Skip to main content

Påskerejser

-
Lad højtiden blive et højdepunkt på året
Se ledige afgange i

Ferie i påsken med dansk rejseleder

Lad påskens helligdage være en god anledning til at opleve noget særligt med NILLES Rejser. På mange rejsemål er påsken en tid, hvor der hygges, fejres og udsmykkes ekstra ud fra hvert steds lokale traditioner, og mange spændende udendørs seværdigheder lader påsken være en god anledning til at åbne for sommeren.

Tag f.eks. med NILLES Rejser på busrejse til UNESCO-beskyttede Goslar i Tyskland, hvor de gamle bindingsværkshuse står skulder ved skulder i de brostensbelagte gader og stræder. Historie, charme og hygge er nøgleordene for vores fælles oplevelser, der krydres med gode stop på vejen.

Er du mere til storbystemning på påsketuren, er Berlin en spændende mulighed med en mangfoldighed af attraktioner fra det historiske til det mest moderne. Berlin er en by, man aldrig kan få nok af.

En komplet pakkerejse

Når du rejser i påsken med NILLES Rejser, er det naturligvis med en engageret og vidende dansk rejseleder, der kender rejsemålet godt og forstår at skabe gode oplevelser i en gruppe. Rejsen er en komplet pakkerejse med stort set alt inkluderet og den rigtige balance mellem afslapning og oplevelser. Hør om en rejse i påsken med NILLES Rejser.

Påske: 1 rejse fundet

5 dage i Berlin

5 dage i Berlin

 • Tyskland
 • Storbyferier
 • Rejselængde: 5 Dage
  Pris: Fra Kr. 4.595
 • Oplev historiens vingesus og fremtidens nærvær. I sporene af den kolde krig oplever vi, hvordan byen har rejst sig af fortidens ødelæggelser. Bo midt på Alexanderplatz tæt på hyggelige gader med restauranter og barer.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu