Skip to main content

Rejs med dansk rejseleder

-
Mød vores rejseledere

Mød vores rejseledere

Vores rejseledere er prikken over i’et. De har meget forskellig baggrund men har det til fælles at de brænder for at rejse og at formidle viden om rejsemålene og for at give gæsterne en oplevelse ud over det sædvanlige. De er alle specielt udvalgt, så deres viden og personlighed matcher dit valgte rejsemål.

Vores rejselederes individuelle personlighed og kundskaber tilfører rejsen et ekstra krydderi, der er med til at gøre din rejseoplevelse til noget helt særligt.

Gode faglige og sociale egenskaber

Som gæst stiller du med rette store krav til sin rejseleder, og de krav stræber vi efter at opfylde. Når vi rekrutterer rejseledere, har vi fokus på at de foruden en stor viden om rejsemålene skal besidde en række vigtige, sociale egenskaber. Vi tror på, at det du oplever sammen med andre, lever længere, og på vores rejser er fællesskabet vigtigt. Og det fællesskab er vores rejseledere med til at skabe og fremme.

Grupperejse er lig med mere viden

Når du vælger en grupperejse med NILLES, kan du trygt regne med at du vender hjem med masser af viden om rejsemålet, dets historie, kultur og befolkning. Det sørger rejselederen for. Så du kan trygt læne dig tilbage og nyde rejsen. På flere rejsemål benytter vi også lokale guider, som i de fleste tilfælde er dansktalende. NILLES’ rejseleder og lokalguiden udgør altid et stærkt team.

Rejseleder på langtidsferier

Også på vores langtidsferier er der dansktalende rejseledere, som er med for at arrangere udflugter og andre hyggelige arrangementer og hjælpe dig på din ferie. Du vil altid kunne få fat i din rejseleder, hvis det skulle blive nødvendigt.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu