Skip to main content

Rejseforedrag

-
Tag forskud på oplevelserne

Kom og få inspiration til vores rejseforedrag

Der er så mange fantastiske steder i verden, som vi gerne vil udforske og opleve, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor vi gerne vil hen. Sådan har vi det selv, og vi ved fra vores gæster, at de også ofte taler om, hvor de skal tage hen næste gang. Derfor indbyder vi løbende til forskellige rejseforedrag, hvor vores dygtige og engagerede rejseledere fortæller om vores rejsemål.

På møderne vil rejselederne fortælle og vise billeder om rejserne, give råd og vejledning og svare på spørgsmål.

Alle vores foredrag er gratis og uforpligtende. Tilmelding er nødvendig. Book nedenfor eller kontakt os på tlf. 7021 6022.

Vores rejseforedrag

DatoRejseforedragLedige pladserPris
18/6-2024Kina, Nepal og Bali - rejseforedrag med Jens Thykier Mere end 8Kr. 0Tilmeld
18/6-2024Thailand, Vietnam og Cambodia - rejseforedrag med Jens Thykier Mere end 8Kr. 0Tilmeld
21/6-2024Cuba rejseforedrag med Leon NørgaardMere end 8Kr. 0Tilmeld
5/9-2024Thailand, Vietnam og Cambodia - rejseforedrag med Jens Thykier Mere end 8Kr. 0Tilmeld
5/9-2024Kina, Nepal og Bali - rejseforedrag med Jens Thykier Mere end 8Kr. 0Tilmeld

Tag med til et spændende rejseforedrag

Der er så mange fantastiske steder i verden, som vi gerne vil udforske og opleve, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor vi gerne vil hen. Sådan har vi det selv, og vi ved fra vores gæster, at de også ofte taler om, hvor de skal tage hen næste gang.

Derfor indbyder vi til rejseforedrag, hvor vores dygtige og engagerede rejseledere fortæller om vores forskellige rejsemål.

Som at være der selv

Vores rejseforedrag holdes af vores rejseledere, som levende fortæller om hvert rejsemål, om historien, kulturen og menneskene vi skal opleve og om hvordan vores gæster oplever rejserne.

Hos NILLES Rejser ser vi vores gæster som et stort rejsefællesskab, og når vi mødes til rejseforedragene, er der næsten altid nogen vi kender, og dem vi ikke kender, falder vi let i snak med. Sådan er det også, når vi stiger ombord i bussen eller flyet på alle vores rejser.

Inspirerende og erfarne rejseledere

Som altid, når vi tager afsted med NILLES Rejser, er der en dansk rejseleder med på turen. Han eller hun har fået opgaven med at give vores gæster de bedste rejseoplevelser, fordi de har en meget stor erfaring og et indgående kendskab til det enkelte rejsemål.

Alene derfor ansætter vi dem til at rejse med vores gæster, så vi sikrer, at alle får de bedste oplevelser. Hos NILLES Rejser sælger vi ikke bare rejser. Vi sælger rejseoplevelser – og vi har et meget stort udbud af spændende ture, så det kan være svært at vælge.

Kom med til et af vores spændende rejseforedrag og bliv inspireret til at finde din næste rejseoplevelse.

Det er godt at være forberedt

Til alle rejseforedrag sørger vi for at give vores gæster god information om både rejsen og rejsemålet. Vi synes det er godt at være forberedt, for så er det lettere at slappe af, når vi endelig er afsted.

Vi kommer ind omkring historiske forhold, der kan have betydning for vores ophold, vi taler om valuta, hoteller, oplevelser og vi giver en masse gode råd, som gør, at du kan føle os mere hjemme på rejserne.

Der er altid god tid til spørgsmål fra gæsterne.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Postkort fra den ultimative familieferie
Postkort fra den ultimative familieferie
 • Frankrig
 • England
 • Tag med tre generationer på en rejse, hvor alder er uden betydning. Hvor eventyret skabes i en smeltedigel af kulturelle oplevelser, familiehygge og et hav af forskellige aktiviteter. Tag med på krydstogt, og bliv inspireret til at gøre familien kunsten efter.

Syditalien for alle sanser
Syditalien for alle sanser
 • Fly fra Aalborg
 • Italien
 • Syditalien gemmer på så mange seværdigheder og oplevelser at det enestående land kan besøges igen og igen. Derfor har vi gjort det nemt for dig. Flyv direkte på ferie og brug tiden på det der skaber værdi for dig.

Hotellet flytter med. DERFOR!!
Hotellet flytter med. DERFOR!!
 • Flodkrydstogter
 • Italien
 • Her får du syv gode råd til at rejse med flodkrydstogt. Herefter er du klar til at vælge, hvilken rejse du skal på. Et flodkrydstogt er en unik måde at rejse på. Skøn mad, spændende udflugter og smukke udsigter venter forude. Velkommen ombord.

Busrejser med NILLES
Busrejser med NILLES
 • Busrejser
 • Norge
 • Busrejser er skønne på rigtig mange måder og har flere fordele med sig. Læs her hvorfor du skal tage på busrejse, hvilke oplevelser der venter og hvad du får oveni hatten.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu