Skip to main content

Rejser til Bali

-
Et ægte paradis

Rundrejse til bali med dansk rejseleder

Velkommen til et eksotisk paradis i Indonesien, hvor livet går sin stille gang. Bali er blevet et populært rejsemål for mange, fordi øen kan lidt af det hele, og hvor skal vi starte?

Naturen er som ingen andre steder og langt fra det vi kender herhjemme. Bali har et tropisk klima og med en gennemsnitstemperatur på 24-28 grader stortrives sjældne og eksotiske planter og blomster, som pryder de smukke, endeløse kyststrækninger og inde midt på øen.

Balis strande

Mange rejser til Bali på badeferie og det forstår vi virkelig godt. Bali har nemlig mange strande, både store og små, nogle med roligt vand, nogle med små bølger og andre med store bølger som tiltrækker surfere fra hele verden. Vi er sikre på, at du nok skal finde din yndlingsstrand, spørgsmålet er blot, om du kan nøjes med én?

En smilende befolkning

Gå på opdagelse i Balis gader og hyggelige markeder, hvor du kan købe alt fra sko til sidespejle. Her mærker du den lokale stemning, som både er gæstfri, smilende og snaksalige. Du finder hurtigt ud af, hvor dygtige de er til at forhandle og prutte om prisen, når de først har fanget din opmærksomhed.

Stop ved en af de mange kaffebarer og nyd en af de dyreste kopper kaffe i verden ”Luwak Kaffe”. Her har kaffebønnerne været på en helt særlig rejse, inden de ender i din kop. Kan du nøjes med en almindelig kop kaffe, hvor bønnerne ikke har været igennem fordøjelsessystemet allerede, så er der også rig mulighed for det.

Flyrejse med NILLES

Vi flyver fra Aalborg, hvor du mødes af en af vores lufthavnsguider, som sørger for, at du kommer godt afsted. På Bali står din guide klar til at tage imod dig, og sørger for en god start på turen. Vores rejseleder er altid dansktalende.

Prisniveau og mad

På Bali kan man spise og leve for få penge. Øen har de seneste år udviklet sig i takt med turisternes fremtog, og det betyder, at udvalget af restauranter er blevet større, mere internationalt, men også til varierende priser. Dog kan du stadig spise til billige penge på en af de utallige ”Warungs” (lille traditionel restaurant), hvor du kan smage på de indonesiske signaturretter som Sate, Nasi Goreng eller en kulør karryret til små 10-20 kr. Prisen afhænger meget af, hvor du befinder dig på øen.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu