Skip to main content

Rejser til Vietnam

-
Sanselig natur, romantiske byer og rig historie

Rundrejse til Vietnam med dansk rejseleder

Fra sejlture mellem de magiske kalkstensøer i Halong Bay til Hanois farverige gadekøkkener og barske krigshistorie, er en rejse til Vietnam en rejse til et land fuld af kontraster, livskraft, hjertevarme, vidunderlig mad og en helt særlig ynde og sanselighed, der gør landet til et af de bedste rejsemål i Asien.

Når du rejser til Vietnam med NILLES Rejser, oplever du det bedste af Vietnam fra nord til syd med tid til fordybelse, egne oplevelser samt alle de største højdepunkter, som vi nyder med godt og trygt fællesskab hjemmefra, og vores erfarne, danske rejseleder, der kender landet rigtig godt.

Oplev Vietnam med NILLES Rejser

På vores rundrejse i Vietnam, begynder vi det store eventyr med at rejse til Vietnams charmerende hovedstad Hanoi, hvorefter vi langsomt drager mod syd i det lange land, som strækker sig 1650 km fra grænsen til Kina i nord til Mekongdeltaet ved grænsen til Cambodja i syd.

På vores rundrejse til Vietnam flyver vi med Thai Airways og Emirates via Bangkok og Dubai.

Krydstogt i Halong Bay med NILLES Rejser

En af de allerstørste højdepunkter på en rejse til Vietnam er Halong Bay, som vi oplever med en uforglemmelig sejltur med overnatning og dejlig mad ombord på vores charmerende træskib. På den måde kan vi virkelig mærke magien, mens vi sejler i det drømmeagtige landskab mellem jungleklædte kalkstensøer - og så får vi både solnedgang og solopgang med.

Det kan ikke gøres meget bedre.

Kejserriger, kolonitid og krigshistorie

På vores rejse gennem Vietnam oplever vi alt fra ruinerne i My Son og Hoa Lu til storbyerne Hanoi og Saigon samt den charmerende verdensarvsby Hoi An.

Undervejs oplever vi farverige markeder, duftende gadekøkkener, templer, museer, historiske seværdigheder og arkitektoniske perler, der fortæller os om Vietnams historie fra oldtidens civilisationer og kejsertiden til kolonitiden og ikke mindst til Vietnam-krigen, som vi får tæt ind på kroppen i de berømte Cu Chi-tunneller.

Og hele vejen vil vi naturligvis nyde det skønne vietnamesiske køkken, der bedst kan beskrives som stærkt vanedannende.

Vi sejler og cykler på landet i Vietnam

Det enorme Mekongdelta er cirka på størrelse med Danmark – det er Vietnams store landbrugsland og hjemsted for landets enorme eksport af fisk og skaldyr til hele verden. Vi sejler ned i de små kanaler og ser hverdagslivet, vi oplever lokale farme og de berømte flydende markeder, og så nyder vi en lokal frokost. I Hoi An skal vi ud og opleve det ægte, vietnamesiske landliv på en smuk cykeltur mellem rismarker og maleriske landsbyer.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Vietnam

  I Vietnam bruger man Vietnamesiske Dong (VND).

 • drikkepenge på rejsen til Vietnam

  Man skal påregne ca. DKK 400,00 pr. pers. I drikkepenge.

 • Bør jeg vaccineres inden rejsen til Vietnam?

  Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for at have de nødvendige vaccinationer, som gælder for det bestilte rejsemål.

  Se de Danske Lægers Vaccinations Service på sikkerrejse.dk og læs mere her om gode råd f.eks. om vaccination på rejsedoktor.dk

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu