Skip to main content

Maria Dubrovska

 • Maria Dubrovska
  Maria Dubrovska
  Derfor er jeg rejseleder
  Jeg er uddannet sproglærer, tolk og oversætter, og jeg arbejdede som lokal guide og rejseleder allerede, mens jeg læste på universitetet. Efter universitetet arbejdede jeg som Engelsk underviser på Sankt Petersborg Universitet. Da min mand og mig flyttede til Danmark, var jeg heldig at få job som rejseleder hos NILLES, og jeg har været meget glad for firmaet siden.

  Det bedste ved at være rejseleder
  Det er muligheden for at se nye lande og steder, møde nye mennesker og lære noget nyt hele tiden. Man får lov til at udvide sine horisonter og prøve at se på tingene fra et andet perspektiv. Og dermed udvikle sig selv som person. Det er et hårdt job, men til gengæld slet ikke kedeligt. Efter så mange år i branchen kan jeg slet ikke forestille mig mit liv uden rejser, og jeg kan kun sige efter H.C. Andersen: "At rejse er at leve".

  Jeg lægger vægt på
  Jeg bestræber mig på, at turen for gæsterne foregår med minimum besvær og maksimum fornøjelse. Jeg elsker at rejse og prøver altid at lære noget nyt om de steder, som vi besøger. Og jeg elsker at dele min viden med mine gæster.

  Maria har været rejseleder siden 2005. Hendes ekspertise bruges på rejser til Rusland, sverige, finland, estland, litauen, letland, portugal, tyskland og spanien.
  .

  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu