Skip to main content

Julemarked i Wismar og Schwerin

-
Jul, eventyrslotte og UNESCO-verdensarv i Tyskland

Julemarkeder i Wismar & Schwerin

Rejsen begynder i den smukke hansestad Wismar, hvor vi bor skønt ved den gamle Marktplatz med byens charmerende julemarked lige uden for døren. Her kan vi gå på opdagelse blandt de hyggelige boder med juletræspynt, kunsthåndværk, varme drikke og velduftende bagværk, og vi har også god tid til at udforske den gamle, UNESCO-beskyttede bydel. Glæd dig også til at opleve Schwerin med den flotte gamle bydel, hyggelige julemarked og det ikoniske eventyrslot, der har huset hertugerne af Mecklenburg.

Hotel

 • Townhouse Stadt Hamburg Wismar

  Townhouse Stadt Hamburg ligger på det maleriske torv midt i hansestaden Wismar. Hotellet råder over reception, restaurant, elevator, bar samt spa- og wellnessafdeling. Alle værelser er med bad og toilet med hårtørrer, telefon, tv og minibar. Forplejningen består af en righoldig buffet om morgenen og veltilberedt middag efter kokkens valg om aftenen.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetWellness
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarØlkælder

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted. Efter indkvartering på hotellet i Wismar går vi en byrundtur til byens julemarked. Vi spiser middag på hotellet, hvorefter aftenen er til fri disposition. Dermed er der rig mulighed for at nyde den juleudsmykkede by, hvis unikke gamle bydel er på UNESCOs Verdensarvsliste.

 • Dag 2

  Efter morgenmaden kører vi mod Schwerin, der ligger idyllisk omgivet af 12 søer. Undervejs på turen oplever vi det smukke sølandskab, inden vi er fremme i Schwerin. Her bliver der mulighed for at spise frokost på egen hånd og besøge eventyrslottet Schwerin Slot, der ligger på en ø i Schwerin-søen. Vi ser også byens charmerende, gamle bydel samt julemarkedet, og der bliver tid til at shoppe i byens store indkøbscenter.

  Vi er tilbage i Wismar om aftenen, hvor vi spiser middag på hotellet.

 • Dag 3

  På hjemturen holder vi indkøbspause ved Otto Duborg og spiser frokostbuffet i Hellevad.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu