Skip to main content

Medarbejdere hos NILLES

MØD NILLES REJSER

Hos NILLES Rejser brænder vi for at skabe unikke rejseoplevelser i godt selskab.

At rejse handler ikke om, hvor langt du bevæger dig, men om hvad du oplever undervejs og hvem du oplever det sammen med. Vi er både velkendte og stedkendte, og uanset om turen går til Samsø eller Sydfrankrig så tager vi hånd om hele din rejse. Vi står for nordjysk orden og redelighed, og pakker de oplevelser eller den frihed, du drømmer om. En rejse med Nilles betyder nye minder og mennesker, og du møder altid noget eller nogen, du ikke kendte på forhånd. Fordi vi tror på, at det, du oplever sammen med andre, lever længere.

I 2023 tilbyder vi rejser til mere end 100 rejsemål i verden. Vi har mange trofaste gæster, som rejser med os igen og igen, men der kommer flere og flere nye til.

Vi har eksisteret i mere end 75 år, og vi tilrettelægger selv vores rejser, så vi kan sikre den kvalitet, som har givet os succes, og som er årsagen til, at vi blev kåret til Danmarks bedste rejsearrangør i 2019. Mange af vores rejser er klassikere, som vi løbende forfiner og forbedrer, men vi tilbyder også nye rejser og rejsemål løbende.

Hvert år arrangerer vi grupperejser for mere end 100 lukkede grupper til ind- og udland. Har du ansvar for at arrangere den årlige rejse for din forening, medarbejdergruppe eller lignende, så tøv ikke med at tage fat i os.

Siden 2015 har NILLES Rejser været en del af Aller Leisure, som er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark.

Nedenfor kan du møde medarbejderne hos NILLES Rejser. Vi glæder os til at rejse med dig.

Miriam Bisgaard Christiansen
Direktør

miriam@nillesrejser.dk


I mit tidligere virke som henholdsvis rejseleder og destinationschef har jeg arbejdet og set mange forskellige lande og verdensdele, hvilket er en stor hjælp, når der skal produceres rejser. Jeg har været ansat i NILLES Rejser siden 2014, og er i dag adm. direktør med det overordnede ansvar for rejsebureauet - herunder personale og drift. Mit arbejde er på mange måder mit liv, og jeg brænder fortsat for at tilbyde vores gæster de allerbedste rejseoplevelser.

Mine bedste rejseoplevelser
Der har været mange, men jeg har en forkærlighed for Mexico, et land som måske snart er at finde i NILLES rejsekatalog? Desuden er den kroatiske skærgård helt fantastisk – virkelig balsam for sjælen!

Her vil jeg gerne rejse hen
Ønskerne er fortsat mange, men Vietnam, Svalbard og Færøerne topper listen

Lone Schioldan
Booking og kundeekspedition
lone@nillesrejser.dk


Jeg har været ansat hos NILLES rejser siden 2007. Jeg arbejder med salg, afvikling af rejser, administrative opgaver og kontakt til rejselederne. Jeg arbejder hos NILLES Rejser, da jeg godt kan lide at have kontakt til mange mennesker i min arbejdsdag, og alle dage er forskellige.

Mine bedste rejseoplevelser
Færøerne – et smukt sted, så tæt på Danmark, men alligevel så forskelligt. Naturen med sine enorme klipper, grønne græsskrænter og hyggelige små bygder.

Her vil jeg gerne rejse hen
Berlin – vi sender mange gæster til Berlin hvert år, så det kunne være skønt at se den spændende by med egne øjne.

Camilla Jensen
Booking og kundeekspedition
camilla@nillesrejser.dk


Jeg har fundet min plads her hos NILLES Rejser, da jeg elsker at arbejde med rejser og hjælpe vores gæster med at få en god, tryg og spændende rejseoplevelse. Jeg sidder klar ved telefonen, når vores gæster ringer for at bestille en rejse eller har spørgsmål til alt mellem himmel og jord. Derudover, er jeg med til at gøre rejserne klar til afgang.

Mine bedste rejseoplevelser
Berlin – en spændende storby med masser af historie, Skotland – et imponerende landskab, Bornholm – Danmarks hyggeligste ø, Normandiet og Paris – historie og storby når det er bedst

Her vil jeg gerne rejse hen
Jeg vil gerne opleve Islands imponerende natur, besøge Portugals smukke hovedstad Lissabon og udforske Madeiras frodige landskab.

Berit Plath
Booking og kundeekspedition
berit@nillesrejser.dk


Jeg nyder at have med glade feriegæster at gøre, og hjælper gerne med råd om hvor rejsen kan gå hen. Jeg har kontakten med vores gæster, ved bestilling af rejsen og hjælper med at gøre turene klar til afgang. Varetager desuden mange af vores flygrupper og besvarer de henvendelser vi måtte få fra gæster efter en overstået rejse.

Mine bedste rejseoplevelser
Vandreferie i Sierre Nevada og Lissabon-kysten.

Her vil jeg gerne rejse hen
Algarve, Portugal. Kroatien.

Lars Kold
Webmaster, marketing
lars@nillesrejser.dk


Rejser er til for at skabe oplevelser og minder og det er det, der driver mig i mit daglige arbejde hos NILLES REJSER. jeg er ansvarlig for NILLES markedsføring og varetager den daglige drift af vores hjemmeside.

Mine bedste rejseoplevelser
Rundrejse i Vietnam og Bali

Her vil jeg gerne rejse hen
Svalbard, Island og Lissabon

Rasmus Engbjerg
Rejseproduktion og booking
rasmus@nillesrejser.dk


Jeg er til daglig ansvarlig for en række af vores destinationer. Det er processen med at skabe en rejse helt fra bunden og se dem blive virkeliggjort der er mit fokusområde. Samarbejdet med vore leverandører, personalet i marken og kunderne er en dynamisk proces, som gør at der aldrig er 2 arbejdsdage der ligner hinanden.

Mine bedste rejseoplevelser
Familieferierne i Italien og Kroatien er helt klart nogle af mine bedste ferieminder. Det er altid en fornøjelse at komme ud og opleve andre landes kultur, historie og gastronomi.

Her vil jeg gerne rejse hen
Svalbard i nord eller Apulien i syd står højt på min liste

Tobias Bloch
Booking og kundeekspedition
tobias@nillesrejser.dk

Jeg er uddannet indenfor rejsebranchen og har siden endt uddannelse i 2019 arbejdet i samme. I løbet af min opvækst og voksenliv har jeg rejst det meste af Europa og oversøiske destinationer tyndt med familie og venner, og det er de bedste minder jeg har i mit liv – dette vil jeg gerne være med til at skabe for andre, og derfor ligger min store passion i denne branche. Jeg startede hos NILLES i marts 2022 og min dagligdag på kontoret består af kundeekspedition af vores skønne gæster, klargøring af rejser og diverse administrative opgaver.


Mine bedste rejseoplevelser
Familieferien i skønne og smukke Thailand, Rundrejse på Bali, USA på egen hånd og Parferie i Rom. Derudover har jeg boet i Australien i 6 måneder, hvor jeg tog et udlandssemester på University of the Sunshine Coast på østkysten nær Brisbane – et fantastisk land.


Her vil jeg gerne rejse hen
Ønskerne er mange - Jeg skal opleve New York igen, men en rundrejse som par i Asien er højt på listen. Svalbard og nordlyset står også på min liste.

Anders Dall
Gruppeansvarlig
anders@nillesrejser.dk

Jeg har arbejdet i rejse og turisme branchen i mange år. Jeg har boet og arbejde i udlandet fra 2008 – 2012, som både guide, rundrejse guide og som destination chef. Som studiejob arbejde jeg i Aalborg lufthavn og som receptionist. Efter en del år udenfor branchen, er jeg nu tilbage.

Mine bedste rejseoplevelser
Det er næsten ikke til, at vælge men min bryllupsrejse til Amalfikysten var en fantastisk og smuk oplevelse. Så har jeg også en forkærlighed for Budapest som jeg synes er meget undervurderet storby.

Her vil jeg gerne rejse hen
USA og Cuba står højt på min ønskeliste. Men i vores nærområde vil jeg utrolig gerne til Bornholm igen, det er mange år siden sidst.

Lærke Thaysen
Booking og kundeekspedition
lærke@nillesrejser.dk

Jeg har altid været drevet af at give en god service i de jobs jeg har haft inden for servicefaget, og fandt det derfor naturligt at skulle uddanne mig indenfor turisme hvor jeg kunne være med til at skabe gode oplevelser. Jeg har derfor taget en kandidat i turisme, som har givet mig en bedre forståelse for turisternes adfærdsmønstre, som jeg vil benytte mig af når jeg besvarer spørgsmål, producerer rejser mm.

Mine bedste rejseoplevelser
Jeg drages både af storbyens virvar og mange indtryk, men også af naturens stilhed og umiddelbarhed. Jeg har indtil videre været i bl.a. Lofoten, Hamborg og London, og brænder for at se mere af verden.

Her vil jeg gerne rejse hen
Jeg vil rigtig gerne opleve nogle af Europas charmerende og historiske byer som fx Montenegro, Rom og Barcelona, samt solrige destinationer som fx Andalusien og Amalfikysten.

Ole Hust
Rejseproduktion og booking
ole@nillesrejser.dk

Jeg elsker at skabe gode oplevelser for andre mennesker, og med mange års erfaring fra eventbranchen, turisterhvervet og som privat rejsearrangør, er jeg landet på den helt rigtige hylde hos NILLES Rejser, hvor jeg arbejder med rejseproduktion og produktudvikling.

Mine bedste rejseoplevelser
Jeg er håbløst forelsket i Italien. – Gæstfriheden, stemningen, historien, vinen og maden bliver ved med at give, og så er det også blevet til en spændende tur til Cuba og nogle store oplevelser på ski i Alperne og Canada.

Her vil jeg gerne rejse hen
Listen er lang, men jeg kunne godt tænke mig at vende tilbage til Færøerne og Grønland, hvor jeg ikke har været siden min tid i Søværnet.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu