Skip to main content

Rejse til Bali

-
Templer, palmer og tropestrande

Eventyrlige Bali - Gudernes ø

En klokke fra en tempel i det fjerne sender sine beroligende lyde ud over den palmeklædte dal. Solen begynder så småt sin vandring henover himlen og bader hotellets pool i dine blege morgenstråler. Og i dine næsebor kan du fornemme duften af kaffe, der blander sig med de friske blomster. Morgenerne på Bali er helt magiske, og på denne rundrejse i gudernes egen baghave kommer du til at opleve hele 12 af slagsen, når vi rejser øen rundt og oplever de mange højdepunkter på nærmeste hold.

I løbet af rejsen skal vi gå mellem de maleriske risterrasser, besøge ældgamle templer, cykle i Sanurs stille gader, udforske det balinesiske køkken på en kokkeskole, shoppe på eksotiske grøntsagsmarkeder, bade blandt farverige fisk i noget af verdens klareste vand og nyde det overflødighedshorn af smuk natur og spændende kultur, som denne ø er så rig på.

Undervejs på rundturen har du ved flere lejligheder mulighed for at tilkøbe udflugter og eksemplevis tage på tur til snorkelparadiset Pemuteran Bay eller sejle rundt på en katamaran mellem øerne i Nusa Lembongan. Overnatningerne sker på gode turistklassehoteller, og du er naturligvis i selskab med en dansk rejseleder på hele turen.

Glæd dig til en himmelsk ferie på Gudernes ø - Bali.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Bali tur/retur
 • Mad på fly tur/retur
 • 12 x overnatninger på nævnte hoteller
 • 12 x morgenmad (startende fra 3. dag)
 • 8 x frokost (dag 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 og 10)
 • 6 x aftensmad (3, 4, 5, 7, 9 og 13)
 • Alle nævnte udflugter inkl. entréer
 • Dansktalende rejseleder (møder gruppen i Denpasar lufthavn på Bali)
 • Turist Skat (ej inkluderet, udgør ca. 85kr. - nærmere info følger)
 • Visum (ej inkluderet, udgør ca. 235kr. - betales ved ankomst)

  Kort

  Hoteller

  • Dag 2-5

   Royal Casa Ganesha Ubud

   Hotellet ligger blot 15 minutters kørsel fra centrum af Ubud og tilbyder alt, hvad man kan forvente af et klassisk, balinesisk junglehotel. Fra hotellets store terrasse er der en flot udsigt over poolen i forgrunden og de grønne rismarker og palmelunde i baggrunden. Værelserne i den store, morderne hovedbygning er lyse og luftige og har alle moderne bekvemmeligheder som aircondition, lille balkon, gratis Wi-Fi, minibar og fladskærms-TV.

   Hotellet råder over to restauranter, der serverer en bred palet af klasiiske, indonesiske retter og internationale klassikere. Fra hotellets udendørs bar kan du nyde en drink, mens solen går ned bag palmerne, og får du lyst til at røre dig, så tilbyder hotellet både et veludstyret fitnesscenter og morgenyoga på den store tagterrasse.

   BarJa
   ElevatorJa
   InternetJa
   MinibarJa
   ReceptionJa
   RestaurantJa
   SafeboksJa
   SolterrasseJa
   SwimmingpoolJa
   TvJa
  • Dag 5-7

   Hotel Aneka Lovina Villas and Spa

   Hotel Aneka Lovina Villas and Spa er et hotel bygget i balinesisk stil beliggende lige ved hyggelige Lovina strand. Værelserne er indrettet med træmøbler, og har alle privat toilet, bad, aircondition og tv. Ved deres restaurant er det muligt og spise lækre lokale specialiteter.

   Tag i en af deres to barer og nyd en drink eller to imens man ser den smukke solnedgang. Eller hvis der er træng til selvforkælelse, så kan man besøge hotellets spa, hvor de blandt andet tilbyder massage, manicure og body scrub-behandlinger.

   BarJa
   ElevatorJa
   InternetJa
   MinibarJa
   ReceptionJa
   RestaurantJa
   SafeboksJa
   SolterrasseJa
   SwimmingpoolJa
   TvJa
  • Dag 7-9

   Adi Assri Beach Resort & Spa

   Vores dejlige hotel i Pemuteran ligger få skridt fra stranden og med en skøn udsigt til bjergene. Omgivelserne er rolige og frodige.

   Hotellet tilbyder en dejlig på og hele 3 restauranter. Der er døgnåben reception, en skøn have og privat strand. På Hotellet er der mulig for forfriskninger i snackbaren elle ri baren. På fællesområderne er der gratis Wi-Fi.

   Værelserne er hyggelige og rummelige og med eget bad og toilet. Der er balkon eller terrasse på værelserne. Desuden finder du minibar, aircondition, safebox køleskab og elkedel. Adi Assris restaurant serveres et spændende udvalg af indonesiske og internationale retter. Efter aftensmaden anbefaler vi at du nyder en forfriskning i baren og nyder den smukke solnedgang.

   BarJa
   HavudsigtJa
   InternetJa
   MinibarJa
   ReceptionJa
   SafeboksJa
   SolterrasseJa
   SwimmingpoolJa
  • Dag 9-14

   Mercure Resort Sanur

   Mercure Resort Sanur ligger skønt lige ned til stranden i Sanur. Der hersker en hyggelig stemning på hotellet med huse med stråtag, smukke haver og detaljer.

   På hotellet kan du slappe af i de to udendørs pools og forsyne dig i de mange lounges, poolbarene og restauranten hvorfra du har en dejlig udsigt til havet. Restauranten serverer alt lige fra salater, frisk fisk, en god bøf eller spændende lokale retter.

   Rundt på resortet finder du også baner til tennis, volleyball og badminton. Værelserne er indrettet med eget toilet og bad, aircondition og tv. Nogle værelser har balkon eller terrasse. Desuden er der gratis Wi-Fi, minibar, hårtørrer og safebox.

   BarJa
   HavudsigtJa
   InternetJa
   MinibarJa
   ReceptionJa
   RestaurantJa
   SafeboksJa
   SolterrasseJa
   SwimmingpoolJa
   TvJa

  Dagsprogram

  • Dag 1: Afrejse

   Udrejse med KLM fra Aalborg via Amsterdam til Bali. Måltider og drikkevarer på flyet er inkluderet, og der er masser af underholdning ombord på flyet.

  • Dag 2: Ankomst Bali

   Vi ankommer til Bali om aftenen lokal tid, hvor vi bliver mødt af vores dansktalende rejseleder. Turen går nu nordpå til kunstnerbyen Ubud og til vores hotel, hvor vi bor de første tre nætter.

  • Dag 3: Ubud

   Vi nyder morgenmaden på hotellet, inden vi skal på en smuk vandretur gennem de betagende risterrasser, grøntsagsmarker og frugtplantager, der omkranser Ubud. Vandreturen som fører os til den lokale skole, som ligger idyllisk mellem de mange billedskønne risterrasser, og som vi får mulighed for at kigge indenfor i og opleve undervisningen af områdets børn.

   Vores guide fortæller løbende om de afgrøder, der bliver dyrket i området, og i landsbyen lærer vi mere om den traditionelle balinesiske naturmedicin, ligesom der vil være mulighed for at lave sin egen Jamu bodyscrup, maske eller andet.

   Frokosten indtages på en lokal restaurant, og på vej tilbage til hotellet går vi igennem junglen med de mange vilde og eksotiske dyr.

   Om aftenen spiser vi middag sammen.

   Ubud
  • Dag 4: Tegallalang - Kintamani

   Dagen begynder i Tegalalang-distriktet, der ligger jord til nogle af Balis mest kendte og fotograferede risterrasser. Her får vi den fascinerende historie om, hvordan vandet via et særligt vandingssystem ledes og fordeles mellem de mange terrasser.

   På udflugten kommer vi helt tæt på det landlige og lokale liv på Bali, ligesom vi skal smage på den berømte Kopi Luwak-kaffe, der dyrkes her i området og som betragtes som en af verdens dyreste og fineste kaffesorter.

   Fra landsbyen Kintamani oplever vi en betagende udsigt over områdets mange søer og den aktive vulkan Mount Batur, der er en af Balis største turistattraktioner. Vi spiser frokost med udsigt til vulkanen, og på vej tilbage til hotellet besøger vi det traditionelle Ubud Marked, der lokker med alt fra eksotiske krydderier til farverigt tøj og smykker.

   Om aftenen spiser vi middag med udsigt over Lotus-dammen og oplever en traditionel, balinesisk danseopvisning.

   Tegallalang - Kintamani
  • Dag 5: Taman Ayun-templet – Bedugul - Lovina

   Vi står tidligt op og kører til Taman Ayun-tempelkomplekset, der består af 50 større og mindre templer, statuer og statuer. Komplekset er en af de mest imponerende, hinduistiske helldigdomme på Bali, og vi skal en tur rundt mellem de mange haver, vandløb og plateauer, der tilsammen udgør det hellige kompleks, der ligger umiddelbart nord for hovedsatden Denpasar.

   Turen forsætter gennem tropisk regnskov i skyggen af Mount Batukaru og videre til Bedugul, der er et smukt, UNESCO-fredet søområde.

   Efter frokost går turen videre til Candi Kuring frugt- og grøntsagsmarked og det gudesmukke søtempel Ulun Danu.

   Sidst på dagen ankommer vi til vores hotel i Lovina, hvor vi spiser middag.

   Taman Ayun-templet – Bedugul - Lovina
  • Dag 6: Lovina

   I dag har du mulighed for at deltage i en kokkeskole på hotellet, hvor vi under kyndig vejledning kommer helt tæt på det balinesiske køkken og de eksotiske måder at tilberede maden på i denne del af verden. Her lærer vi at lave flere klassiske, balinesiske retter, som vi tilbereder og nyder til frokost.

   Resten af dagen er til fri disposition. Nyd swimmingpoolen, de unikke sortsands-strande eller en gåtur i området. Der er rigeligt at lave.

   Lovina
  • Dag 7: Banjar – Pemuteran

   Efter morgenmaden kører vi mod vest. I landsbyen Banjar besøger vi de varme kilder. Vi udforsker Brahma Vihara Arama, der er Balis største buddhistiske kloster med meditationsrum, biblioteker, smukke haver og en miniudgave af verdens største buddhistiske sted, Borobudur.

   Frokosten indtages ved hindutemplet Pura Pulaki, der ligger med en smuk udsigt over havet, og som er beskyttet mod onde ånder af de aber, vi helt sikkert stifter bekendtskab med i løbet af vores besøg.

   Sidst på dagen ankommer vi til vores hotel i Pemuteran.

   Banjar – Pemuteran
  • Dag 8: Pemuteran

   Formiddagen bruger vi på Atlas-perlefarmen nær Pemuteran, hvor vi ser hele udviklingen fra østers til perle.

   Herefter besøger vi et lille rehabiliteringscenter for havskildpadder. hvor vi ser og hører om, hvordan lokalbefolkningen beskytter havskildpadderne.

   Efter den fælles frokost er restan af eftermiddagen til fri disposition. Du kan f.eks. bruge tiden ved poolen, på stranden eller måske med en kop kaffe i hånden på en af byens caféer.

   Du kan også vælge at tage med på snorkleudflugt til skønne Pemuteran Bay, hvor et væld af farverige fisk, skildpadder og smukke koraller venter lige under den azurblå havoverflade. Snorkleudflugten koster kr. 225,00 og skal bestilles ved tilmelding. (Gennemføres ved min. 10 deltagere.).

   Pemuteran
  • Dag 9: Pemuteran – Sanur

   Vi kører mod strandområderne på sydøen og besøger undervejs Tanah Lot-templet, der ligger dramatisk på en klippe ude i vandet. Vi spiser en god frokost, inden vi sidst på dagen kører til badebyen Sanur, hvor vi skal nyde fem dejlige nætter på et skønt hotel lige ned til stranden.

   Pemuteran – Sanur
  • Dag 10: Tenganan – Besakih-templet

   Udflugt til den østlige del af Bali.

   Ved Kusamba Beach besøger vi salt-brugene og forsætter til Goa Lawahs flagermusgrotte. Herfra kører vi videre til Tenganan, der er bedre kendt som Bali Aga, og som er hjemsted for de originale Bali-beboere, der beboede øen, indtil hinduerne gjorde deres indtog.

   Vi gør stop i Candi Dasa, inden vi besøger vandpaladset Tirta Gangga, hvor vi også spiser frokost.

   Næste stop på turen er Besakih-templet, der er Balis største og mest hellige hindutempel, og som består af 23 mindre templer beliggende næsten 1.000 meter oppe ad Mount Agung. Templet er lavet, så de spirituelle kunne komme så tæt på himlen som muligt. Vi tager en vandretur igennem templet, inden vi kører retur til Sanur.

   Tenganan – Besakih-templet
  • Dag 11: Sanur til fods og på cykel

   Dagen starter med en morgentur på cykel gennem Sanurs stille gader. Vi skal møde en balinesisk kvinde, der underviser i at lave offergaver, som hun leverer til de største hindufestivaller på Bali. Kvinden er meget respekteret, og vi hører hendes historie og skal efterfølgende lære om den daglige ofring, Canang Sari. Vi laver vores egen offergave, som kan ofres til familietemplet eller tages med hjem.

   Om aftenen spiser vi middag på hotellet.

   Sanur til fods og på cykel
  • Dag 12: Ø-paradiset Nusa Lembongan

   I dag vil det være muligt at besøge ø-paradiset Nusa Lembongan. Med luksus-katamaran sejler vi til tropeøen Mushroom Bay og en dag i det gode livs tegn. På Bali Hai Beach Club er der forskellige aktivitetsmuligheder fra snorkling til vandsport. Nyd en lækker BBQ-lunch, der inkluderer friskfanget fisk og tropiske frugter. Turen inkluderer aktiviteter, frokost og katamaran-sejltur og koster kr. 990,00. Turen skal bestilles ved tilmelding.

   Ø-paradiset Nusa Lembongan
  • Dag 13: Sanur på egen hånd

   Dagen er til fri disposition. Om aftenen kører vi til Jimbaran Bay, hvor vi skal nyde en skøn seafood dinner.

   Sanur på egen hånd
  • Dag 14: Hjemrejse

   Vi nyder den sidste morgenmad og måske en sidste tur ved stranden, inden vi kører til lufthavnen i Denpasar og sætter kursen mod Europa.

  • Dag 15: Ankomst i Danmark

   Ankomst til Amsterdam om morgen og videre til Aalborg.

  Flytider

  Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
  Aalborg Lufthavn, terminal 16:45 11:25

  Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

  Afrejser og bestilling

  AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
  14/1-202515 dageEventyrlige Bali - Gudernes Ø - Fly fra AalborgMere end 8Kr. 19.995Bestil
  11/2-202515 dageEventyrlige Bali - Gudernes Ø - Fly fra AalborgMere end 8Kr. 20.495Bestil

  Praktiske oplysninger

  Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

  • Hvilken valuta bruger man på Bali

   Den lokale valuta på Bali hedder rupiah (IDR)

  • Information omkring pas og vaccinationer til Bali?

   Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for at have de nødvendige vaccinationer, som gælder for det bestilte rejsemål.

   Se de Danske Lægers Vaccinations Service på sikkerrejse.dk og læs mere her om gode råd f.eks. om vaccination på rejsedoktor.dk

   Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato.

  • Drikkepenge på rejsen til Bali

   Man skal påregne ca. DKK 300,00 pr. pers. I drikkepenge.

  • Vejret på Bali

   Gennemsnitstemperaturen på Bali ligger i februar måned mellem 25 og 30 grader.

  • Øvrigt

   På denne rejse er der maksimalt 25 rejsedeltagere. Turen kan være krævende for gangbesværede. Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato. Ved spørgsmål om rejsevaccination anbefaler vi at rette henvendelse til egen læge eller vaccinationsklinik for personlig rådgivning. Man skal påregne ca. DKK 300 pr. pers. til drikkepenge.

  • Tillæg for enkeltværelse

   Tillæg for enkeltværelse: Kr. 3.600

  • Flytider og ændringer

   De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

   Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

  • Kan jeg reservere sæde på flyet?

   På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

  • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

   På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

  • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

   Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

  • Bus på flyrejser

   På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

  • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

   Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

   Regneeksempel:
   Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

   Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

   Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

  • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

   Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

  • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

   Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

  • Visum

   Indrejse til Bali kræver visum. Visum koster ca. DKK 235 og skal købes ved ankomst til Bali. 

  • Turistskat

   Indrejse til Bali kræver Turist Skat. Beløbet udgør ca. DKK 85 og skal betales hjemmefra seneste 24 timer før afrejse mod Bali. Linket modtages sammen med den praktiske information, som vi sender 6-8 dage inden afrejse.

  Få nyhederne først
  Få nyhederne først

  Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

  Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
   i trygge rammer
  • Altid med erfaren
   dansk rejseleder
  • Sammen om
   nye oplevelser
  7021 6022Se åbningstider
  Luk menu