Skip to main content

Tore Vedelsdal

 • Tore Vedelsdal
  Tore Vedelsdal
  Derfor er jeg rejseleder
  Jeg har altid interesseret mig for verden omkring mig, og rejst i de fleste verdensdele. Men der er stadig mange interessante steder, hvor man ikke skal rejse så langt for at få den gode oplevelse. Efter studier i geografi på universitetet arbejdede jeg i en del år med energi og miljø, men har bevaret en stor interesse for natur, kultur og historie. Og en del af kulturen er jo også mad og drikke og samværet med andre mennesker!
  Alle interesserne kan forenes når man arbejder som rejseleder, fordi man både oplever noget og er sammen med andre glade mennesker.

  Det bedste ved at være rejseleder
  Når oplevelserne er gode, bliver samværet med andre også godt, og så er det godt at være rejseleder. Udover samværet med gæsterne får man også selv en række oplevelser, og man får et godt samarbejde med det lokale personale på hoteller, restauranter og på de forskellige seværdigheder.

  Jeg lægger vægt på
  Man er nød til at være godt forberedt og have en plan for, hvad der skal ske de enkelte dage. Så bliver turen også mere afslappende. Det er ikke al sin viden man kommer af med, men det er godt at have lidt ekstra, når der bliver anledning til det. Og så er det vigtigt, at alle rejsedeltagere får en god oplevelse, og at der ikke er nogen, der bliver glemt.
  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider