Skip to main content

Rejser til Tjekkiet

-
Bjerglandskaber, bryggerier og pragtfulde Prag
Se ledige afgange i

Busrejser til Tjekkiet med dansk rejseleder

En rejse til Tjekkiet begynder gerne i ”Den Gyldne Stad” Prag, som helt fortjent er at finde blandt Europas mest besøgte og populære storbyer. Tjekkiets hovedstad er på alle måder en fortryllende by med en uforlignelig, velbevaret middelalderby i gotisk stil, som på en gang emmer af historisk charme og moderne storbypuls.

På en grupperejse til Tjekkiet, kan du glæde dig til at gå på opdagelse i det gamle Prags krogede brostensgader, hvor der venter charmerende overraskelser rundt om hvert hjørne med skønne gårdhaver, caféer, livlige værtshuse, historiske restauranter, kapeller og fantasifulde butikker.

Og så er der maden og ikke mindst øllet, som af mange regnes for det bedste i verden. Pilsner Urquell, Staropramen og Budvar er nok de mest kendte tjekkiske øl ude i verden, men på en rejse til Tjekkiet kan du glæde dig til også at smage nogle af de mange regionale og lokale øl, som tjekkerne værdsætter så meget.

Busrejse til Prag med NILLES Rejser

Den stille og dovne Moldau-flod deler Prags gamle bydel, som er forbundet af flere broer, herunder Karlsbroen fra 1300-tallet, som med sine mange hvælvinger, vagttårne og ikoniske rækværk med statuer af helgener, er blevet Tjekkiets mest kendte og højtelskede vartegn.

Vi krydser naturligvis Karlsbroen på vores byrundture i Prag og finder også vej op til kvarteret Hradcany, der er kendt for sine adelige, gamle palæer, klostre, værtshuse og kirker samt Prags imponerende borg- og slotsområde, hvor den tjekkiske præsidents residens og Prags domkirke St. Vitus våger over byen. Heroppe kan vi også nyde en vidunderlig udsigt over hele den gamle by.

Vi besøger også Rådhuspladsen med det astronomiske ur og Tein-kirken med Tycho Brahes grav, og så skal vi på opdagelse i flere af Prags historiske kvarterer, blandt andet den jødiske bydel Josefov, inden vi stævner ud på en smuk sejltur med middag på Moldau-floden, der bringer os gennem hjertet af det gamle Prag.

Smag på Prag

Når du rejser til Prag med NILLES Rejser, skal du ikke snydes for at nyde det tjekkiske køkken til fulde. Derfor har vores eksperter nøje udvalgt restauranter, hvor vi smager på det ægte, lokale køkken tilsat god stemning og tjekkisk hjertevarme.

Vi spiser blandt andet på en autentisk, lokal restaurant sammen med byens borgere, nyder en god middag på en historisk restaurant, og så skal vi naturligvis også opleve en rigtig tjekkisk folklore-restaurant med højt tjekkisk humør, god mad og drikkevarer ad libitum.

Krystalglasværket i Nizbor og borgen Karlstejn

På vores rejse til Tjekkiet besøger vi også et glasværk i landsbyen Nizbor, hvor man fremstiller det berømte tjekkiske krystalglas og så skal vi også opleve den imponerende, gotiske middelalderborg Karlstejn fra 1300-tallet, der troner højt over landsbyen af samme navn.

Vores rejser til Tjekkiet: 1 rejse fundet

Prag - Den gyldne stad

Prag - Den gyldne stad

 • Tjekkiet
 • Storbyferier
 • Rejselængde: 7 Dage
  Pris: Fra Kr. 7.495
 • Tag med til ”Den Gyldne Stad” og oplev krogede gader, rådhuset, det jødiske kvarter og Karlsbroen, samtidig med vi smager på Prag.

Vores rejseledere Tjekkiet

 • Vores rejseledere Tjekkiet
  Georg Sas

  Geog er tidligere skolelærer og lægger vægt på godt humør og gode og indholdsrige rejseoplevelser.

 • Vores rejseledere Tjekkiet
  Mads Dahl Pedersen

  "Sikke et job!" Det tænker Mads ofte på rejserne, når han igen får gode og nye oplevelser sammen med gæsterne.

Vejret i Tjekkiet

  januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
Prag 1 / -4 3 / -3 9 / 1 15 / 5 18 / 8 22 / 11 24 / 14 25 / 14 19 / 10 13 / 6 8 / 3 3 / -1

Kilde: www.bedsterejsetidspunkt.dk

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tjekkiet?

  I Tjekkiet bruger man Tjekkiske koruna (CZK). Tjekkiske koruna kan købes i Danmark og Tjekkiet.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu