Skip to main content

Juleaften og julerejser

-
Nyd højtiden i godt selskab

Busrejser i julen med dansk rejseleder

Hygge, god mad og dejligt samvær er nogle af de ting, man forbinder med hjerternes fest, og det er også præcis, hvad du kan glæde dig til, når du tager med til juleaften og på julerejse med NILLES Rejser. Vi tager afsted på busrejse til skønne steder fyldt med julestemning, og vi har dansk rejseleder med til at fortælle om de fælles oplevelser på vejen og hjælpe med stort og småt.

Julerejser i Danmark

Efterspørgslen for at rejse væk i julen er stor. Derfor er vi glade for at kunne præsentere flere nyheder i Danmark. Vi har for alvor fået øjnene op for vores eget land og slotte/seværdigheder og byer der pynter op til jul. så lad julehyggen indfinde sig og fokusere helt og holdent på hyggeligt samvær, julehygge og god mad. I Danmark kan vi f.eks. tilbyde et idyllisk juleophold på Vraa Slot, hvor traditionerne er mange. Bo i charmerende værelser og nyd de romantiske rammer som kan dateres tilbage til 1400-tallet.

Julerejser i Tyskland

Det er en fast tradition med julerejser til Tyskland - og med god grund. Tyskland går meget op i højtiden og forstår at skabe hygge og tilbyde flotte julemarkeder. På vores julerejse til den idylliske kejserby Goslar i Harzen, har vi også god tid til bl.a. historiske Wernigerode, smuk natur, julemarkeder m.m. Vi drager atter afsted til Lübeck til endnu en hyggelig juleaften i den traditionsrige julemarkedsby.

Her på siden præsenterer vi alle vores rejser og der vil løbende komme flere til, så hold øje med rejserne nedenfor. Er du i tvivl om, hvilken type julerejse der passer bedst til dig? Så tag en snak med os og hør nærmere. Det vigtigste for os er, at du får lige de oplevelser, du drømmer om.

Julerejser for alle

Julerejser med NILLES Rejser er noget for alle, uanset om du rejser som par, med venner eller alene. Alle – både deltagere og rejselederen - er med for at få og skabe den bedste oplevelse og for at fejre juleaften i hinandens hyggelige selskab. Vi ser også familier, der tager afsted sammen for at få en fælles oplevelse og ikke mindst for at holde fri i julen og fokusere 100 procent på hyggen og samværet.

På alle julerejser arrangerer vi en hyggelig pakkeleg, så derfor beder vi hver gæst om at medbringe en gave til ca. 75 kr. Det får smilet og julestemningen frem hos alle, men det er naturligvis frivilligt at deltage.

Busrejser med NILLES Rejser i julen skal generelt bestilles i god tid, da de er meget populære. Se også vores busrejser til skønne julemarkeder og vores rejser i nytåret med dansk rejseleder.

Vi glæder os til at ønske dig Glædelig Jul på en dejlig rejse!

Vores rejseledere Juleaften og julerejser

 • Vores rejseledere Juleaften og julerejser
  Knud Andersen

  Grundig forberedelse, synlighed på rejsemålet og at tilbyde gæster ekstra oplevelser er vigtige for Knud som rejseleder.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu