Skip to main content

Rejse til Vietnam

-
Fra det betagende nord til det fortryllende syd

Det bedste af Vietnam

Kom med på en rundrejse, hvor du oplever Vietnam fra det livlige Hanoi og eventyrlige Halong Bay i nord til Østens største delta – Mekong Deltaet – i syd. Vietnam byder på naturoplevelser, som er de færreste forundt, og landets stolte folk, spændende historie og fremmedartede kultur kommer vi helt tæt på, når vi besøger de mest betydningsfulde seværdigheder. Tag med og bliv forblændet af et af Sydøstasiens smukkeste lande, når vi udforsker Vietnam til lands og til vands.

Kort

Hoteller

 • Dag 2-4

  Hotel Soleil Boutique Hanoi

  Der venter dig et dejligt ophold på dette skønne hotel midt i Hanois gamle bydel. Her kan du tage på hyggelige slentreture gennem de gamle gader og udforske flere af byens spændende seværdigheder, der findes i gåafstand fra hotellet. Hotellet er stemningsfuldt indrettet med en blanding af vietnamesisk og vestlig stil. Værelserne er flotte og rummelige og udstyret med moderne fornødenheder som aircondition, TV, gratis wi-fi samt eget bad og toilet. Derudover råder hotellet over et fitnesscenter, restaurant, safeboks, udendørs swimmingpool samt en tagterrasse, hvor du kan nyde en god drink og betragte solnedgangen over Hanois gamle kvarter.

  BarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 4-5

  Hotel Lalita Boutique hotel

  Det 4-stjernede Lalita Boutique Hotel byder på et dejligt ophold med bar, restaurant samt swimmingpools både indendørs med tilhørende sauna og udendørs på tagterrassen med en skøn udsigt over de grønne omgivelser. Hotellet er smagfuldt indrettet med hyggelige loungeområder og fine værelser med TV, safeboks, aircondition, gode store senge samt eget bad og toilet. Hotellet har døgnåben reception og gratis wi-fi.

  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SaunaJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 6-11

  Hotel Lasenta Hoi An

  Hotel Lasenta ligger i et roligt område i Hoi An i gåafstand fra den gamle bydel. Hotellet er lyst og stilfuldt indrettet samt udstyret med masser af gode faciliteter, som du frit kan benytte dig af under dit ophold. Her er både træningscenter, swimmingpool, hyggelige loungeområder, bar, restaurant og spaområde, hvor du kan få diverse wellness-behandlinger. Der er mulighed for at leje cykler på hotellet, hvis du vil ud at opleve mere af byen, og ellers kan du finde dig til rette i en af hotellets hyggekroge eller slappe af ved poolen på tagterrassen med en flot udsigt over de grønne rismarker omkring hotellet. Du bor på gode, rummelige værelser med gratis wi-fi, tv, aircondition samt eget bad og toilet.

  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 11-13

  Hotel Au Lac Legend

  På Hotel Au Lac Legend venter der dig et komfortabelt ophold med Saigons livlige byliv lige uden for døren. Du fornemmer tydeligt hotellets tætte tilknytning til landets historie i de mange fine, små detaljer i den stemningsfulde udsmykning i både værelser og fællesområder. Et indbydende og autentisk supplement til hotellets gode faciliteter som restaurant, bar, tagterrasse med swimmingpool, fitnesscenter og døgnåben reception. Du bor på hyggelige værelser med god plads til at strække benene og moderne fornødenheder som TV, aircondition, gratis wi-fi, minibar samt eget bad og toilet. Hotellet har desuden eget spaområde, og ude i Saigons gader kan du på gåben besøge seværdigheder som domkirken og det store, ikoniske Ben Thanh-marked.

  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
 • Dag 13-15

  Hotel Can Tho Ecolodge

  På Can Tho Ecolodge kan du glæde dig til et ophold midt i naturens lune. Hotellet har 48 værelser fordelt på 12 træhytter midt i den saftigrønne natur ved Mekongdeltaet. Værelserne er udstyrede med balkon, gratis wi-fi, aircondition samt eget bad, toilet og hårtørrer. Her har du rig mulighed for at nyde de idylliske omgivelser, og hotellet tilbyder gratis cykelleje, så du kan tage på opdagelse langs Mekongdeltaets klukkende vandveje. Hjemme på hotellet kan du sippe drinks i baren, bade i den store pool, spise god mad i restauranten og få skønhedsbehandlinger i spaområdet.

  BarJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa

Dagsprogram

 • Turen er krævende for gangbesværede.

 • Dag 1: Udrejse

  Udrejse med SAS fra Aalborg til København og videre med Thai Airways til Bangkok, hvorfra der flyves videre til Vietnam. På afgangen d. 6. marts flyves der med Emirates till Dubai, hvorfra der flyves videre til Vietnam. På flyvningen serveres der måltider samt drikkevarer.

 • Dag 2: Hanoi

  Ankomst til Vietnam hvor vi bliver mødt af vores rejseleder. Efter transfer og check-in på vores hotel, som ligger midt i den gamle bydel, er det tid til at opleve den fantastiske skønne asiatiske metropol.

  Vi tager på en gåtur gennem byens travle og skønne gader og oplever det smukke gamle kvarter, hvor både fransk og vietnamesisk arkitektur blander sig i et skønt kultursammensurium. Her byder hvert et gadehjørne på nye spændende oplevelser. Vi fortsætter i cykeltaxa, hvor vi bliver vist nogle af byens mest interessante steder, inden vi går på opdagelse i den vietnamesiske streetfood og smager byens specialiteter såsom papayasalat og tabioka-kage.

  Herefter slutter vi med en lokal øl i den livlige Ta Hien Street, hvorefter resten af aftenen er på egen hånd. Godnatdrinken kan med fordel nydes på hotellets tagterrasse.

  Hanoi
 • Dag 3: Ho Chi Minh Mausoleum – Banana Island

  For de morgenfriske er der mulighed for at tage med på en to timers gåtur og se byen vågne. Vi går forbi søen i centrum samt det lokale fiskemarked og spiser en Nudel Pho-suppe. Herefter starter dagens ordinære program, der bringer os til Ho Chi Minh Mausoleum, som var det sidste hvilested for den ikoniske, vietnamesiske leder. ”Uncle Ho”, som han også kaldes af sit folk, er opbevaret i mausoleet. Vi hører historien om Ho Chi Minhs livs og Vietnams kamp for at frigøre sig fra Frankrigs kolonistyre.

  Efter frokost skal vi på gammel fransk manér være bagpassagerer på scootere igennem centrum og frem til den smukke West Lake, der er byens dyreste kvarter. Vi kører over broen på tohjulede køretøjer til Banana Island, hvor vi pludselig befinder os i et landbrugsområde, hvor vi skal opleve små farme, plantager og atmosfæren ved floden.

  Om aftenen deles vi i to grupper, da vi skal til middag hos to lokale familier.

  Ho Chi Minh Mausoleum – Banana Island
 • Dag 4: Hoa Lu

  Vi forlader Hanoi, hvorefter smuk natur og en historierig dag venter. Turen går til Hoa Lu, der var hovedstad i kejserdynastierne Dinh og Le tilbage i det 11. århundrede. Vi skal se resterne af den prægtige by i det mytiske natursceneri. Vi kører gennem smukke Truong An, mens de smukke bjerge og grønne rismarker pynter flot i naturen omkring os.

  Vi skal sejle ned ad floden, alt imens vi beundrer de smukke omgivelser. Efter frokost skal vi på en cykeltur og opleve det lokale liv på landet i Tam Coc-området. Hvis du har lyst, kan du gå de 450 trappetrin op til Mua-grotten, hvor der venter den mest fantastiske udsigt over Ninh Binh.

  Vi overnatter på Lalita Boutique Hotel.

  Hoa Lu
 • Dag 5: Halong Bay krydstogt

  Vi kører mod havnebyen Halong Bay, hvor vi med et charmerende vietnamesisk træskib skal ud at sejle blandt Halong Bays 3.000 sandstensformationer, der skyder op fra Det Sydkinesiske Øhav og danner et imponerende skue, som er fredet af UNESCO. Vi nyder den fantastiske natur på tætteste hold og spiser undervejs en skøn frokost ombord, inden vi midt på eftermiddagen besøger det smukkeste område Frog Pond – så hav kameraet klar! Der er mulighed for at sejle i kajakker for at komme helt tæt på klipper og grotter.

  Tilbage på båden nydes solnedgangen over klipperne, mens vi spiser en skøn middag.

  Halong Bay krydstogt
 • Dag 6: Dark and Light Caves og Hoi An

  Vi vågner på skibet og nyder solopgangen inden morgenmaden. Vi besøger Dark and Light caves på tømmerflåder eller robåde. Herefter kører vi til lufthavnen og flyver til Danang, hvorfra vi har en times kørsel til Hoi An, som af mange betegnes som den mest charmerende by i Østen. Byen har været under belejring af mange europæiske og asiatiske nationer og var mellemstationen på den gamle Silkevej. Byen er fredet af UNESCO.

  Vi bor mellen byen og stranden.

  Dark and Light Caves og Hoi An
 • Dag 7: Hoi An til fods og på cykel

  Endnu en uforglemmelig dag venter. Efter morgenmaden tager vi på cykeltur udenfor Hoi An. Vi cykler stille gennem små landsbyer og grønne rismarker, og fornemmer det lokale farmerliv i det centrale Vietnam.

  Vi spiser frokost på en ø i midten af floden, inden vi sejler til det gamle historiske centrum, hvor vi skal på vandretur og se de mange spændende og smukke steder i byen.

  Om eftermiddagen kan man nyde byen på egen hånd.

  Hoi An til fods og på cykel
 • Dag 8: Egne oplevelser

  Dagen er til fri disposition. Nyd dagen med afslapning ved poolen eller udforsk mere af Hoi An.Vores rejseleder vil være behjælpelig med forslag til udflugter.

 • Dag 9: kejserhovedstaden Hue

  Vi skal i dag opleve den gamle kejserhovedstad Hué. Vi kører over De Tre Bjergpasses Vej og stopper ved en katolsk fiskerlandsby og spiser frokost.

  Vi skal opleve citadellet Hue, som er en kopi af Den Forbudte By i Beijing (dog i noget mindre målestok), se Thien Mu-pagoden, sejle på Duftens Flod og se det imponerende gravmausoleum.

  kejserhovedstaden Hue
 • Dag 10: My Son

  Vi skal på en skøn halvdagstur til My Son, som var hovedstad for Cham-civilisationen fra det 2. til det 13. århundrede. Deres kongedømme strakte sig ind i det, vi i dag kender som Laos og dele af Cambodia. Vi oplever den gamle by, ser de flotte ruiner og hører om denne del af landets historie.

  Vi spiser frokost i Herb Village på vej tilbage, hvor vi også skal nyde et traditionelt fodbad. Resten af dagen er til fri disposition.

  My Son
 • Dag 11: Saigon og Cu Chi

  Vi flyver til Ho Chi Minh City, som de lokale selv kalder Saigon. En flyvetur på ca. en time. Vi kører sydpå gennem landbrugsområder og frem til Cu Chi. Her opførte Viet Cong-oprørerne under krigen et tunnelsystem. Vi skal opleve tunnelsystemet og høre om krigen og de barske fælder, der blev opsat i området. Herefter er det muligt at komme ned i tunnelerne og se lazarettet, kommandostationen og overnatningsstedet.

  Vi spiser frokost og tjekker ind på vores hotel i Saigon.

  Saigon og Cu Chi
 • Dag 12: Saigon

  I dag hopper vi i cykeltaxaer og oplever i løbet af formiddagen Saigon. Vi ser bl.a. blomstermarkedet, det lokale marked, det ældste kinesiske tempel i China Town, Genforeningspladsen, Notre Dame-katedralen og smager vietnamesisk kaffe. Eftermiddagen er til egne oplevelser. Om aftenen vil det være muligt at tilmelde sig A O Show og middag i Saigon Opera House. Showet viser det vietnamesiske folks liv – i en opsætning af både nyt og gammel musik, dans, kultur og stilarter. Efter showet går vi til en restaurant og nyder en god middag.

  Show inkl. middag koster kr. 575,00 og skal bestilles ved tilmelding. Gennemføres ved min. 10 deltagere.

  Saigon
 • Dag 13: Mekong Deltaet

  Vi forlader Saigon og sætter kursen sydover til Østens største delta, Mekongdeltaet, der er en del af Mekongfloden, som summer af liv og byder på store oplevelser.

  Vi starter i Cai Be, hvor vi besøger templet og dagligvaremarkedet. Vi tager den lokale færge til Tan Phon Island, hvor vi skal på cykeltur gennem landsbyen, besøge lokale hjem og smage lokale frugter, inden vi sejler med robåde ind i de små kanaler og ser små fabrikker og farme.

  Vi spiser frokost og kører til Can Tho, hvor vi skal overnatte.

  Mekong Deltaet
 • Dag 14: Cai Rand flydende marked

  Vi står op med solen og tager til Østens største flydende marked, Cai Rand floating market. Her kommer vi helt tæt på, når de lokale klarer alle deres indløb mellem bådene. Eftermiddagen er til egne opleveleser.

  Cai Rand flydende marked
 • Dag 15: Egne oplevelser

  Vi nyder den sidste morgenmad i Vietnam og slapper af, inden vi kører retur til Saigon. Vi sætter først på aftenen kurs mod Bangkok/Dubai og herfra videre til København.

 • Dag 16

  Ankomst til København og derfra videre til Aalborg.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Vietnam

  I Vietnam bruger man Vietnamesiske Dong (VND).

 • drikkepenge på rejsen til Vietnam

  Man skal påregne ca. DKK 400,00 pr. pers. I drikkepenge.

 • Bør jeg vaccineres inden rejsen til Vietnam?

  Det er den rejsendes eget ansvar at sørge for at have de nødvendige vaccinationer, som gælder for det bestilte rejsemål.

  Se de Danske Lægers Vaccinations Service på sikkerrejse.dk og læs mere her om gode råd f.eks. om vaccination på rejsedoktor.dk

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu