Skip to main content

Rejser til Belgien

Tag med NILLES Rejser til Belgien

Smukke landskaber, spændende historie og chokolade. Det lyder da som opskriften på en rigtig god tur. Det bliver det, når vi rejser til Belgien og oplever alt det spændende, landet har at byde på. Og hvis du har hørt, at Belgien er fladt, så glæder vi os til at give dig en oplevelse, der er alt andet end flad.

Ferie i Belgien med (næsten) alt betalt

Når du holder ferie i Belgien, skal du slappe af og nyde turen. Derfor har vi lagt programmet hjemmefra, og med i billetprisen er de fleste oplevelser og måltider. Det betyder, at du får en ferie, hvor du ikke skal tage nogle store beslutninger om, hvad du skal opleve og spise, og pungen kan endda få lov at blive i lommen lidt længere.

Nogle af de ting vi kan opleve i Belgien er bl.a.

Ardennerne, det smukke landskab med skove og bakker, der strækker sig gennem Belgien, Holland og Frankrig. Bakkerne er op til 700 meter høje, så nej, Belgien ér ikke så fladt, som nogen siger. I Ardennerne foregik et af de sidste store slag under 2. Verdenskrig i 1944, og i Bastogne besøger vi det flotte museum og mindesmærke.

Ypres er en smuk by i den vestlige del af Flandern. Men bag det smukke ydre gemmer byen på en grum historie om et af de mest frygtelige kapitler i 1. Verdenskrig, nemlig ”Det Flamske Mudderhelvede”. Byen byder dog på meget andet end krigshistorie, f.eks. den imponerende Cloth Hall. Det er svært at tro, at den enorme bygning er blevet udtænkt og udført i middelalderen, og i 1999 blev bygningen og det omkringliggende område optaget på UNESCO’s verdensarvsliste.

Antwerpen er ikke bare en stor søfartsby men er også kendt som verdens diamanthovedstad. Hele 85% af verdens uslebne diamanter passerer Antwerpen på deres rejse ud i verden. Derfor besøger vi selvfølgelig Diamantmuseet i byen. Antwerpen er også kendt for at rumme Belgiens største modehuse og verdenskendte designere som fx Bikkembergs og Dries van Noten.

Busrejser til Belgien

Hvert år efterspørger vores gæster busrejser til Belgien, og hvert år får vi tilfredse gæster hjem igen.

Belgien ligger i en dejlige overskuelig afstand fra Danmark, og det glæder os, at så mange har opdaget, at Belgien er et spændende rejsemål.

Med på vores busrejser til Belgien er altid en af vores dygtige og erfarne danske buschauffører og selvfølgelig også en rejseleder, som ser frem til at give vores gæster en helt særlig rejseoplevelse.

Bo på nøje udvalgt hotel i Belgien

Rejselederne hos NILLES rejser er håndplukket til opgaven på grund af deres store erfaring med det enkelte land. Så når vi rejser til Belgien er vi afsted med en rejseleder, der virkelig ved en masse om landet.

De har rejst med vores gæster adskillige gange og sætter en ære i at tage gæsternes tilbagemeldinger med tilbage til bureauet, så vi hele tiden kan justere og forfine rejseprogrammet.

Så når du tjekker ind på hotel i Belgien, kan du være sikker på, at hotellet er nøje testet af vores gæster og kritisk udvalgt af vores rejseleder.

Oplevelser i Belgien

Domkirken i Gent, hvor vi skal se Van Eyck’s værk, altertavlen ”Lammets tilbedelse”, der ikke blot er smuk men som også har fået den tvivlsomme ære at være verdens mest stjålne altertavle. Først stjal Napoleon den og siden Hitler. Se evt. filmen ”Monuments Men” med George Clooney inden afrejsen. Her ses både den smukke altertavle og Michelangelos statue ”Madonna fra Brügge”. Brügge er nemlig også på listen over oplevelser.

Chokolade hører med til den fuldendte oplevelse af Belgien, og en af de populære oplevelser på vores rejser til Belgien er et besøg på chokoladefabrikken og det tilhørende chokolademuseum i Eupen.

Ferie til Belgien med erfarent rejsebureau

Hos NILLES elsker vi ferier og har sørget for spændende ferieoplevelser i mere end 70 år. Vi bruger vores erfaring til at planlægge rejser, som giver dig mulighed for at opleve så meget som muligt, samtidig med at du kan læne dig tilbage og nyde oplevelserne. Og sådan skal en rigtig NILLES rejse være: Afslappet og fuld af oplevelser.

Vejret i Belgien

  januar februar marts april maj juni juli august september oktober november december
Bouillon 4 / 0 5 / 0 10 / 2 14 / 5 17 / 7 20 / 10 22 / 12 22 / 12 19 / 10 14 / 7 9 / 4 5 / 1
Brügge 5 / 2 7 / 2 11 / 4 15 / 6 18 / 9 21 / 12 23 / 14 23 / 14 20 / 12 15 / 9 10 / 6 7 / 3
Gent 6 / 2 7 / 2 11 / 3 15 / 6 18 / 9 21 / 11 23 / 14 23 / 14 20 / 12 15 / 9 10 / 6 7 / 3
Antwerpen 5 / 1 6 / 1 11 / 3 15 / 6 18 / 9 21 / 12 23 / 14 23 / 14 20 / 11 15 / 8 10 / 5 6 / 3

Kilde: www.bedsterejsetidspunkt.dk

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Belgien?

  I Belgien bruger man Euro (EUR).

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
7021 6022Se åbningstider
Luk menu