Skip to main content

Rejse til Toscanas kyst

-
Vidunderlige byer og malerisk natur

Toscanas kyst – Elba og Cinque Terre

Velkommen til Toscana, hvor der er en overflod af solskinstimer og nogle af Italiens smukkeste landskaber og mest charmerende byer. På denne oplevelsesrejse bor vi i Marina di Pietrasanta på Versiliarivieraen. Der bliver god tid til at nyde rivieraen, stranden og stemningen, og vi skal også opleve Pisa, Lucca og nogle af regionens dygtige vinproducenter. Glæd dig til en fascinerende sejltur langs Cinque Terres Kysten, hvor de små byer med farvestrålende huse er som mejslet ind i klipperne. Vi skal også besøge den smukke klippeø Elba, hvor Napoleon blev sendt i eksil.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Billund - Pisa tur/retur
 • 7 overnatninger ved Versilia-rivieraen
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Sejltur til Elba (værdi DKK 220)
 • Øvrige udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Joseph

  Hotel Joseph har en perfekt placering lige ned til stranden i Marina di Pietrasanta og ligger kun 5 minutter fra bymidten. Hotellet er fordelt i to bygninger og tilbyder værelser med udsigt til enten havet eller bjergene. Der er udendørs pool, en møbleret terrasse og gratis fitnesscenter. De pæne værelser er udstyret med gratis Wi-Fi, safeboks, aircondition, TV og skrivebord. De har desuden eget badeværelse med hårtørrer. I hotellets restaurant tilbydes der lokale retter, herunder fiskespecialiteter. Der er halvpension inkluderet i opholdet.

  BarJa
  ElevatorJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram og udflugter

 • Nyd livet på Versilia-riveraen på denne skønne rejse, hvor ugen har 5 dage med spændende udflugter og 2 sammenhængende dage til afslapning med vores skønne hotel og den lækre strand som base. - Rækkefølge af udflugterne kan variere

 • Udrejse: Billund - Pisa

  Mulighed for busopsamling fra Nordjylland til Billund Lufthavn.
  Udrejse fra Billund til Pisa med Ryan Air. - Fra Lufthavnen kører vi den korte tur til Pisas centrum ved Arno Floden. Pisa var tidligere en dominerende italiensk havneby, og i dag er byen verdensberømt på grund af Det Skæve Tårn. Vi besøger kirkekomplekset med klokketårnet, domkirken og dåbskapellet, der er opført i pisa-romansk stil. - I løbet af eftermiddagen fortsætter vi til hotellet i Marina di Pietrasanta.

  Billund - Pisa
 • Byrundtur i Marina di Pietrasanta + vinbesøg: 2 x Halvdagsudflugt

  På en byrundtur til fods lærer vi Marina di Pietrasanta at kende. Badebyen har i årtier været eftertragtet af italienerne på grund af det behagelige feriemiljø og ikke mindst de gode strande. Byen har også et dejligt gågadeområde med butikker, caféer og restauranter.
  Ved middagstid kører bussen til et lokalt vinhus, hvor vi smager stedets vine og lækre, toscanske specialiteter, hvilket udgør dagens frokost.

  2 x Halvdagsudflugt
 • Cinque Terre: Heldagsudflugt

  Vi sejler fra La Spezia langs den rå klippekyst til et af de mest maleriske steder i Italien. Cinque Terre – “De Fem Lande” – er fem små kystbyer, som balancerer på stejle skrænter ud mod havet og nærmest trodser den barske natur. Selv vinstokkene på skråningerne må krybe tæt på jorden for ikke at blive blæst ud over kanten. Båden lægger til ved nogle af de små charmerende byer med huse og robåde i alverdens glade farver. Der bliver frokostpause i Manarola, inden vi igen stiger på båden og sejler videre forbi flere af de fem byer, før vi til sidst lægger til i Monterosso, som er den nordligste af byerne. Der bliver tid på egen hånd, inden vi sejler tilbage til La Spezia.

  Heldagsudflugt
 • Lucca + vingård: Heldagsudflugt

  Turen går til Lucca, der hørte under det antikke Rom. Lucca er en sand perle og den imponerende bymur består af stjerneformede volde og er en af byens mange seværdigheder. På en spadseretur gennem byen ser vi bl.a. domkirken med den grøn-hvide marmorfacade og byens ovale handelsplads, der følger linjerne fra et tidligere amfiteater. Der bliver tid på egen hånd i Lucca til at nyde den dejlige stemning, butikkerne og en frokost i en af de mange gode restauranter. Først på eftermiddagen fortsætter bussen til en lokal, autentisk vingård, hvor vi smager på stedets vine og lidt toscanske specialiteter.

  Heldagsudflugt
 • Napoleons Elba: Heldagsudflugt

  Vi har bussen med, når Vi sejler fra Piombino til Elba. - Øen er på størrelse med Bornholm og på samme vis omkranset af markante klipper med små bugter og dejlige, hvide sandstrande. Snorlige vinmarker og smukke middelalderbyer ligger strøet ud på denne grønne ø, hvis milde klima skaber et helt unikt dyre- og planteliv med op mod 60 vilde orkidéarter. Det var her, Napoleon blev sendt i eksil efter slaget ved Leipzig i 1813. Vi besøger havnebyen Portoferraio og Napoleons villa, der ligger isoleret og højt hævet over byens krogede gader og kirketårne. Vi ser, hvor Napoleon sov, spiste, læste og uddannede sig. Han spildte ikke tiden men nåede både at omstrukturere øens landbrug og handel, udbygge vejnettet og sågar designe øens nuværende flag, før han efter ni måneder og 21 dage marcherede retur til Paris.

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse: Pisa - Billund

  Vi tager afsked med Marina di Pietrasanta og kører til lufthavnen i Pisa. Hjemrejse direkte fra Pisa til Billund med Ryan Air. Bustransfer retur til Nordjylland.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 05:55 20:10
Bouet Kvickly, P-plads 06:25 19:40
Aalborg Musikkens hus, Musikkens Pl. 1 06:35 19:30
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:10 19:00
Hobro Frakørsel 35, Skivevej, P-plads, Hobro V. 07:20 18:50
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 07:40 18:35
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 07:55 18:20
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 08:25 18:00
Horsens Frakørsel 56, Q8/Burgerking, Horsens V. 08:40 17:45
Billund Lufthavn, Terminal 09:25 17:00

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
6/9-20248 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque Terre0Kr. 9.695Forespørg
13/9-20248 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque TerreMere end 8Kr. 9.695Bestil
20/9-20248 dageToscanas Kyst - Elba & Cinque TerreMere end 8Kr. 9.695Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Marina di Pietrasanta?

  Gennemsnitstemperatur: Marina de Pietrasanta  (gns.): maj - juni 21° - 26°, september - oktober 23° - 27°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Toscanas kyst?

  Samlede entréer mv. udgør ca. 109  EUR (Cinque Terre-sejltur ca. EUR 35, Shuttlebus Pisa ca. EUR 4, Det Skæve Tårn i Pisa ca. EUR 20,  Napoleons Hus på Elba ca. EUR 6, Vinsmagning med frokost ca. EUR 22, Vinsmagning med snacks ca. EUR 22.  

 • Hvor meget bagage må jeg medbringe i flyet til Toscana?

  1 x 20 kg ind-tjekket bagage.

  1 x håndbagage ( 40x20x25 cm ).
  (Blød taske som skal kunne være under sædet. Altså ikke en kabine-kuffert på hjul)

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu