Skip to main content

Rejse til Toscana kyst

-
Vidunderlige byer og malerisk natur

Toscanas kyst – Elba og Cinque Terre

Velkommen til Toscana. Her er en overflod af solskinstimer og nogle af Italiens smukkeste landskaber. På denne oplevelsesrejse bor vi i Marina di Pietrasanta på Versiliarivieraen. Der bliver god tid til at nyde rivieraen, stranden og stemningen, og vi skal også opleve regionens hovedbyer Pisa, Lucca og Firenze. Glæd dig til at gå i land på øen Elba, hvor Napoleon blev sendt i eksil, og til at besøge Cinque Terres betagende byer med pastelfarvede huse, der er som mejslet ind i klipperne.

Inkluderet i rejsens pris

 • Fly Aalborg – Bologna tur/retur
 • 7 overnatninger ved Versilia-rivieraen
 • 7 x morgenmad
 • 7 x 3-retters middag
 • Vin og vand til middage
 • Sejltur til Elba (værdi DKK 220)
 • Øvrige udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Kort

Hotel

 • Hotel King

  Det hyggelige, familieejede Hotel King ligger i den charmerende badeby Marina di Pietrasanta midt på Versilia-rivieraen. Kun 150 meter fra hotellet findes en fin sandstrand samt en promenade med strandcaféer. På Hotel King findes også et skønt poolområde med solstole, parasoller og en lille have. Hotellet råder desuden over elevator, restaurant og et fællesområde med behagelige sofaer. Alle værelser har bad og toilet, TV og balkon. Værelser med havudsigt mod tillæg. Om morgenen er der italiensk morgenbuffet, og om aftenen serveres en 3-retters valgmenu med salatbar inkl. vin og vand. I løbet af opholdet er der desuden en toscansk aften med specialmenu

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi i fællesområderne
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse: Aalborg - Bologna

  Udrejse fra Aalborg direkte til Bologna. Herfra kører vi til hotellet i Marina di Pietrasanta på Versilia Rivieraen. I maj flyver vi med SAS via København til Bologna. Afrejse 6/9 og 13/9 er med afrejse fra Billund til Pisa. Bustransport Nordjylland-Billund er inkluderet.

  Aalborg - Bologna
 • Byrundtur i Marina di Pietrasanta: Halvdagsudflugt (kort)

  På en byrundtur til fods lærer vi Marina di Pietrasanta at kende. Badebyen har i årtier været eftertragtet af italienerne på grund af det behagelige feriemiljø og ikke mindst de gode strande. Byen har også et dejligt gågadeområde med butikker, caféer og restauranter.

  Halvdagsudflugt (kort)
 • Lucca – vinsmagning: Heldagsudflugt

  Turen går til Lucca, der hørte under det antikke Rom. Bymuren omkring Lucca består af stjerneformede volde og er en af byens mange seværdigheder. På en spadseretur gennem byen ser vi bl.a. domkirken med den grøn-hvide marmorfacade og byens ovale handelsplads, der følger linjerne fra et tidligere amfiteater.

  Senere besøger vi en lokal vinbonde og smager stedets vine og toscanske specialiteter. Serveringen vil gøre det ud for frokost.

  Heldagsudflugt
 • Cinque Terre: Heldagsudflugt

  Vi sejler fra La Spezia langs den rå klippekyst til et af de mest maleriske steder i Italien. Cinque Terre – “De Fem Lande” – er fem små kystbyer, som balancerer på stejle skrænter ud mod havet og nærmest trodser den barske natur. Selv vinstokkene på skråningerne må krybe tæt på jorden for ikke at blive blæst ud over kanten. Vi stiger af båden i Riomaggiore, som er den sydligste af byerne, og her kan vi se robåde i alle farver trukket helt op i byens gader.

  I den næste by Manarola holder vi frokostpause, inden vi igen stiger på båden og sejler forbi endnu to af de fem byer, før vi til sidst lægger til i Monterosso, som er den nordligste af byerne. Der bliver tid på egen hånd, inden vi sejler tilbage til La Spezia.

  Heldagsudflugt
 • Napoleons Elba: Heldagsudflugt

  Vi sejler fra Piombino til Elba, som er på størrelse med Bornholm og på samme vis omkranset af markante klipper med små bugter og dejlige, hvide sandstrande. Snorlige vinmarker og smukke middelalderbyer ligger strøet ud på denne grønne ø, hvis milde klima skaber et helt unikt dyre- og planteliv med op mod 60 vilde orkidéarter. Det var her, Napoleon blev sendt i eksil efter slaget ved Leipzig i 1813.

  Vi besøger havnebyen Portoferraio og Napoleons villa, der ligger isoleret og højt hævet over byens krogede gader og kirketårne. Vi ser, hvor Napoleon sov, spiste, læste og uddannede sig. Han spildte ikke tiden men nåede både at omstrukturere øens landbrug og handel, udbygge vejnettet og sågar designe øens nuværende flag, før han efter 9 måneder og 21 dage marcherede retur til Paris.

  Heldagsudflugt
 • Firenze: Heldagsudflugt

  I Toscanas hovedstad ved Arno-floden har flere af Italiens berømte kunstnere som Leonardo da Vinci og Michelangelo sat deres præg. Blandt de mange seværdigheder ser vi Santa Croce-kirken, Santa Maria del Fiore-domkirken med den store røde kuppel og de typisk toscanske, stribede mure. Ved siden af domkirken ses det ottekantede dåbskapel med blandt andet den berømte Paradisdør.

  Vi besøger byens middelalderbydel, hvor digteren Dante levede. Over Arnofloden følger vi den berømte bro Ponte Vecchio med dens mange guldsmedebutikker.

  Nær broen ligger kunstgalleriet Uffizi med værker af nogle af verdens største billedkunstnere samt den smukke Piazza della Signoria-plads med rådhuset Palazzo Vecchio.

  Heldagsudflugt
 • Pisa: Halvdagsudflugt

  Vi besøger Pisa, der ligger ved Arno-floden. Pisa var tidligere en dominerende italiensk havneby, og i dag er byen verdensberømt på grund af Det Skæve Tårn. Vi besøger kirkekomplekset med klokketårnet, domkirken og dåbskapellet, der er opført i pisa-romansk stil. Udflugten til Pisa sker i forbindelse med transfer til lufthavnen på hjemrejsedagen.

  Halvdagsudflugt
 • Hjemrejse: Bologna - Aalborg

  i tager afsked med Marina di Pietrasanta. Hjemrejse direkte fra Bologna til Aalborg. I maj flyver vi med SAS via København til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 08:30 14:55

Gyldig : 20-09-2022, 27-09-2022, 04-10-2022

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad V. Nilles Rejser 07:45 15:50
Aalborg Lufthavn, terminal 08:15 15:20
Haverslev Industriparken, Cirkle K 08:40 14:55
Århus Tilst, frakørsel 47, Borumvej, OK 09:40 13:55
Billund Lufthavn, terminal 10:55 12:30

Gyldig : 06-09-2022, 13-09-2022

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
6/9-20228 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque Terre1Kr. 8.295Bestil
13/9-20228 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque Terre8Kr. 8.295Bestil
20/9-20228 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque TerreMere end 8Kr. 8.295Bestil
27/9-20228 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque TerreMere end 8Kr. 7.995Bestil
4/10-20228 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque TerreMere end 8Kr. 7.995Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Marina di Pietrasanta?

  Gennemsnitstemperatur: Marina de Pietrasanta  (gns.): maj - juni 21° - 26°, september - oktober 23° - 27°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Toscanas kyst?

  Entréer udgør: Cinque Terre-sejltur ca. EUR 33. Shuttlebus Pisa ca. EUR 2,50. Det Skæve Tårn i Pisa ca. EUR 18,50. Napoleons Hus på Elba ca. EUR 5. Vinsmagning med frokost ca. EUR 20.  

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu