Skip to main content

Julemarkeder i Tyskland

-
Busrejser til Tysklands bedste julemarkeder
Se ledige afgange i

Tag på bustur til julemarked i Tyskland

Tyskland er verdensmestre i julestemning. De store julemarkeder er lige så overdådige, som de er stemningsfulde med deres enestående udsmykning, gode underholdning og utallige boder med alt, hvad julehjertet kan begære.

På en busrejse til julemarked i Tyskland mærker vi alle traditionerne helt ind i hjertet og nyder omgivelserne, der ofte er historiske som de smukke bindingsværkshuse i Goslar eller hansestadens arkitektur i Lübeck. Så fint og smukt som i et eventyr.

Mange byer som Berlin og Hamburg har flere julemarkeder, så der nærmest er oplevelser til flere rejser, og på alle ture sørger vi for spændende stop og oplevelser på vejen. På vores julerejse til idylliske Schwalenberg sørger vi således for ekstra stemning med ølfest og udflugt gennem Weserbjergene til rottefængerens Hameln.

Julemarkeder i Tyskland med dansk rejseleder

Hør om rejser til julemarkeder i Tyskland med NILLES Rejser og se også vores busrejser til julemarkeder i Danmark samt vores rejser i selve julen og nytåret.

På alle rejser følges vi med en dansk rejseleder, der ikke bare vil fortælle om det, vi oplever, men også gøre alt for at sprede den gode julestemning i gruppen. Man oplever bedst i fællesskab – ikke mindst i julen!

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu