Skip to main content

Rejser til Litauen

-
Middelalderbyer, natur og gribende  historie
Se ledige afgange i

Oplev Litauen på en rejse til De Baltiske Lande

En rejse til Litauen er en rejse til det største og sydligste af de tre Baltiske Lande. Med NILLES Rejser oplever vi Estland, Letland og Litauen sammen på en spændende rundrejse med dansktalende rejseleder.

På vores rejser til Litauen mærker vi historien fra smukke middelalderbyer til storfyrsternes borge ligesom især 2. verdenskrig og Sovjettiden har formet befolkningens identitet og selvstændighedstrang.

Vilnius, hovedstaden i Litauen, byder på det smukke gamle bycentrum. Her er smalle gader og fine huse, mens hovedstrøget Gedimino Prospektas åbner sig som en prægtig boulevard med Seismas Paladset.

Vi mærker også, hvordan religionen i Litauen har stor betydning med smukke kirker som Skt. Peters Kirke, Skt. Pauls Kirke og Helligåndskirken og ikke mindst Korshøjen, hvor troende katolikker fra hele verden har placeret tusindvis af kors.

Men rejser til Litauen er meget mere end Vilnius. En af de store attraktioner er den tidligere hovedstad Trakai, hvor den gamle fæstning står så smukt ude i søen. Og Litauen byder også på store skovområder, hvor beboerne er ulve, bjørne, elge og vildsvin.

Vores rejseledere Litauen

 • Vores rejseledere Litauen
  Maria Dubrovska

  Maria er russer, nu bosat i Danmark med guide- og undervisningserfaring fra Skt. Petersborg. Hun elsker at opleve nye steder sammen med NILLES gæster.

 • Vores rejseledere Litauen
  Ole Simon Feldstein

  For Ole Simon er det bedste ved at være rejseleder at kombinere sin hobby og store interesser med sit arbejde, og samtidig formidle gode og indholdsrige oplevelser.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Litauen?

  I Litauen bruger man Euro (EUR).

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu