Skip to main content

Ølfest i Schwalenberg og julemarked

-
Masser af stemning, god mad og kolde øl

Schwalenberg ølfest & julemarked i Hameln

Idyllen og harmonien har siden det 19. århundrede tiltrukket kunstnere fra alle egne til den smukke middelalderby Schwalenberg. Kunsten lever stadig i byen, der præges af smukke, gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Især det gamle bindingsværksrådhus er værd at bemærke. De idylliske julemarkeder i Hameln og Bad Salzuflen er på programmet foruden en ægte tysk ølfest.

Hotel

 • Hotel Schwalenberger Malkasten

  Hotel Schwalenberger Malkasten er indrettet i tre ældre, renoverede bindingsværkshuse. Hotellet råder over reception, restaurant, bar, terrasse, sauna samt gratis Wi-Fi. Hotellet har ingen elevator. Alle værelser er med bad, toilet, gratis Wi-Fi, TV, telefon samt nogle med minibar. Forplejningen er god med buffet om morgenen, første aften 3-retters menu, anden aften 4-retters ølfest-menu og sidste aften en germansk menu med en snaps. Priserne på drikkevarer er rimelige, og hver dag før middagen er der Happy Hour i skænkestuen.

  ReceptionJa
  Internetgratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorNej
  Minibarpå nogle af værelserne
  Safeboksi receptionen
  SolariumJa
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted og frokost i Neumünster. Herfra via Hannover forbi Rinteln og Barntrup til Schwalenberg med ankomst først på aftenen.

 • Dag 2

  På byrundtur til fods i Schwalenberg stifter vi bekendtskab med byens smukke bindingsværkshuse og brostensbelagte gader.

  Rundturen starter med en snaps og en let frokost, hvor vi nyder en øl. Vi slutter med en glühwein på byens torv.

  Efterfølgende kører vi til Bad Salzuflen og nyder julestemningen blandt byens historiske bygninger. Her er dekorerede boder og duft af brændte mandler, krydret pølse, julekage og gløgg.

 • Ølfest på HOTEL SCHWALENBERGER MALKASTEN

  På 2. dagen om aftenen er der ølfest, der begynder kl. 19.00, når byens borgmester kommer forbi. Der er musik og dans på hotellet til kl. 22.30. Kl. 22.00 kommer byens nattevægter og synger for os.

  I prisen er der inkluderet to øl pr. person

 • Dag 3

  Vi kører i Weserbjergene forbi områdets højeste punkt Köterberg. Herfra fortsætter vi langs floden via Polle, som er Askepots hjemby med ruinerne af det eventyrlige slot, hvor Askepot ifølge fortællingen var til bal.

  Næste stop er Hameln, hvor bybilledet præges af de mange fint malede og rigt udskårne bindingsværkshuse og er kendt for sin fløjtespillende rottefænger. Vi ser både Rottefængerhuset og Rottefængerbrønden. Omkring Bryllupshuset, som er forvandlet til en enorm julekalender, finder vi byens 11 meter høje julepyramide.

 • Dag 4

  Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu