster DKK 875,- pr. person.
  Skal bestilles ved tilmelding

  Heldagsudflugt - muligt tilvalg
 • Procida: Heldagsudflugt - kort

  Bus til havnen og en kort sejltur med hydrofoilfærgen bringer os til naboøen Procida, hvor vi bliver mødt af de mange pastelfarvede huse, der ligger malerisk ned til vandet. Øen ikke blot ligner, men har også været filmkulisse for film som ”The Talented Mr. Ripley” og det forstår vi, når den lokale guide viser os rundt på den lille charmerende ø. Efter rundturen er der tid på egen hånd i havnebyen, inden vi tager båden tilbage til Ischia. Der bliver tid til lidt afslapning inden aftensmad på hotellet.

  Heldagsudflugt - kort
 • Ischia: Dage uden fast program

  På denne rejse har du 1-3 dage du selv kan disponere over (afhængig af tilvalgte udflugter). Vores rejseleder hjælper gerne med idéer til oplevelser på den smukke ø, og så anbefaler vi, at man spiser til aften på en af de mange lokale restauranter i Porto Ischia på de 2 dage, hvor der ikke er middag på hotellet.

 • Hjemrejse: Napoli - Aalborg

  Vi tager afsked med smukke Ischia og bussen kører os til færgeafgang mod Pozzuoli. Fra havnen er der transferbus til lufthavnen i Napoli, hvorfra vi flyver retur direkte til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminalen 13:10 14:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
10/9-20248 dageIschia - Napoli og Ø-hop i Napolibugten0Kr. 10.995Forespørg
24/9-20248 dageIschia - Napoli og Ø-hop i NapolibugtenMere end 8Kr. 10.995Bestil
1/10-20248 dageIschia - Napoli og Ø-hop i NapolibugtenMere end 8Kr. 10.495Bestil
8/10-20248 dageIschia - Napoli og Ø-hop i NapolibugtenMere end 8Kr. 10.495Bestil
15/10-20248 dageIschia - Napoli og Ø-hop i NapolibugtenMere end 8Kr. 10.495Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Ischia?

  Gennemsnitstemperatur: Maj - juni 22° - 28°, august - oktober 22° - 27°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Ischia?

  På denne skønne rejse udgør entréer ca. EUR 40.

 • Busstandard på turen til Ischia

  Busstandarden kan forekomme lavere i Italien end på vores øvrige rejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu