Skip to main content

Om NILLES Rejser

-
Historien bag rejsebureauet

Hvem er NILLES Rejser og hvad står vi for?

NILLES Rejser er den gode historie om en mand med et initiativ og en god ide, som over årene har udviklet sig fra en minibil med fiskedamer til et stort rejseselskab, som i dag tilbyder rejser til mere end 150 rejsemål i Danmark, Europa og oversøisk. Hvert år er der 27.000 rejsende fra mange forskellige steder i Danmark. Vi har mange trofaste gæster, som rejser med os igen og igen, men der kommer flere og flere nye til.

Vi har eksisteret i mere end 75 år, og vi udvikler selv vores rejser, så vi kan sikre den kvalitet, som har givet os succes, og som er årsagen til, at vi blev kåret til Danmarks bedste rejsearrangør i 2019.

Vi arrangerer både busrejser, flyrejser, krydstogter og flodkrydstogter med danske rejseledere. Mange af vores rejser er klassikere, som vi løbende forfiner og forbedrer, men vi tilbyder også nye rejser og rejsemål løbende.

Siden 2015 har NILLES Rejser været en del af Aller Leisure, som er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark.

Der er mange grunde til at rejse med NILLES Rejser:

Altid dansk rejseleder

Der er altid dansk rejseleder med på vores rejser – uanset om den er på 2 eller 23 dage. Rejselederen sikrer højt fagligt niveau men også tryghed og godt humør på hele rejsen

Du får det maksimale ud af din rejse

En NILLES Rejse er en rejse, som giver dig mulighed for at få det maksimale ud af din rejse – både mht. seværdigheder, viden om rejsemålet og også socialt.

Vores rejser er spækket med indhold og de fleste udflugter inkluderet. Det betyder dog ikke, at du SKAL deltage i alt. Har du lyst til en fridag, giver du bare rejselederen besked.

Vi lægger vægt på tryghed

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med rejsen og sikrer, at vi og vores samarbejdspartnere overholder alle retningslinjer og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne, så du kan være tryg på hele rejsen og kan slappe af og nyde rejsen.

Under hele din rejse vil vores rejseleder altid være tilgængelig, hvis du får behov for hjælp. Det kan være til stort og småt. Hertil kommer vores nødtelefon, som sikrer, at man altid skal få fat i os, hvis man har akut behov for at komme i kontakt med os uden for åbningstid.

Læs mere om vores tryghedtiltag her

Nemt og bekvemt med direkte fly fra Aalborg

Vi er glade for at kunne tilbyde rejser med egne charterfly til en lang række rejsemål. F.eks. kan du på under 3 timer komme fra Aalborg til Toscana, Gardasøen og på små 4 timer til Lissabon og Amalfikysten

Forplejning inkluderet på busrejser

Hos os starter ferien, når du sætter dig til rette i bussen. Vi sørger for spisepauser undervejs og har bestilt maden på forhånd, så du som gæst slipper for at stå i kø og vente på maden.

Du rejser og deler oplevelser med andre med samme interesse

Når du rejser med os, er du en del af en gruppe, og det indebærer naturligvis, at vi vægter samværet højt på vores rejser. For dig betyder det, at du aldrig behøver at være alene. Der er altid nogle at dele oplevelserne med, hvis du ønsker det.

Fast prispolitik

Alle betaler samme pris for rejsen

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu