Skip to main content

Bustur til Samsø

-
Samsø - en smuk oase i Kattegat

Samsø Rundt

Samsø byder på skønne strande, charmerende landsbyer, stille skovområder og bløde bakker. Omgivet af havet er Samsø begunstiget af et mildt klima og mange solskinstimer, hvilket betyder, at man stort set året rundt kan dyrke frugt og grønt. Især om sommeren bugner markerne af berømte samsøkartofler, hvide asparges og søde jordbær.

Tranebjerg

Tranebjerg er Samsøs største by. Her er et rigt handelsliv og flere forretninger. Samsø Museum, som ligger tæt ved Flinchs Hotel, og Tranebjerg Kirke er et besøg værd.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • Færgeoverfart
 • 1 overnatning på Samsø
 • 1 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 1 x aftensmad
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Flinchs Hotel

  Flinchs Hotel ligger centralt i Tranebjerg, og rummer en historie, der går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Værelserne har bad og toilet. Forplejningen er god. Der er buffet både om morgenen og til frokost, og om aftenen serveres en 2-retters menu.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  BarJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Samsø rundt – sydlige del

  Vi kører til Hou, hvorfra vi sejler med Samsø Rederi til Sælvig. Herfra går turen videre til Tranebjerg, hvor vi spiser frokost, inden vi skal ud at se Samsø fra nogle af øens mest charmerende vinkler.

  Om eftermiddagen oplever vi den sydlige del af øen, når turen går ad de små veje til Kolby Kås. Vi fortsætter til Vesborg Fyr, hvor vi gør holdt, inden vi runder en lille gårdbutik. Her er der mulighed for at se de berømte Samsøuldprodukter, hvor alt fra plaider og jakker til trøjer og halstørklæder er fremstillet i mange forskellige farver udelukkende af naturens egne materialer.

  Vi får et glimt af Brattingsborg Slot, inden turen går gennem Ørby til Ballen, hvor der bliver pause ved havnen. Hen ad aftenen vender vi retur til Tranebjerg, hvor vi overnatter på vores hotel centralt i byen.

  Morgenkaffe med rundstykke med ost og marmelade på færgen til Samsø koster kr. 66,00 pr. person og skal bestilles ved tilmeldingen.

  Samsø rundt – sydlige del
 • Dag 2: Samsø rundt – nordlige del

  Vi vågner op til en rolig morgenstund på Samsø, inden vi om formiddagen gør klar til at udforske den nordlige del af øen. Vi passerer Langemark, Besser og Toftebjerg, inden vi kommer til området ved Stauns. Her var øen engang delt ved Kanhave-kanalen, som forbandt fjorden med Sælvig Bugt.

  Derefter når vi til det højeste punkt på Samsø, Ballebjerg, hvor vi nyder udsigten over havet og Tunø og endda kan ane Aarhus i horisonten på det jyske fastland. Udflugten rundes af i Nordby, der er kendt for sine mange velbevarede huse, inden vi vender tilbage til Tranebjerg.

  Efter frokost er der tid på egen hånd, inden vi om eftermiddagen kører til Sælvig, hvorfra vi sejler med Samsøfærgen til Hou.

  Samsø rundt – nordlige del

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Kragholmen ved Rema 1000 05:35 20:15
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 05:50 20:05
Dybvad Falkevej 25, NILLES 05:55 19:55
Brønderslev Banegård 06:15 19:40
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:15 19:35
Bouet P-plads ved Kvickly 06:30 19:20
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 06:45 19:15
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:00 19:00
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:10 18:50
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro Vest 07:25 18:35
Randers Frakørsel 40, Viborgvej, Pendlerplads 07:45 18:15
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:05 17:55
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:20 17:40
Hou Færgehavn 09:00 17:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
17/8-20232 dageSamsø RundtMere end 8Kr. 2.295Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu