Skip to main content

Krydstogt i Middelhavet

-
Græske ø-perler, tyrkiske kulturskatte og Det Hellige Land

Krydstogt i Middelhavet

Drømmen om en ferie til søs bliver til virkelighed på dette skønne krydstogt med MSC Musica. Tag med på et fantastisk krydstogt, hvor vi stævner ud fra Athen og blandt andet skal opleve Santorini, en af verdens mest fotograferede øer, jetset-øen Mykonos, oldtidsbyen Efesos og det hellige land Israel. Med NILLES får du et spændende krydstogt hvor helpension, All Inclusive, udflugter samt dansk rejseleder er inkluderet.

Kort

Skib

 • MSC Musica

  MSC Cruises er verdens tredjestørste cruise-selskab og er førende inden for krydstogter i Europa, Sydamerika og Golf-regionen.

  Om skibet
  MSC Musica er et flot krydstogtskib fra 2006 med plads til 3.000 gæster. Det er elegant, lyst og spækket med oplevelser og aktiviteter ombord, hvilket gør MSC Musica til et flydende hotel af høj klasse. Ombord på skibet finder man bl.a. kasino, teater, bibliotek, diskotek, sportsdæk med bl.a. tennisbane, motionscenter, frisørog skønhedssalon, 2 poolområder og et afslappende spaområde med damprum, sauna, spabade og mulighed for massage. Skibet tilbyder flere forskellige barer og lounges, som serverer alt lige fra snacks og øl til lækre cocktails. På skibet findes også 5 forskellige restauranter med vidt forskellige køkkener. Om aftenen er der musik og dans, og man kan desuden nyde kabaret og shows i teateret.

  Kahytter
  Prisen er inkl. indkvartering i indvendig kahyt, som er på 13 m2 med en komfortabel seng, stor garderobe, badeværelse med brus, hårtørrer, håndklæder, TV, telefon, minibar, safeboks, aircondtion og Wi-Fi (mod betaling).

  Udvendig kahyt
  Udvendig kahyt er 15 m2 med en komfortabel kingsize seng, stor garderobe, vindue, badeværelse med brus, hårtørrer og håndklæder. Udover dette er der en stol med bord, TV, telefon, minibar, safeboks, aircondtion og Wi-Fi (mod betaling).

  Udvendig kahyt med balkon
  Udvendig kahyt er 18 m2 med en skøn balkon på 5 m2. Kahytten har en komfortabel kingsize seng, stor garderobe, sofa med bord, badeværelse med brus, hårtørrer og håndklæder. Udover dette har kahytten TV, telefon, minibar, safeboks, aircondtion og Wi-Fi (mod betaling).

  Helpension og All Inclusive på MSC Cruise
  Helpension inkluderer morgenmadsbuffet, frokost, eftermiddagskaffe, snacks, aftensbuffet og midnatsbuffet. Restauranterne tilbyder alt fra pasta og pizza til bagværk og lækre desserter. Ubegrænset forbrug af drikkevarer gælder alle steder, på nær i specialrestauranterne. Det dækker over husets vin, fadøl, et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappucino, caffe latte, varm chokolade og te).

  BarJa
  ElevatorJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SaunaJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Turens udflugter kan være krævende for gangbesværede. I såvel Tyrkiet som Israel vil man skulle gå i ruiner på skråninger.

 • Dag 1: Udrejse

  Vi flyver fra Aalborg/København via Amsterdam til Athen. Middag og indkvartering i Athen.

 • Dag 2: Athen

  Byrundtur i den antikke hovedstad, hvor vi ser byens største seværdigheder, bl.a. Zeustemplet, parlamentet og mindesmærket over den ukendte soldat. Vi besøger også Athens største og mest berømte seværdighed Akropolis. Her ser vi de arkitektoniske mesterværker fra den gyldne tidsalder; Propylaea, Athena Nike, Erechtheion-templet og endelig det mægtige Parthenon, et yderst prestigefyldt byggeri viet til gudinden Athene. Om eftermiddagen stiger vi ombord på vores flotte krydstogtskib MSC Musica, som ligger i Piræus Havn.

  Athen
 • Dag 3: Santorini (kl. 08:00- 18:00)

  Vi går i land på den græske ø-perle Santorini, der blev skabt af et vulkanudbrud for tusinder af år siden. Vestkysten er stejl og bjergrig, mens østkysten er flad og lokker med kilometerlange strande med sort lavasand. Vi besøger den smukke by Oia, der ligger majestætisk på toppen af nogle imponerende klipper, hvorfra man har den mest fantastiske udsigt over havet. Vi fortsætter gennem smuk natur til hovedbyen Fira, som ligger 260 meter over havets overflade. Herfra har man en fantastisk udsigt ud over det imponerende vulkankrater.

  Santorini (kl. 08:00- 18:00)
 • Dag 4: Kuşadasi (08:00-18:00)

  Vi vågner op i Tyrkiet og skal opleve Efesos-ruinerne, et af verdens syv vidundere. Efesos blev grundlagt i år 900 f.Kr. og var en af oldtidens vigtigste byer. Vi skal på en rundvisning i ruinerne, som bl.a. fører os forbi Trajan-fortænen og det storslåede Celsius-bibliotek. Vi ser det gigantiske Artemistempel samt det romerske amfiteater med plads til ikke færre end 24.000 tilskuere.

  Kuşadasi (08:00-18:00)
 • Dag 5: Til søs

  Nyd skibets mange faciliteter eller slap af på soldækket.

 • Dag 6: Haifa (08:00-20:00)

  Ankomst til Haifa i Israel. Vi kører til Jerusalem, som blev bygget for flere tusinde år siden og stadig tiltrækker millioner af religiøse pilgrimme. Vi stopper ved bjerget Scopus, hvorfra vi har en fantastisk udsigt over Jerusalem. Herefter fortsætter vi til den gamle bydel, som er omkranset af mure og huser nogle af verdens mest religiøse steder og helligdomme for jøder, kristne og muslimer. Vi passerer Dung-porten og Grædemuren, som for jøderne er et af de helligste steder i verden. Vi går forbi den kristne kirke, Gravkirken, som er bygget på Golgata, hvor Jesus blev korsfæstet. Kirken indeholder den grav, som Jesus ifølge legenden blev lagt i efter sin død. Vi går på Via Dolorosa, smertens vej, som var den vej, Jesus gik på til sin korsfæstelse fra Pilatus til Golgata. Efterfølgende lidt tid på egen hånd, inden vi returnerer til skibet.

  Haifa (08:00-20:00)
 • Dag 7: Limassol (07:00-14:00)

  Vi går i land i en af Cyperns mest populære turistbyer, Limassol. Nyd den hyggelig by på egen hånd eller tag med vores rejseleder på en gåtur. Bykernen er fuld af sjæl og atmosfære med antikke romerske villaer med mosaikker og marmor, snørklede gader samt hyggelige caféer og butikker.

  Limassol (07:00-14:00)
 • Dag 8: Mykonos (16:00-02:00)

  Mykonos er Grækenlands førende jetset-ø. I hovedbyen Mykonos finder man bl.a. bydelen ”Lille Venedig”, der har fået tilnavnet efter de farverige fiskerhuse fra 1800-tallet, som er bygget direkte ud til havet og giver associationer til Italiens Venedig. Vi spadserer en tur i byen sidst på eftermiddagen.

  Mykonos (16:00-02:00)
 • Dag 9: Athen

  Ankomst til Athen. Vi tager afsked med MSC Musica. Overnatning i Athen med middag.

  Athen
 • Dag 10: Hjemrejse

  Tidlig hjemrejse fra Athen via Amsterdam til Aalborg/København.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Drikkepenge til krydstogt i Middelhavet

  Der skal beregnes DKK 75 pr. dag i drikkepenge på skibet.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Grækenland?

  I Grækenland bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu