Skip to main content

Medarbejdere hos NILLES

MØD NILLES REJSER

Hos NILLES Rejser brænder vi for at skabe unikke rejseoplevelser i godt selskab.

At rejse handler ikke om, hvor langt du bevæger dig, men om hvad du oplever undervejs og hvem du oplever det sammen med. Vi er både velkendte og stedkendte, og uanset om turen går til Samsø eller Sydfrankrig så tager vi hånd om hele din rejse. Vi står for nordjysk orden og redelighed, og pakker de oplevelser eller den frihed, du drømmer om. En rejse med Nilles betyder nye minder og mennesker, og du møder altid noget eller nogen, du ikke kendte på forhånd. Fordi vi tror på, at det, du oplever sammen med andre, lever længere.

I 2021 tilbyder vi rejser til mere end 100 rejsemål i verden. Vi har mange trofaste gæster, som rejser med os igen og igen, men der kommer flere og flere nye til.

Vi har eksisteret i mere end 70 år, og vi tilrettelægger selv vores rejser, så vi kan sikre den kvalitet, som har givet os succes, og som er årsagen til, at vi blev kåret til Danmarks bedste rejsearrangør i 2019. Mange af vores rejser er klassikere, som vi løbende forfiner og forbedrer, men vi tilbyder også nye rejser og rejsemål løbende.

Hvert år arrangerer vi grupperejser for mere end 100 lukkede grupper til ind- og udland. Har du ansvar for at arrangere den årlige rejse for din forening, medarbejdergruppe eller lignende, så tøv ikke med at tage fat i os.

Siden 2015 har NILLES Rejser været en del af Aller Leisure, som er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark.

Nedenfor kan du møde medarbejderne hos NILLES Rejser. Vi glæder os til at rejse med dig.

Miriam Bisgaard Christiansen
Direktør

miriam@nillesrejser.dk


I mit tidligere virke som henholdsvis rejseleder og destinationschef har jeg arbejdet og set mange forskellige lande og verdensdele, hvilket er en stor hjælp, når der skal produceres rejser. Jeg har været ansat i NILLES Rejser siden 2014, og er i dag adm. direktør med det overordnede ansvar for rejsebureauet - herunder personale og drift. Mit arbejde er på mange måder mit liv, og jeg brænder fortsat for at tilbyde vores gæster de allerbedste rejseoplevelser.

Mine bedste rejseoplevelser
Der har været mange, men jeg har en forkærlighed for Mexico, et land som måske snart er at finde i NILLES rejsekatalog? Desuden er den kroatiske skærgård helt fantastisk – virkelig balsam for sjælen!

Her vil jeg gerne rejse hen
Ønskerne er fortsat mange, men Vietnam, Svalbard og Færøerne topper listen

Morten Meyer
Produktchef
morten@nillesrejser.dk


Jeg har arbejdet i rejsebranchen siden 2003 og jeg har været ansat hos NILLES siden 2010. Man kan godt sige, at jeg fik rejselivet ind med modermælken. Helt fra jeg var barn, har jeg, sammen med mine forældre og brødre, kørt og fløjet det mest af Europa tyndt.
Som voksen har jeg rejst i USA, Asien og på Cuba. Jeg har desuden i flere perioder været bosat i udlandet, bl.a. i Dublin, Rio de Janeiro og Cordoba i Argentina.

Mine bedste rejseoplevelser
Nordlys på Svalbard, Dalmatien i Kroatien og Berlin.

Her vil jeg gerne rejse hen
Ekspeditions Krydstogt på Svalbard, Korsika og Lissabon-Porto.

Mads Kjær
Grupperejseansvarlig
mads@nillesrejser.dk


Jeg har været ansat ved NILLES REJSER A/S siden november 2017 og sidder med ansvaret for vores mange lukkede grupper, klubber, foreninger, firmaer etc. Min karriere i rejsebranchen startede tilbage i 1997 som rejseleder for Star Tour (TUI i dag ) og jeg har været i denne fantastiske branche lige siden.

Mine bedste rejseoplevelser
Jeg har efterhånden oplevet det meste af verden, men skulle jeg finde en yndlingsdestination må det være Thailand som bare på alle parametre er et fantastisk land uanset om du er til natur, kultur, badeferie eller noget helt andet.

Her vil jeg gerne rejse hen
Min drømmedestination til en kommende rejse må være Irland. Jeg har rejst meget i England, men har aldrig oplevet Irland. Et fantastisk smukt land og spændende historie. Ville elske at sidde med en ”pint” i Dublin efter en lang dag med uovertrufne naturoplevelser.

Lone Schioldan
Booking og kundeekspedition
lone@nillesrejser.dk


Jeg har været ansat hos NILLES rejser siden 2007. Jeg arbejder med salg, afvikling af rejser, administrative opgaver og kontakt til rejselederne. Jeg arbejder hos NILLES Rejser, da jeg godt kan lide at have kontakt til mange mennesker i min arbejdsdag, og alle dage er forskellige.

Mine bedste rejseoplevelser
Færøerne – et smukt sted, så tæt på Danmark, men alligevel så forskelligt. Naturen med sine enorme klipper, grønne græsskrænter og hyggelige små bygder.

Her vil jeg gerne rejse hen
Berlin – vi sender mange gæster til Berlin hvert år, så det kunne være skønt at se den spændende by med egne øjne.

Camilla Jensen
Booking og kundeekspedition
camilla@nillesrejser.dk


Jeg har fundet min plads her hos NILLES Rejser, da jeg elsker at arbejde med rejser og hjælpe vores gæster med at få en god, tryg og spændende rejseoplevelse. Jeg sidder klar ved telefonen, når vores gæster ringer for at bestille en rejse eller har spørgsmål til alt mellem himmel og jord. Derudover, er jeg med til at gøre rejserne klar til afgang.

Mine bedste rejseoplevelser
Berlin – en spændende storby med masser af historie, Skotland – et imponerende landskab, Bornholm – Danmarks hyggeligste ø, Normandiet og Paris – historie og storby når det er bedst

Her vil jeg gerne rejse hen
Jeg vil gerne opleve Islands imponerende natur, besøge Portugals smukke hovedstad Lissabon og udforske Madeiras frodige landskab.

Berit Plath
Booking og kundeekspedition
berit@nillesrejser.dk


Jeg nyder at have med glade feriegæster at gøre, og hjælper gerne med råd om hvor rejsen kan gå hen. Jeg har kontakten med vores gæster, ved bestilling af rejsen og hjælper med at gøre turene klar til afgang. Varetager desuden mange af vores flygrupper og besvarer de henvendelser vi måtte få fra gæster efter en overstået rejse.

Mine bedste rejseoplevelser
Vandreferie i Sierre Nevada og Lissabon-kysten.

Her vil jeg gerne rejse hen
Algarve, Portugal. Kroatien.

Lars Kold
Webmaster, marketing og rejseproduktion
lars@nillesrejser.dk


Rejser er til for at skabe oplevelser og minder og det er det, der driver mig i mit daglige arbejde hos NILLES REJSER. Her er jeg med til at producere rejser, tilrettelægge dagsprogrammer og have kontakten med hoteller, fly og eksterne samarbejdspartnere, der er involveret i vores rejser. Desuden varetager jeg hjemmesidens daglige drift som webmaster samt markedsføring.

Mine bedste rejseoplevelser
Rundrejse i Vietnam og Bali

Her vil jeg gerne rejse hen
Svalbard, Island og Portugal

Rasmus Engbjerg
Rejseproduktion og booking
rasmus@nillesrejser.dk


Jeg er til daglig ansvarlig for en række af vores destinationer. Det er processen med at skabe en rejse helt fra bunden og se dem blive virkeliggjort der er mit fokusområde. Samarbejdet med vore leverandører, personalet i marken og kunderne er en dynamisk proces, som gør at der aldrig er 2 arbejdsdage der ligner hinanden.

Mine bedste rejseoplevelser
Familieferierne i Italien og Kroatien er helt klart nogle af mine bedste ferieminder. Det er altid en fornøjelse at komme ud og opleve andre landes kultur, historie og gastronomi.

Her vil jeg gerne rejse hen
Svalbard i nord eller Apulien i syd står højt på min liste

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu