Skip to main content

Rejseforedrag

-
Tag forskud på oplevelserne

Kom og få inspiration til vores rejseforedrag

Der er så mange fantastiske steder i verden, som vi gerne vil udforske og opleve, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor vi gerne vil hen. Sådan har vi det selv, og vi ved fra vores gæster, at de også ofte taler om, hvor de skal tage hen næste gang. Derfor indbyder vi løbende til forskellige rejseforedrag, hvor vores dygtige og engagerede rejseledere fortæller om vores rejsemål.

På møderne vil rejselederne fortælle og vise billeder om rejserne, give råd og vejledning og svare på spørgsmål.

Alle vores foredrag er gratis og uforpligtende. Tilmelding er nødvendig. Book nedenfor eller kontakt os på tlf. 7021 6022.

Tag med til et spændende rejseforedrag

Der er så mange fantastiske steder i verden, som vi gerne vil udforske og opleve, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor vi gerne vil hen. Sådan har vi det selv, og vi ved fra vores gæster, at de også ofte taler om, hvor de skal tage hen næste gang.

Derfor indbyder vi til rejseforedrag, hvor vores dygtige og engagerede rejseledere fortæller om vores forskellige rejsemål.

Som at være der selv

Vores rejseforedrag holdes af vores rejseledere, som levende fortæller om hvert rejsemål, om historien, kulturen og menneskene vi skal opleve og om hvordan vores gæster oplever rejserne.

Hos NILLES Rejser ser vi vores gæster som et stort rejsefællesskab, og når vi mødes til rejseforedragene, er der næsten altid nogen vi kender, og dem vi ikke kender, falder vi let i snak med. Sådan er det også, når vi stiger ombord i bussen eller flyet på alle vores rejser.

Inspirerende og erfarne rejseledere

Som altid, når vi tager afsted med NILLES Rejser, er der en dansk rejseleder med på turen. Han eller hun har fået opgaven med at give vores gæster de bedste rejseoplevelser, fordi de har en meget stor erfaring og et indgående kendskab til det enkelte rejsemål.

Alene derfor ansætter vi dem til at rejse med vores gæster, så vi sikrer, at alle får de bedste oplevelser. Hos NILLES Rejser sælger vi ikke bare rejser. Vi sælger rejseoplevelser – og vi har et meget stort udbud af spændende ture, så det kan være svært at vælge.

Kom med til et af vores spændende rejseforedrag og bliv inspireret til at finde din næste rejseoplevelse.

Det er godt at være forberedt

Til alle rejseforedrag sørger vi for at give vores gæster god information om både rejsen og rejsemålet. Vi synes det er godt at være forberedt, for så er det lettere at slappe af, når vi endelig er afsted.

Vi kommer ind omkring historiske forhold, der kan have betydning for vores ophold, vi taler om valuta, hoteller, oplevelser og vi giver en masse gode råd, som gør, at du kan føle os mere hjemme på rejserne.

Der er altid god tid til spørgsmål fra gæsterne.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Top-5 over Tysklands dejligste julemarkeder
Top-5 over Tysklands dejligste julemarkeder
 • Bus fra Jylland
 • Tyskland
 • Findes der noget mere hyggeligt end at gå rundt på et tysk julemarked i den frostklare skumring mellem små,...
Busrejser med NILLES
Busrejser med NILLES
 • Busrejser
 • Norge
 • Tag på oplevelse i vores komfortable busser og få venskaber for livet. NILLES Rejser har mange års erfaring bag sig med busrejser rundt i hele Europa. Vi står klar hvad end du drømmer om at rejse nordpå og nyde bjergudsigter, trænger til sydens varme eller gerne vil på en idyllisk ferie herhjemme i skønne Danmark. 

Mit eventyrlige Lissabon
Mit eventyrlige Lissabon
 • Portugal
 • Flyrejser fra Aalborg
 • Oplev Lissabon og omfavn mangfoldigheden, charmen og de smukke udsigter. her er noget for enhver smag og mere til.

Apulien - på sporet af Syditaliens sjæl
Apulien - på sporet af Syditaliens sjæl
 • Italien
 • Flyrejser
 • Apulien emmer af autensitet og sjæl. Fra smukke landskaber og frodige marker med smagfulde råvarer til charmerende og smukke byer med flotte udsigter til Adriaterhavet. Læs her hvorfor du skal opleve Apulien.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu