Skip to main content

Rejse til Apulien

-
Store oplevelser i det autentiske Syditalien

Apulien – Italiens støvlehæl

Temperamentsfulde storbyer og idylliske landsbyer. Stejle bjerge og gyldne sandstrande. Kaotisk og samtidig i perfekt balance. Syditalien er fuld af kontraster! Her har masseturismen endnu ikke haft sit indtog, og på denne rejse kan vi glæde os til mødet med det autentiske Italien. Der er store oplevelser i vente, når vi i selskab med vores danske rejseleder blandt andet oplever smukke Polignano a Mare, de berømte Trulli-huse i Alberobello, de enestående huleboliger i Matera og den hvide by Ostuni. Vi bor på et dejligt hotel i Polignano a Mare.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Napoli tur/retur
 • 6 overnatninger i Apulien
 • 1 overnatning i Caserta
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Udflugter ekskl. entréer og vinsmagning
 • Dansk rejseleder

Hoteller

 • Hotel Cala Ponte

  Dejligt hotelresort beliggende i udkanten af Polignano a Mare. På hotellet finder man bl.a. et skønt poolområde med liggestole, hvor man kan slappe af efter en spændende dag med udflugter. Her er også en spa- og wellnessafdeling, hvor man mod betaling kan få behandlinger. I restauranten serveres dagligt klassik italiensk morgenbuffet og en varierende 3-retters aftenmenu. Værelserne er pæne og velindrettede med bl.a. bad, toilet, aircondition, tv og terrasse.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  AktivitetSpa og wellness (mod gebyr)
  MinibarJa
  BarJa
 • Hotel Dei Cavalieri Caserta

  Hotel Dei Cavalieri Caserta ligger i hjertet af Caserta by, med kort afstand til flere af byens seværdighder. Hotellet råder over reception, restaurant, elevator, bar og gratis Wi-Fi. Alle værelser er med bad og toilet med hårtørrer, TV, telefon, minibar samt gratis Wi-Fi. Forplejningen er god og består af en morgenbuffet samt aftensbuffet eller 3-retters menu.

  Forbehold for hotelændring til hotel af samme standard i Caserta

  ReceptionJa
  InternetGratis Wi-Fi
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa

Dagsprogram og udflugter

 • Flere byer opleves til fods. Det er ikke påkrævet, at man er i god fysisk form, dog anbefaler vi ikke rollatorbrugere at deltage på denne rejse. Rækkefølgen, af udflugter kan variere.

 • Udrejse: Aalborg – Polignano a Mare

  Udrejse med Volotea direkte fra Aalborg til Napoli. Efter ankomst kører vi i bus til Polignano a Mare, hvor vi indkvarteres på et dejligt hotel i udkanten af byen.

  Aalborg – Polignano a Mare
 • Dag 2: Polignano a Mare og Ostuni - halvdagsudflugt

  Dagens første besøg er i Polignano a Mare - en af Apuliens smukkeste byer. Byen hænger nærmest på en klippekant ud mod Adriaterhavet. Den historiske bydel er fyldt med snørklede gader, tørresnore med vasketøj, små pladser med caféer, hvor de lokale hygger sig, og flotte bygninger i de cremede farver, der kendetegner de sydlige middelhavsbyer.

  Efter at have udforsket byen fortsætter vi til Monopoli, som er kendt for sin flotte gamle bydel. Vi spadserer en tur i det middelalderlige centrum og har tid til frokost, inden vi vender tilbage til vores hotel.

 • Dag 3: Alberobello, italiensk marked og vinsmagning

  Vi kører til UNESCO-byen Alberobello, som er verdensberømt for sine finurlige kegleformede, hvide trulli-huse. På en byvandring skal vi opleve de karakteristiske bygninger, hvis oprindelse og formål vil overraske de fleste. Flere af Trulli-husene benyttes som butikker og caféer, og vi giver os god tid til at spadsere i de charmerende gader.

  Vi får også mulighed for at teste vores evner til at ”prutte” om prisen, når vi besøger et af områdets ugentlige udendørsmarkeder.

  Her vil være gode muligheder for at købe spændende varer til fordelagtige priser. Dagens sidste besøg bliver på et lokalt vinkorporativ, hvor vi skal høre mere om og smage på noget af Apuliens bedste vin.

  Alberobello, italiensk marked og vinsmagning
 • Dag 4: Ostuni, Lecce og marked

  Dagens første besøg er i Ostuni, der ligger på tre høje og hovedsageligt består af hvidkalkede huse med flade tage og skodder i kraftige farver. Vi spadserer en tur i Ostunis middelalderlige centrum, og vi ser også resterne den aragoniske ringmur, inden vi fortsætter til Lecce, der også kaldes ”Barokkens Firenze”.

  Den anerkendte rejseguide Lonely Planet satte i 2010 Lecce på en top-10-liste over verdens bedste steder at besøge. På en byrundtur i Lecces gamle bydel får vi ved selvsyn bevis på byens skønhed og charme. Vi ser bl.a. de betagende pladser Piazza Sant’Oronzo med det antikke romerske amfiteater og Piazza del Duomo samt det antikke romerske amfiteater Basilica di Santa Croce.

  Ostuni, Lecce og marked
 • Dag 5: Fridag eller stranddag

  Dagen er til fri afbenyttelse. Nyd stranden, hotellets dejlige pool eller en kølig drink på en café i Polignano a Mare – mulighederne er mange.

  Fridag eller stranddag
 • Dag 6: Matera

  Vi besøger den fantastiske UNESCO-listede by Matera, som var udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2019. Matera er hovedsagelig kendt for den gamle bydel, som i 1993 blev optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Bydelen består af huleboliger, som er hugget direkte ind i bjerget, og som var beboet helt indtil 1950’erne. Nogle af huleboligerne er meget enkle, mens andre er indrettet med flere rum.

  Efter en byrundtur returnerer vi til hotellet.

  Matera
 • Dag 7: Bari og Caserta - heldagsudflugt

  Vi kører til Apuliens hovedby Bari, hvor vi tager på byrundtur i den gamle bydel, Vecchia Bari. Vi oplever bl.a. kirken, Basilica di San Nicola (julemandens kirke) fra 1197, borgen Normanno Svevo samt smukke palæer og snoede gader.

  Vi fortsætter til Caserta, nord for Napoli og besøger Reggia di Caserta, der er et storslået kongeslot opført med inspiration fra Versailles i Frankrig. Slottet er imponerende stort og rummer mere end 1.200 værelser og 1.790 vinduer.

  Til slottet hører også en park, som strækker sig over ikke mindre end 120 ha. Indkvartering i Caserta.

  Bari og Caserta - heldagsudflugt
 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi tager afsked med Syditalien og kører den korte tur til Napoli. Hjemrejse med Volotea direkte fra Napoli til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 12:20 13:05

Gyldig : 06-09-2022, 13-09-2022, 20-09-2022, 27-09-2022, 04-10-2022, 11-10-2022, 18-10-2022

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 17:10 18:50

Gyldig : 30-08-2022

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
30/8-20228 dageApulien - Italiens StøvlehælMere end 8Kr. 9.995Bestil
6/9-20228 dageApulien - Italiens Støvlehæl0Kr. 9.995Forespørg
13/9-20228 dageApulien - Italiens Støvlehæl0Kr. 9.995Forespørg
20/9-20228 dageApulien - Italiens Støvlehæl0Kr. 9.995Forespørg
27/9-20228 dageApulien - Italiens StøvlehælMere end 8Kr. 9.995Bestil
4/10-20228 dageApulien - Italiens StøvlehælMere end 8Kr. 9.695Bestil
11/10-20228 dageApulien - Italiens StøvlehælMere end 8Kr. 9.695Bestil
18/10-20228 dageApulien - Italiens StøvlehælMere end 8Kr. 9.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Bari?

  Gennemsnitstemperatur: Maj - juni 23° - 28°, september - oktober 24° - 28°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Apulien?

  Entréer udgør ca. EUR 50.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu