Skip to main content

Knud Andersen

 • Knud Andersen
  Knud Andersen
  Derfor er jeg rejseleder
  I hele mit arbejdsliv har jeg været beskæftiget inden for områder, hvor kundepleje og service har været omdrejningspunktet. Som ung blev jeg uddannet automekaniker, senere læste jeg til lærer, og blev meget hurtigt efter endt uddannelse ansat som leder i den offentlige sektor. Rejser har altid fyldt meget i vores familie, og derfor var det helt naturligt at søge job som rejseleder, hvor man kan kombinere det at rejse med det at yde god service og give gæsterne gode oplevelser.

  Det bedste ved at være rejseleder
  Det er at give gæsterne fuld valuta for pengene og sikre, at de får en masse gode oplevelser og kommer glade og tilfredse hjem, så de har lyst til flere rejser med Nilles. Det er en glæde at dele sin egen begejstring, viden og erfaring med gæsterne, og det uanset om rejsemålet er i Danmark eller i udlandet, om det er med bus eller fly. Det handler om at være der sammen med gæsterne. Gæsterne er selvsagt forskellige, men det er vigtigt at have øje for hver enkelt, så alle føler sig godt tilpas, set og værdsat.


  Jeg lægger vægt på
  Jeg lægger vægt på en god og grundig forberedelse før rejsen, så jeg er klar til at formidle det, der er relevant for det pågældende rejsemål, både natur, kultur og historie. Den gode stemning i gruppen er også vigtig, så alle føler sig godt tilpas. Jeg er glad for sange og digte, som passer til lejligheden og rejsemålene.
  Jeg forsøger altid at skabe nogle muligheder for gæsterne, så de kan få ekstra oplevelser og at være synlig på rejsemålet.


  Knud har været rejseleder siden 2012. Hans ekspertise bruges på rejser til Grækenland, Portugal, Spanien, Italien, Tyskland, Holland, Danamrk. Knud er derudover rejseleder på Musik- og Underholdningsrejser og Julerejser

  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu