Skip to main content

Maria Teresa Bispo Borges Nielsen

 • Maria Teresa Bispo Borges Nielsen
  Maria Teresa Bispo Borges Nielsen
  Derfor er jeg rejseleder
  Jeg har altid været fascineret af historie, sprog og at arbejde med mennesker og er uddannet statsautoriseret turistfører i Lissabon. Jeg elskerden fantastiske mulighed for at fortælle om og vise mit land til mine gæster, bygge kulturelle broer mellem de forskellige nationaliteter jeg arbejder med. Min stor kærlighed til mad og vin bliver delt ud med mine gæster.

  Det bedste ved at være rejseleder
  Det er fascinerende at ikke to rejsegrupper/gæster eller rejser er ens. Det er fantastisk at møde nye gæster, at lære og værne om dem samt at føle at de trives på rejsen. Jeg holder meget af at lære nye ting og improvisere, tale og have det godt med gæsterne; at fremme det positive ved uventede situationer og nyde hvert eneste minut af vores eventyr sammen. Når rejsen slutter, siger vi ikke farvel, men på glædelig gensyn.

  Jeg lægger vægt på
  At betragte mine gæster med nøjagtig samme entusiasme som da jeg startede. Som person er jeg meget glad og positiv og tilpasser mig gæsternes stigende behov og interessen så de får en unik oplevelse. Jeg elsker at fortælle mine gæster om fælles træk, historiske-, erhvervs-, sociale-, import- og eksportforhold mellem mine to elskede hjemlande: Portugal og Danmark.

  Maria har været rejseleder siden 2018. Hendes ekspertise bruges på rejser til Portugal og Spanien.

  Se alle vores rejseledere
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu