Skip to main content

Rejse til Lago Maggiore

-
Mildt klima, prægtige haver og smukt blomsterflor

Lago Maggiore

Piemonte-regionen ved Lago Maggiore-søen byder på middelhavsklima og frodigt alpelandskab og kaldes ikke uden grund for ”Europas Have”. Vi besøger charmerende byer med gamle italienske villaer og skønne haver fulde af sjældne og eksotiske planter. I storbyen Milano oplever vi bl.a. den enorme domkirke og operahuset, og vi sejler til øen Isola Bella med det imponerende barokpalads med prydhave og fritgående, hvide påfugle. Vi tager også et smut med alpetoget Lago Maggiore Expressen, gennem et betagende landskab med stejle bjergsider og dybe slugter til Locarno i Schweiz.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 6 overnatninger i Verbania Intra
 • 2 overnatninger i Tyskland
 • 8 x morgenmad
 • 8 x aftensmad
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 4 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • Udflugter, ekskl. entréer, togtur og sejlture
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Il Chiostro Hotel

  Hotel il Chiostro er et spændende hotel, hvis fundament er et kloster fra det 17. århundrede. Det ligger centralt i Intras historiske bydel i Verbania tæt ved torvet og i gåafstand til søen. Hotellet råder over restaurant, elevator, bar og dejlige haver, som står til gæsternes disposition. Værelserne er med bad og toilet, telefon og TV. Nogle værelser er med balkon. Forplejningen består af buffet om morgenen og 3-retters valgmenu om aftenen.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Dag 1 og 2

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning syd for Kassel. Næste dag kører vi mod Frankfurt og Karlsruhe og spiser frokost i Sydtyskland, inden vi passerer grænsen til Schweiz. Vi kører videre forbi Luzern og Vierwaldstätter-søen, gennem St. Gotthardtunnelen, ad en fantastisk smuk strækning i Schweiz og langs Lago Maggiore til hovedbyen Verbania ved den smukke Maggiore-sø.

 • Lago Maggiore Expressen - Domodossola - Locarno: Heldagsudflugt

  På denne udflugt får man en uforglemmelig rejse med bus, tog og båd. Vi kører med bus til Domodossola. Herfra fortsætter vi med Lago Maggiore Expressen via Valle Vigezzo og Centovalli til Locarno i Schweiz.

  Banelinien er ført igennem et storslået landskab med stejle bjergsider, tunneler, slugter og broer. Der bliver ophold i Locarno, inden vi tager på en flot sejltur på Lago Maggiore til Intra, hvor vi kan nyde bjergene fra søsiden. En fantastisk tur fyldt med nostalgi og romantik. Husk pas!

  Heldagsudflugt
 • Milano: Heldagsudflugt

  Vi besøger Lombardiets hovedstad, Milano, der også er kendt som internationalt mode- og finanscentrum. På en byrundtur ser vi flere af byens seværdigheder, bl.a. domkirken, der er en af verdens største kirker, og verdens mest berømte operahus, La Scala.

  Der bliver også lejlighed til at besøge nogle af Milanos mondæne forretningsgader og gå på opdagelse i de mange butikker.

  Heldagsudflugt
 • Isola Bella - Stresa: Heldagsudflugt

  Vi besøger den kendte turistby, Stresa, der med sine hyggelige gader indbyder til en spadseretur. På søpromenaden er der flot udsigt til De Borromeiske Øer. Vi sejler ud til den smukkeste af øerne, Isola Bella, der før i tiden var en klippeø, som hovedsagelig var beboet af fiskere. I dag finder man her et imponerende barokpalads med tilhørende have, hvor man bl.a. kan opleve eksotiske planer og fritgående hvide påfugle.

  Heldagsudflugt
 • Orta-søen: Halvdagsudflugt

  Den smukke Orta-sø ligger vest for Lago Maggiore blot adskilt af Monte Mottarone. Her besøger vi den maleriske, bilfri by Orta på halvøen Orta San Giulio. Byens centrum er små krogede gader og stræder med hyggelige spisesteder og flere forretninger med lokale specialiteter.

  Fra pladsen i centrum kan man sejle ud til den lille ø San Giulio, hvor der er en romansk basilika fra det 4. århundrede og et benediktinernonnekloster, der siden 1970 har haft sæde her i et tidligere præsteseminarium. Midt på halvøen ligger “Det Hellige Bjerg” med 20 kapeller fra slutningen af 1500-tallet, der alle er viet til Frans af Assisi.

  Halvdagsudflugt
 • Villa Taranto i Verbania

  Man bør ikke snyde sig selv for et besøg i den elegante Villa Taranto i Verbania med den smukke botaniske have. Frø og planter fra ikke mindre end fem kontinenter er importeret og plantet i haven.

  I dag huser haven over 20.000 forskellige plantearter, og mange af dem er sjældne planter, hvoraf nogle af dem er helt unikke i Europa. Haven ligger i gåafstand fra hotellet og kan besøges på egen hånd. Tag rejselederen med på råd.

 • Italiensk marked

  Under opholdet ved Lago Maggiore bliver der mulighed for at opleve et typisk, italiensk marked. Her falbyder lokale såvel som turister alt, hvad hjertet begærer af madvarer, husgeråd, tøj, sko, tasker og meget mere. Det er nu chancen for at prøve at ”prutte om prisen” byder sig.

 • Hjemrejse: Dag 8 og 9

  På hjemturen kører vi mod Schweiz via den smukke strækning gennem Lille St. Bernhardpas. Vi passerer Liechtenstein og kører igennem det vestlige hjørne af Østrig, inden vi spiser frokost i Sydtyskland og overnatter syd for Kassel. Sidste dag frokost i Neumünster.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Kragholmen ved Rema 1000 06:00 22:30
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 22:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES 06:20 22:05
Brønderslev Banegård 06:30 22:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 21:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 21:35
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 07:10 21:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 21:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 20:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 20:40
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 08:10 20:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 19:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 19:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 19:10
Skanderborg Banegård 09:25 18:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 18:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 17:45
Kolding P-plads overfor Godset, Jens Holms Vej 11:15 17:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:30 17:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:45 15:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 12:10 15:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
1/7-20239 dageLago Maggiore - Italien5Kr. 7.895Bestil
4/8-20239 dageLago Maggiore - Italien7Kr. 7.895Bestil
20/8-20239 dageLago Maggiore - ItalienMere end 8Kr. 7.895Bestil
15/9-20239 dageLago Maggiore - Italien4Kr. 7.895Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man på ud- og hjem rejsen til Lago Maggiore?

  Eventuelt medbring schweiziske Franc (CHF) til ud- og hjemrejse samt til i Locarno.

 • Hvad er temperaturen i Milano?

  Gennemsnitstemperatir: maj - oktober 20° - 29°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Lago Maggiore?

  Entréer dugør: Togtur med Lago Maggiore Expressen samt sejltur svarer til ca. EUR 35. Isola Bella, sejltur og entré ca. EUR 25. Orta traktortog ca. EUR 6

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu