Skip to main content

Busrejse til Delden

-
Hollands historie og farverige blomsterlandskaber

Holland i blomst - Delden

En forårsrejse til Holland er en farvestrålende oplevelse. Vi besøger verdens største blomsterpark Keukenhof, hvor det vrimler med millioner af blomster i alle regnbuens farver. Vi ser Arnhem – kendt fra filmen ”Broen ved Arnhem” – og dykker også ned i Hollands spændende krigshistorie ved Airborne Museum. Vi runder også Hollands største frilandsmuseum med over 100 historiske gårde, inden vi oplever de mange kanaler, broer og museer i Amsterdam. Vi bor i Delden, der er kendt for sin skønne natur.

Delden

Delden er hjem for ca. 7500 indbyggere. I byen finder man et udvalg af butikker, som hovedsageligt ligger ved hovedgaden Langestraat. Delden er også kendt for de store småkager Deldense mop, men byens største seværdighed er uden tvivl slottet Twickel.

Se film fra Keukenhof

Hotel

 • Hotel Het Wapen van Delden

  Hotel Het Wapen van Delden er et hyggeligt hotel i udkanten af Delden. På hotellet hersker en familiær atmosfære, og værtsparret sætter en ære i, at gæsterne føler sig veltilpas. Værelserne er smagfuld indrettet og udstyret med bl.a. bad, toilet, telefon og tv samt safeboks. Hotellet råder over restaurant, bar, udendørs terrasse, bowlingbane samt indendørs pool og sauna. Forplejningen er særdeles god og varieret

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  SaunaJa
  TvJa
  AktivitetCykeludlejning
  SafeboksJa
  SolariumJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og ankomst til Delden først på aftenen.

 • Arnhem – Frilandsparken – Airborne Museum: Heldagstur

  Turen går via det næsten parkagtige landskab til byen Arnhem, der ligger ved Rhinen. Vi gør et kort ophold ved den berømte bro, der er kendt fra filmen ”Broen ved Arnhem”.

  Vi fortsætter til Airborne Museum, hvor vi bliver klogere på historien om de allieredes fejlslagne faldskærmsangreb. Vi ser museet og den nærliggende mindepark for de ca. 2.000 faldne allierede soldater.

  Vi ser derefter Hollands største Frilandsmuseum med mere end 100 historiske gårde. Det er muligt at tage sporvognen rundt i den smukke park på mere end 40 hektar eller nyde en frokost i en af de mange hyggelige caféer.

  Heldagstur
 • Keukenhof: Heldagstur

  Dagens udflugt går til Lisse og verdens største blomsterpark Keukenhof. Her er et farveflor og en blomsterpragt, som er en sand fryd for øjet. Der bliver tid til at nyde det pragtfulde farveorgie med tusindvis af tulipaner og andre forårsblomster samt lejlighed til at købe blomsterløg. I parken finder man ikke mindre end 800 arter af tulipaner.

  Heldagstur
 • Amsterdam – Nordeuropas Venedig: Heldagstur

  I dag går turen til den smukke og spændende by Amsterdam, ”Nordeuropas Venedig”. Her er skønne, gamle huse og over 400 broer, der binder byens 70 øer sammen. På byrundturen i bus og til fods ser vi Rijksmuseet, kongeslottet, talrige typiske gavlhuse samt mange andre seværdigheder. Desuden bliver der tid til en spændende kanalrundfart og til at stifte bekendtskab med mange andre attraktioner.

  Rejselederen vil være behjælpelig med forslag og vejvisning.

  Heldagstur
 • Hjemrejse

  Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

 • Hvilken valuta bruger man i Holland?

  I Holland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu