Skip to main content

Busrejse til Delden

-
Hollands historie og farverige blomsterlandskaber

Holland i blomst - Delden

En forårsrejse til Holland er en farvestrålende oplevelse. Vi besøger Giethoorn, der også kaldes for ”Hollands Venedig”, og Orchideën Hoeve med eksotiske fugle og planter i tusindvis. Vi tilbringer desuden en hel dag i Amsterdam og besøger naturligvis også den fantastiske blomsterpark Keukenhof. Vi bor ved Delden, der er kendt for sin skønne natur.

Delden

Delden er hjem for ca. 7500 indbyggere. I byen finder man et udvalg af butikker, som hovedsageligt ligger ved hovedgaden Langestraat. Delden er også kendt for de store småkager Deldense mop, men byens største seværdighed er uden tvivl slottet Twickel.

Se film fra Keukenhof

Hotel

 • Hotel Het Wapen van Delden

  Hotel Het Wapen Van Delden er et hyggeligt hotel beliggende et par kilometer udenfor Delden. På hotellet hersker en dejlig familiær atmosfære, og værtsparret Susan og Theo sætter en ære i, at gæsterne nyder opholdet. Værelserne er pæne og udstyret med bad, toilet, telefon, TV og safeboks. Hotellet råder desuden over restaurant, bar, udendørs terrasse, opholdslokale, indendørs pool, sauna og bowlingbaner. Forplejningen er særdeles god med buffet om morgenen og 3-retters menu om aftenen. Hotellet tilbyder cykeludlejning. Fra hotellet er der ca. 140 km til Amsterdam.

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  AktivitetCykeludlejning
  SafeboksJa
  SolariumJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og ankomst til Delden først på aftenen.

 • Orchideën Hoeve – Giethoorn: Heldagstur

  Vi besøger Orchideën Hoeve, et oplevelsescenter på 25.000 m2 med et væld af tropiske planter, eksotiske fugle og ikke mindst orkidéer. Herfra går turen til den hyggelige kanalby Giethoorn, “Hollands Venedig”. Byen var i mange år bilfri, så al transport foregik via små både på kanalerne. På vej tilbage til Delden kører vi gennem Staphorst og Rouveen, to meget specielle byer. Landsbyerne er strengt religiøse (ortodoks calvinistiske) og et bevis på, at den hollandske træsko ikke kun er en souvenir, men benyttes som fodtøj den dag i dag.

  Heldagstur
 • Keukenhof: Heldagstur

  Dagens udflugt går til Lisse og verdens største blomsterpark Keukenhof. Her er et farveflor og en blomsterpragt, som er en sand fryd for øjet. Der bliver tid til at nyde det pragtfulde farveorgie med tusindvis af tulipaner og andre forårsblomster samt lejlighed til at købe blomsterløg. I parken findes ikke mindre end 800 arter af tulipaner.

  Heldagstur
 • Amsterdam – Nordeuropas Venedig: Heldagstur

  I dag går turen til den smukke og spændende by Amsterdam, ”Nordeuropas Venedig”. Her er skønne, gamle huse og over 400 broer, der binder byens 70 øer sammen. På byrundturen i bus og til fods ser vi Rijksmuseet, kongeslottet, talrige typiske gavlhuse samt mange andre seværdigheder. Desuden bliver der tid til at stifte bekendtskab med mange andre attraktioner.

  Rejselederen vil være behjælpelig med forslag og vejvisning. På de fleste afgange er der mulighed for en spændende sejltur. Dette oplyses på turen.

  Grundet skærpet regler for guidning i Amsterdam er det nu ikke tilladt at vise/guide grupper rundt i byens centrum og særligt markerede områder.

  Heldagstur
 • Het Loo – Pandekagehuset: Kun på afgangen 24.04.

  I dag bliver en stille og rolig dag uden så meget buskørsel. Vi starter efter morgenmaden med en tur til Apeldoorn hvor man finder kongefamiliens tidligere residens, Paleis Het Loo. Denne store attraktion fremstår som et utroligt velplejet palads. Selve slotsbygningen byder på et enestående interiør, og den kæmpe park er utrolig velholdt med skulpturer, springvand og farvestrålende blomsterbede. I slottets stalde findes en samling af kareter. På vej retur til hotellet besøger vi også Erve Brooks, et “boerderij” med speciale i pandekager.

  Kun på afgangen 24.04.
 • Hjemrejse

  Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Hellevad.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Delden?

  På denne rejse kan du regne med følgende entréer:

  Keukenhof ca. EUR 20. Amsterdam kanalrundfart ca. EUR 11. Orchideën hoeve ca. EUR 15. Sejltur i Giethorn ca. EUR 10.
  På afgangen 24.04: Paleis Het Loo ca. EUR 20
   

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

 • Hvilken valuta bruger man i Holland?

  I Holland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu