Skip to main content

Rejser til Kenya

-
Rundrejse i Kenya

Vi har i den grad fået øjnene op for Afrika, nærmere bestemt Kenya og alt hvad det skønne og spændende land kan tilbyde. Mange forbinder Kenya med vilde dyr, som du kun kan se i zoologisk have. I Kenya har du en unik mulighed for at komme på helt tæt på de eksotiske dyr på savannen. Oplev f.eks. når de majestætiske elefanter samles ved vandhullet og plasker med vand, de flotte giraffer der elegant spiser af træerne, eller løverne, der hviler i solen.

Kenya er også rig på kultur, historie og hjertevarme befolkninger og det er spændende at følge hverdagen i de lokale landsbyer. Her hersker som regel en afslappet stemning, og det gode humør blandt de lokale smitter af på en.

Storby eller daseferie

I Kenya kan du mærke, hvordan pulsen stiger, når du besøger og udforsker nogle af de større byer. her bliver de simple rammer i de små lokalsamfund byttet ud med fart og tempo, butikker restauranter og barer. Samtidig har man også mulighed for at trække ud mod kysten, hvor flotte og eksotiske strande venter. her kan du få pulsen helt ned og kun bruge tid på at nyde de smukke omgivelser blandt svejende palmer og krystalklart vand. Se vores rejse til Kenya her.

Vores rejser til Kenya: 1 rejse fundet

Kenya – Safari, savanner og strandliv

Kenya – Safari, savanner og strandliv

 • Kenya
 • Safarirejser
 • Rejselængde: 11 Dage
  Pris: Fra Kr. 25.495
 • Kom helt tæt på savannens dyr, sov i luksustelt på sletten og tag på en smuk togtur på tværs af Kenya. slut af med 3 dage med All Inclusive på stranden ved Det Indiske Ocean. Oplev det hele med Danmarks mest erfarne safariguide Kenya-claus.

 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu