Skip to main content

Annette Jeppesen-Cruz

 • Annette Jeppesen-Cruz
  Annette Jeppesen-Cruz
  Derfor er jeg rejseleder
  Efter gymnasiet tog jeg på Spies Guideskole på Mallorca og efter de to måneder blev jeg sendt til Madeira som ferieafløser. Jeg forelskede mig i øen, og det blev til 19 år som rejseleder. Derefter søgte jeg ind i hotelbranchen, hvor jeg i 14 år var hoteldirektør på tre forskellige hoteller på Madeira. Jeg savnede samværet med danskere, det danske sprog og specielt den danske humor, så jeg valgte at gå freelance og arbejder i dag om vinteren på Madeira og om sommeren på det portugisiske fastland.

  Det bedste ved at være rejseleder
  For mit vedkommende er det samværet med gæsterne. Jeg tror, at når man bor i udlandet til daglig, så mangler der ligesom noget – og det får jeg med når jeg arbejder som guide. Og når det så lægges sammen med at kunne vise alt det Portugal og Madeira har at byde på, så bliver det til det perfekte job.

  Jeg lægger vægt på
  Udover at jeg bor i Portugal og taler flydende portugisisk, har jeg en stor viden om historie, kultur, traditioner, gastronomi og mange andre aspekter af dette dejlige land. Samtidig har jeg en afslappet væremåde og en speciel evne til at få en god stemning blandt gæsterne. Det plejer at blive påskønnet.

  Annette har været rejseleder siden 2017. Hendes ekspertise bruges på rejser til Madeira, det portugisiske fastland og Spanien.
  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu