Skip to main content

Lene Faurschou

 • Lene Faurschou
  Lene Faurschou
  Derfor er jeg rejseleder
  Med en sproglig uddannelse og mange års erfaring med indenfor marketing, HR, coach og guide i Århus for krydstogtgæster fra hele verden, valgte jeg at prøve lykken som rejseleder, dels fordi jeg elsker at rejse, og dels fordi jeg syntes, at denne opgave var en naturlig forlængelse af mit tidligere virke. Den røde tråd i mit liv har altid været samspillet og samværet med andre mennesker, som jeg altid har fundet interessant og givende.

  Det bedste ved at være rejseleder
  Det bedste ved at være rejseleder er, at vi møder så mange søde, spændende, dejlige og nysgerrige mennesker, som tager på tur med Nilles for at få en god oplevelse, blive vartet op og komme hjem fyldt op med nye indtryk og dejlige minder. Jeg synes, at det er et privilegie, at jeg får lov til at være primus motor på disse ture og medvirke til at få det bedste ud af alt det, vi møder og ser. Og så er det jo altid dejligt og spændende at komme ud at rejse og opleve både nye og kendte destinationer.


  Jeg lægger vægt på
  Der er mange faktorer, som skal spille sammen, når vi er på tur. Det gode samarbejde med chaufførerne er meget vigtigt. Jeg lægger også stor vægt på at ”læse” mine gæster – er alle godt tilpas, bliver alle hørt, får jeg snakket med alle. Vi skal som rejseledere hele tiden tænke foran og huske at informere gæsterne om stort og småt. Det er multi-tasking på højt plan – og jeg elsker det.


  Lene har været rejseleder siden 2016. Hendes ekspertise bruges på rejser til Tyskland, Holland, Østrig og Danmark.

  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu