Skip to main content

Oplev verden fra vandet

-
Ny destination hver dag
Se ledige afgange i

Tidligere var krydstogter noget, der var forbeholdt de få. Dem, der havde pengepungen i orden, kunne gebærde sig på de bonede gulve og vidste, hvordan man holdt korrekt på et krystalglas. Sådan er det heldigvis ikke længere. I dag er krydstogter for alle og enhver, der har lyst til at tage på eventyr på vandet og hver morgen vågne op med udsigten til en ny by og nye oplevelser.

Krydstogter for enhver smag

Ligesom med vores øvrige rejser så har vi også krydstogter for enhver smag. Og ethvert temperament. Fra guddommeligt smukke naturrejser langs den norske kyst med Hurtigrutens enkle men moderne skibe til et krydstogt blandt Middelhavets højdepunkter ombord på Royal Caribbeans flydende forlystelsespark Voyager of the Seas.

Hvis du drømmer om et lidt mere intimt krydstogt, skal du tage med til Det Sydfynske Øhav, hvor vi ombord på skonnerten Fulton udforsker de mange dejlige øer syd for Fyn. Eller måske er Adriaterhavet mere dig? Vi har igen i år lejet alle 19 kahytter på den smukke yacht MV Dream, og du er således udelukkende i selskab med andre NILLES-rejsende, når vi sejler rundt mellem de smukke øer og hyggelige kystbyer i den kroatiske skærgård.

Som noget helt nyt kan du i år også komme med på øhop i Atlanterhavet, når vi går ombord på MS Olympia og sejler rundt blandt De Kanariske Øer med en lille afstikker til blomsterøen Madeira.

Vi kombinerer grupperejser og krydstogter

Hos NILLES elsker vi krydstogter, fordi de er noget nær den perfekte grupperejseform. Her har du nemlig alle muligheder for at nyde fællesskabet, når vi spiser middag sammen i skibets restaurant, tager på guidede rundture i de hyggelige havnebyer og nyder samværet på dækket med en god kop kaffe eller et koldt glas vin. Men samtidig kan du også altid trække dig tilbage til din rare kahyt, spise en middag på en af tilkøbsrestauranterne eller blot en gå en tur med dine nærmeste, når skibet ligger til havn.

Vi har altid en dansk rejseleder med på vores krydstogter, så du er i trygt selskab på skibet, og når vi går i land på de forskellige destinationer undervejs på rejsen. Det er vores garanti for, at du får det bedste ud af dit krydstogt, og at du altid er i nærheden af en person, der kan guide dig rundt på skibet og sørge for, at du får det maksimale ud af de byer, vi besøger undervejs.

Har du overvejet at tage familien med på krydstogt?

Flere og flere danskere vælger at tage på krydstogt, når bedsteforældre, børn og børnebørn skal på ferie sammen. Og det giver faktisk rigtig god mening. På et krydstogt er der nemlig noget for store, små og dem midt imellem. Børnene kan boltre sig i de store swimminpools, mens forældre får sig et tiltrængt hvil i liggestolene og bedsteforældrene nyder et glas hvin på soldækket eller en massage i spaafdelingen. Og om aftenen kan hele familien spise sammen i de mange restauranter, der tilgodeser både unge og ældre smagsløg.

Når skibet er i havn, kan I vælge at tage på udflugt sammen og opleve nogle af Europas mest spændende byer i i hiandens selskab. Eller måske bedsteforældrene får passetjansen ombord på skibet, mens mor og far får noget tiltrængt alenetid på en café på byens torv?

Mulighederne er mange, når flere generationer tager på krydstogt sammen. Er du blevet nysgerrig på dem, så læs denne families fortælling om at tage flere generationer på krydstogt.

Helpension i Middelhavet med Royal Caribbean

Royal Caribbeans Voyager of the Seas er alt det, de fleste af os forbinder med et rigtigt krydstogtskib. Ombord finder du et hav af swimmingpools, restauranter, temabarer, caféer og spatilbud kombineret med alskens underholdning – fra et stort kasino over et teater med daglige shows til fitnesscenter og bibliotek.

Skibet har plads til 4.000 gæster, der kan boltre sig på hele 15 dæk spækket med underholdning, der gør opholdet på skibet mindst lige så spændende som de byer, vi besøger undervejs. Vi benytter os af skibet på vores krydstogt i Middelhavet, hvor vi over ni dage sejler fra Athen og øerne Santorini og Mykonos til Palermo og videre til Valencia og Barcelona. Vi anbefaler på det varmeste turen rundt i Middelhavet på Voyager of the Seas til de af vores gæster, der drømmer om at opleve nogle af Sydeuropas smukkeste og mest fascinerende byer, mens de får oplevelsen af at befinde sig i en flydende forlystelsespark, hvor alt er inden for rækkevidde.

Enestående naturoplevelser langs Norges kyst med Hurtigruten

Hurtigruten er en institution i Norge og har i mere end 130 år har skibe forbundet de dengang afsidesliggende og svært tilgængelige norske kystbyer med hinanden. Det startede i 1893 med et enkelt skib, der sejlede mellem Trondheim og Hammerfest, og har i dag udviklet sig til en hel flåde af moderne færger, der sejler på forskellige ruter fra Bergen i syd til Nordkap nord for Polarcirklen.

Det er en enestående smuk oplevelse at sejle langs den norske kyst og opleve de betagende fjorde og hyggelige landsbyer. Uanset om du rejser om sommeren, hvor nætterne er lyse, eller i det sene efterår, hvor nordlyset maler den mørke nattehimmel grøn og violet. Og uanset om du er til nordlys eller lyse sommeraftener, så har vi et Hurtigruten-krydstogt, der opfylder dine ønsker.

Er du blevet nysgerrig på Norge om sommeren? Læs om sommeren på Nordkap og Lofoten her.

Tre skønne krydstogter langs Norges kyst

I sommerhalvåret kan du tage turen fra Kirkenes i nord til Bergen i syd og opleve Norge fra sin smukkeste og lyseste side. Undervejs på togtet lægger skibet til kaj i bl.a. Tromsø, Svolvær på øgruppen Lofoten og Trondheim, mens vi passerer Polarcirklen til havs med den norske sommersol som vores faste rejsemakker. Du kan også vælge at tage turen den anden vej, så ruten hedder Bergen til Kirkenes.

Hvis du drømmer om at opleve det betagende nordlys til havs, så skal du tage med, når vi i november tager på nordlysjagt med Hurtigruten. På denne rejse oplever vi de norske landskaber i al deres vintervælde, mens det sagnomspundne nordlys lyser himlen op højt over skibet.

Atlanterhavets højdepunkter og Østersøens perler med MSC

Du har måske tidligere været på en skøn ferie på en eller flere af De Kanariske Øer. Men vi garanterer, at du aldrig har oplevet Atlanterhavets grønne perler, som vi gør på dette krydstogt. Her bruger vi nemlig ni skønne dage ombord på MS Opera fra rederiet MSC. Skibet er en anelse mindre end Royal Caribbeans kæmpefærger, men det huser alligevel en bred vifte af underholdning, mange gode restauranter og barer samt et soldæk spækket med alt fra swimmingpools og spaafdelinger til et hav af solstole og en minigolfbane med Atlanterhavets bedste udsigt.

Undervejs på rejsen går vi i land på Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma og Fuerteventura på De Kanariske Øer, og så tager vi også en afstikker mod nordvest, når vi besøger den smukke blomsterø Madeira. Denne rejse er for dig, der drømmer om at opleve alle De Kanariske Øer og smukke Madeira, mens du nyder den afrikanske vintersol og de dejlige omgivelser ombord på MS Opera.

Vi sejler også med MSC, når vi udforsker Østersøens perler ombord på MS Poesia. Her nyder vi godt af de mange underholdningstibud på det 2.500 passager store krydstogskib, der undervejs på rejsen lægger til kaj i Warnemünde, Rønne på Bornholm, den polske havneby Gdynia, Visby på den svenske ø Gotland og den svenske hovedsatd Stockholm.

Intim luksus på MV Dream i Adriaterhavet

Hvis du ikke er til mange mennesker og krydstogtskibe af den klassiske slags, så har vi også en rejse til dig. Igen i år har vi nemlig booket alle 19 kahytter på den smukke yacht MS Dream, der sejler rundt mellem øerne og de hyggelige kystbyer i og ved den kroatiske skærgård.

MV Dream har en max kapacitet på blot 40 passagerer, og du kan således glæde dig til et anderledes intimt og afslappet krydstogt, når vi tager favntag med Adriaterhavet og Kroatiens skærgård.

Skibet har – på trods af sin størrelse – alle moderne bekvemmeligheder, og du kan derfor glæde dig til at spise dine måltider i den hyggelige restaurant, drikke en drink i solnedgangen på en af soldækkene eller slappe af i skibets hot tub, mens den kroatiske kyst glider forbi, og solen spejler sig i det blå Adriaterhav.

På krydstogt med skonnerten Fulton

Igen i år stævner vi ud på krydstogt i Det Sydfynske Øhav på skonnerten Fulton, der i år kan fejre 109-års jubilæum. Dete r en helt særlig oplevelse at udforske de mange øer og hyggelige havnebyer i Det Sydfynske Øhav fra dækket af en gammel sejlbåd, og undervejs får du såmænd også mulighed for at pirre din indre søulk, når du får mulighed for at sætte sejl og styre det gamle skib gennem øhavet.

Det er langt fra MSC's og Royal Caribbeans luksuskæmper til lille Fulton, der kun medtager 54 passagerer pr. togt. Og det gamle trædæk indeholder hverken swimmingpool, minigolfbane eller italiensk-inspirerede restauranter. Men det er heller ikke derfor, vores gæster igen og igen booker krydstogter på Fulton. De går ombord på havnen i Svendborg med forhåbninger om ro, lyden af vinden i sejlene, duften af tjære i næseborene, en velsmagende sandwich indtaget i en krog på dækket og udsigten til nogle af de smukkeste solnedgange, danmark har at byde på. Og de forhåbninger bliver indfriet.

På vores krydstogt rundt i det Sydfynske Øhav oplever vi både Tåsinge, Langeland, Ærø, Skarø, Faaborg og Assens, inden vi går i land for sidste gang i bunden af Haderslev Fjord. I modsætning til vores andre krydstogter, så sover vi ikke ombord på Fulton, men vi garanterer, at du nok skal få rigeligt med frisk havluft alligevel.

Er du blevet nysgerrig på Fulton og vores krydstogter i Det Sydfynske Øhav? Så læs interviewet med Fultonskipper Jakob Jensen og bliv klogere på, hvad du kan forvente, når du går ombord på det smukke sejlskib til sommer.

Krydstogter: 4 rejser fundet

Med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes

Med Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes

 • Norge
 • Natur og historie
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 20.995
 • Med Hurtigruten fra Bergen i syd til Kirkenes i det arktiske nord. Sørejsen er en perlerække af naturoplevelser, nordisk kultur og farverige byer. 

 • Jul
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Med Hurtigruten fra Kirkenes til Bergen

Med Hurtigruten fra Kirkenes til Bergen

 • Norge
 • Natur og historie
 • Rejselængde: 8 Dage
  Pris: Fra Kr. 19.995
 • Med Hurtigruten fra Kirkenes i det arktiske nord til Bergen i syd. Sørejsen er en perlerække af naturoplevelser, nordisk kultur og farverige byer.

 • Jul
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Nordlysjagt med Hurtigruten

Nordlysjagt med Hurtigruten

 • Norge
 • Nyheder
 • Rejselængde: 7 Dage
  Pris: Fra Kr. 15.995
 • NYHED Tag på krydstogt gennem Norges smukke fjorde med Hurtigruten. Vi jagter det smukke nordlys, oplever Nordkapklippen på tætteste hold og går i land i nogle af Norges smukkeste byer.

 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Dec
 • Jan
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Øhop i Atlanterhavet

Øhop i Atlanterhavet

 • Spanien
 • Nyheder
 • Rejselængde: 11 Dage
  Pris: Fra Kr. 17.795
 • Kom med på et fantastisk krydstogt, hvor vi udforsker de grønne øer midt i det enorme Atlanterhav. Med helpension på MSC Opera og stop i Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Madeira, Lanzarote og La Palma.

 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
 • Jan
 • Mar
 • Apr
 • Maj
 • Jun
 • Jul
 • Aug
 • Sep
 • Okt
 • Nov
 • Dec
Rederiet Hurtigruten
Rederiet Hurtigruten
 • 3 rejser
  Pris fra Kr. 15.995
Skonnerten Fulton
Skonnerten Fulton
 • 2 rejser
  Pris fra Kr. 8.995
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Postkort fra den ultimative familieferie
Postkort fra den ultimative familieferie
 • Frankrig
 • England
 • Tag med tre generationer på en rejse, hvor alder er uden betydning. Hvor eventyret skabes i en smeltedigel af kulturelle oplevelser, familiehygge og et hav af forskellige aktiviteter. Tag med på krydstogt, og bliv inspireret til at gøre familien kunsten efter.

Pressemeddelelse - Rejsebureau udvider med populært koncept og har fokus på det nære
Pressemeddelelse - Rejsebureau udvider med populært koncept og har fokus på det nære
 • Krydstogter i Danmark
 • Danmark
 • Den nordjyske rejseaktør NILLES Rejser har det seneste år haft stor succes med blandt andet mindre fjordkrydstogter i...
Ferie med havudsigt
Ferie med havudsigt
 • Skonnerten Maja
 • Danmark
 • Er du til skøn natur, lokalhistorie, god mad og masser af grin, kan jeg varmt anbefale NILLES krydstogt på Limfjorden...
På krydstogt med Fulton
På krydstogt med Fulton
 • Krydstogter
 • Danmark
 • Krydstogt med Fulton – hvad kan man forvente?  I juni stævner vi første gang ud med skonnerten Fulton. I d...
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu