Skip to main content

Rejser til Letland

-
Idylliske Riga og spændende historie

Oplev Letland med dansktalende rejseleder

Af De Baltiske Lande er Letland dyden i midten mellem Estland i nord og Litauen i syd. Mod øst er mægtige Rusland, og Sovjettiden er en stor og vigtig del af Letlands historie og selvforståelse i dag.

På rundrejse til De Baltiske Lande med NILLES Rejser følges vi med vores dansktalende rejseleder, der giver os indblik i historien, hvor kampen for frihed og selvstændighed fylder. Frihedsmonumentet er da også en af de store seværdigheder i Riga.

En rejse til Letland er også en rejse til imponerende slotte og kirker som barokslottet i Pilsrundāle og Skt. Peterskirke i Rigas gamle bykerne. Her skaber de farverige og rigt udsmykkede huse som Sorthovedernes Hus på Rådhustorvet en skøn stemning.

Riga er også store boulevarder og fine residenser, og en sejltur på Daugava-floden kan fuldende en skøn dag, hvor vi oplever sammen. Fælles oplevelser er nu det, man husker bedst, og vores rejseleder på rejser til Letland og De Baltiske Lande sørger for, at gruppen fungerer perfekt.

Vores rejseledere Letland

 • Vores rejseledere Letland
  Marek Reich

  Marek prøver at vise De Baltiske Lande gennem sine øjne og både fokusere på det folk kender hjemmefra og ved i forvejen og alt det nye, de ser og hører undervejs på rejsen.

 • Vores rejseledere Letland
  Maria Dubrovska

  Maria er russer, nu bosat i Danmark med guide- og undervisningserfaring fra Skt. Petersborg. Hun elsker at opleve nye steder sammen med NILLES gæster.

 • Vores rejseledere Letland
  Ole Simon Feldstein

  For Ole Simon er det bedste ved at være rejseleder at kombinere sin hobby og store interesser med sit arbejde, og samtidig formidle gode og indholdsrige oplevelser.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Letland?

  I Letland bruger man Euro (EUR).

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu