Skip to main content

Rejse til Apulien

-
Store oplevelser i det autentiske Syditalien

Apulien – Italiens støvlehæl

Intense storbyer og idylliske landsbyer. Flotte udsigter over det blå hav, grønne oliventræer, den røde jord og de hvide byer. Kaotisk og samtidig i perfekt balance. Syditalien er fuld af kontraster! Her har masseturismen endnu ikke haft sit indtog, og på denne rejse mærker vi det autentiske Italien. I selskab med dansk rejseleder oplever vi smukke Polignano a Mare, de berømte trulli-huse i Alberobello, huleboligerne i Matera og den hvide by Ostuni. Vi bor på et dejligt hotel ved Polignano a Mare.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Napoli tur/retur
 • 6 overnatninger i Apulien
 • 1 overnatning i Caserta
 • 7 x morgenmad
 • 7 x aftensmad
 • Udflugter ekskl. entréer og vinsmagning
 • Dansk rejseleder

Hoteller

 • Hotel Cala Ponte

  Dejligt hotelresort beliggende i udkanten af Polignano a Mare. På hotellet finder man bl.a. et skønt poolområde med liggestole, hvor man kan slappe af efter en spændende dag med udflugter. Her er også en spa- og wellnessafdeling, hvor man mod betaling kan få behandlinger. I restauranten serveres dagligt klassik italiensk morgenbuffet og en varierende 3-retters aftenmenu. Værelserne er pæne og velindrettede med bl.a. bad, toilet, aircondition, tv og terrasse.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  TvJa
  AktivitetSpa og wellness (mod gebyr)
  MinibarJa
  BarJa
 • Benyttes på afgangen 16.05 & 30.05 & 12.09 & 26.09

  Hotel Porto Giardino

  Hotel Porto Giardino har udsigt over Monopolis smukke kyst i Capitolo mellem lava og takkede klipper og lange strækninger af hvidt sand, kun 50 meter fra en smuk sandbugt beliggende mellem grotter og naturlige pools. Hotellet ligger i en fyrskov på 20 hektar med to swimmingpools, restaurant, to barer og sportsbaner. Hotellet har 218 værelser, de fleste i stueetagen med en lille terrasse eller på øverste etage med en lille balkon. Værelserne har alle aircondition, telefon, TV, safeboks og minibar. Der er en stor buffet med mange forskellige retter både til morgen- og aftensmad. Øl, vin og vand, som tappes fra automater, er inkluderet under aftensmaden.

  BarJa
  InternetJa
  MinibarJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa

Dagsprogram og udflugter

 • Flere byer opleves til fods. Det er ikke påkrævet, at man er i god fysisk form, dog anbefaler vi ikke rollatorbrugere at deltage på denne rejse. Rækkefølgen, af udflugter kan variere.

 • Dag 1: Aalborg – Caserta

  Udrejse med Volotea direkte fra Aalborg til Napoli. Efter ankomst kører vi i bus til Caserta. Efter indkvartering er der middag på hotellet.

  Aalborg – Caserta
 • Dag 2: Caserta og Bari - heldagstur

  Vi besøger det storslåede kongeslot Reggia di Caserta, der er opført med inspiration fra Versailles i Frankrig. Slottet er imponerende stort og rummer mere end 1.200 værelser og 1.790 vinduer. Til slottet hører også en park, som strækker sig over ikke mindre end 120 ha.

  Vi kører efterfølgende til Apuliens hovedby Bari, hvor vi tager på byrundtur i den gamle bydel, Vecchia Bari. Vi følger de snoede gader rundt i byen og oplever bl.a. kirken, Basilica di San Nicola (julemandens kirke) fra 1087, borgen Normanno Svevo og byens prangende palæer. Overnatning i Polignano A Mare med middag.

  Caserta og Bari - heldagstur
 • Dag 3: Polignano a Mare og Monopoli – heldagstur

  Vi kører med shuttlebus (EUR 2) til Polignano a Mare, der er en af Apuliens smukkeste byer. Byen hænger nærmest på en klippekant ud mod Adriaterhavet. Den historiske bydel er fyldt med snørklede gader, tørresnore med vasketøj, små pladser med caféer, hvor de lokale hygger sig, og karakteristiske hvide bygninger, som kendetegner de sydlige middelhavsbyer. Ud over den historiske bydel skal vi opleve markedet i byen.

  Herefter fortsætter vi til Monopoli, som er kendt for sin flotte gamle bydel. Vi spadserer en tur i det middelalderlige centrum og har tid til frokost, inden vi kører til vingården I Pastini til en guidet tur og vinsmagning (EUR 16).

  Polignano a Mare og Monopoli – heldagstur
 • Dag 4: Matera

  Vi besøger den fantastiske by Matera, som var udnævnt til europæisk kulturhovedstad i 2019. Matera er hovedsageligt kendt for den gamle bydel, som UNESCO i 1993 optog på sin Verdensarvsliste. Bydelen består af huleboliger, som er hugget direkte ind i bjerget, og som var beboet helt indtil 1950’erne. Nogle af huleboligerne er meget enkle, mens andre er indrettet med flere rum. Der bliver mulighed for en frokost i en restaurant, som er hugget ud i klippen. Der bliver tid til at opleve denne unikke by på egen hånd, inden vi returnerer til hotellet.

  Matera
 • Dag 5: Fridag eller stranddag

  Dagen er til fri afbenyttelse. Nyd stranden, hotellets dejlige pool eller en kølig drink på en café i Polignano a Mare – mulighederne er mange.

  Fridag eller stranddag
 • Dag 6: Locorotondo – Ostuni – halvdagstur

  Vi kører til den højtbeliggende og meget charmerende by Locorotondo, som har fået sit navn på grund af den runde form på den gamle bykerne. Vi skal opleve udsigten ud over vinterrasserne og den berømte Itria-dal med de mange trullier. Herefter fortsætter vi gennem den frodige dal med de små marker omkranset af stengærder.

  Vi ankommer til oliventræernes hvide dronning, Ostuni, som er kåret til Apuliens flotteste landsby. Vi går en tur i den gamle by, hvor der bliver tid til frokost på egen hånd. Efter en byrundtur returnerer vi til hotellet.

  Locorotondo – Ostuni – halvdagstur
 • Dag 7: Alberobello - halvdagstur

  Vi kører til den UNESCO-beskyttede by Alberobello, som er verdensberømt for sine finurlige kegleformede, hvide trulli-huse. Vi tager på byvandring og oplever de karakteristiske bygninger, hvis oprindelse vil overraske de fleste. Flere af trulli-husene benyttes som butikker og caféer, og vi giver os god tid til at spadsere i de charmerende gader.

  Tid til frokost på egen hånd.

  Alberobello - halvdagstur
 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi tager afsked med Syditalien og kører tværs over Appeninerne til Napoli. Hjemrejse med Volotea direkte fra Napoli til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, Terminalen 12:45 13:40

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
3/10-20238 dageApulien - Italiens Støvlehæl0Kr. 11.195Forespørg
10/10-20238 dageApulien - Italiens Støvlehæl0Kr. 10.795Forespørg
17/10-20238 dageApulien - Italiens Støvlehæl0Kr. 10.995Forespørg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Bari?

  Gennemsnitstemperatur: Maj - juni 23° - 28°, september - oktober 24° - 28°

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Apulien?

  Entréer udgør ca. EUR 50.

 • Hvor meget bagage må jeg medbringe i flyet til Apulien?

  1 x 20 kg ind-tjekket bagage.

  1 x håndbagage ( 55x40x20 cm ) + en lille taske ( 35x20x20 cm).

  Begge disse stk. håndbagage må tilsammen maks. veje 10 kg.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu