Skip to main content

Rundrejse i Italien

-
Roms storbycharme og verdens smukkeste kyststrækning

Rom – Sorrento – Amalfi

Italiens største og smukkeste seværdigheder forenes på denne fantastiske rundrejse. Rom imponerer med sin forunderlige blanding af storslået arkitektur og moderne metropol. Overalt fornemmes byens storhed, og man forføres af historiens vingesus. I Syditalien falder tempoet i takt med, at man fascineres af de enestående landskaber med forrevne klipper, velduftende appelsin- og citronlunde og fortryllende udsigter. Glæd dig bl.a. til verdens smukkeste kyststrækning Amalfikysten og den verdensberømte ø Capri.

Inkluderet i rejsens pris

 • Direkte fly Aalborg – Napoli tur/retur
 • 3 overnatninger centralt i Rom
 • 4 overnatninger på Sorrentohalvøen
 • 7 x morgenmad
 • 1 x aftensmad i Rom
 • 3 x aftensmad på Sorrentohalvøen
 • Wispers på udflugter i Rom
 • Metrobilletter i Rom jf. program
 • Turistskatter (ca. DKK 210)
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder
 • Lokalguider

Kort

Hoteller

 • Hotel Torino

  Pænt byhotel med en super beliggenhed i hjertet af Rom. Få minutters gang fra hotellet ligger Termini, Roms hovedbanegård, hvorfra byens metrolinjer og bybusser udgår og kun halvanden kilometer fra hotellet ligger Colosseum. På hotellet finder man en dejlig åben tagterrasse med fantastisk udsigt udover Roms tage. Desuden råder hotellet over reception, elevator og morgenmadsrestaurant. Samtlige værelser er udstyret med bad og toilet med hårtørrer, minibar, safeboks, aircondition, TV og gratis Wi-Fi.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  MinibarJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa
  InternetGratis
  SafeboksJa
 • Hotel Delle Palme

  Hotel Delle Palme er et hyggeligt hotel indrettet i en villa fra 1800-tallet. Allerede i hotellets reception fornemmer man den afslappede atmosfære. Hotellet råder over flere indendørs og udendørs hyggekroge, hvor man kan slappe af med en god bog. Der er desuden en lille bar, en restaurant og elevator. I den bagvedliggende have findes et dejligt poolområde med liggestole og parasoller. Værelserne er alle med bad, toilet og hårtørrer, aircondition, TV og safeboks. Uensartede værelser kan forekomme. Morgenmaden er typisk syditaliensk med brød, ost, skinke, kager, yoghurt mv. Om aftenen serveres en 3-retters menu med både lokale og internationale retter. Hotel Delle Palme ligger i den autentiske bjergby Sant’Agata, hvor man finder et lille udvalg af butikker og restauranter heriblandt Michelin-restauranten Don Alfonso.

  Der tages forbehold for hotelændring

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SwimmingpoolJa
  TvJa
  ElevatorJa
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Velkommen til Rom

  Udrejse med Great Dane Airlines direkte fra Aalborg til Napoli. Efter ankomst kører vi i bus til Rom.

  Velkommen til Rom
 • Dag 2: Rom – Trevi – Peterskirken (heldagstur)

  Vi spadserer til Diocletians Termer, som var de største kejserbade i Rom og i dag rummer den imponerende S. Maria degli Angeli-kirke skabt af Michelangelo. Herfra tager vi metroen til Den Spanske Trappe, hvorfra vi spadserer gennem det centrale Rom ad den fornemme handelsgade Via Condotti med Café Greco, som gennem tiden er besøgt af mange italienske og udenlandske kulturpersonligheder, bl.a. H.C. Andersen. Vi når til Trevifontænen og til Pantheon, der er Roms bedst bevarede oldtidsbygning. Herfra via Piazza Navona til Roms farvestrålende og sprudlende markedsplads Campo De’ Fiori.

  Efter frokost fortsætter vi til Vatikanstaten og Peterskirken. Vi studerer først den smukke plads foran kirken, der er omkranset af Berninis enestående søjlearkade udsmykket med utallige helgenstatuer. Dernæst er der mulighed for at besøge selve kirken, der bl.a. rummer Michelangelos Pietà, Berninis bronzebaldakin og utallige pavegrave.

  Der bliver eventuelt mulighed for et besøg både i krypten med pavegravene og i kuplen, hvorfra der er en enestående udsigt over Rom.

  Rom – Trevi – Peterskirken (heldagstur)
 • Dag 3: Antikkens Rom – Colosseum (halvdagstur)

  Vi kører med metro til antikkens Rom. Vi ser Colosseum, Mussolinis pragtgade Via dei Fori Imperiali, Kejser Trajans forum med de antikke handelsboder og de mange nye udgravninger. På Capitol opleves stemningen ved Roms Rådhus, og vi nyder en flot udsigt ud over Forum Romanum. Herefter er der tid til at nyde Rom på egen hånd.

  Antikkens Rom – Colosseum (halvdagstur)
 • Dag 4: Pompeji og Vesuv (heldagstur)

  Fra morgenstunden tager vi afsked med Rom. Vi kører til Pompeji, byen som blev begravet under aske og pimpsten fra Vesuv i år 79 e.Kr. Intet andet sted i verden kan man som her leve sig ind i fortiden og få et indblik i, hvordan dagligdagen i den antikke romerske verden udspillede sig. Teatre, badeanlæg, udskænkningssteder, butikker og rigmandsvillaer står stadig, som de gjorde for 2000 år siden.

  Vi fortsætter i bus så langt op på Vesuv vulkanen som muligt, hvorefter vi tilbagelægger de sidste par hundrede meter til fods. Vi når efterfølgende krateret (entré ej inkluderet). Vesuv-vulkanen er stadig aktiv, hvilket den skarpe lugt af svovl bevidner. V

  i fortsætter herefter til vores hotel på Sorrentohalvøen hvor vi indkvarteres i 4 nætter og spiser middag.

  Pompeji og Vesuv (heldagstur)
 • Dag 5: Sorrento (halvdagstur)

  Vi kører i bus til den verdensberømte by Sorrento. Her skal vi på en herlig spadseretur i centrum, hvor vi bl.a. oplever den centrale plads Piazza Tasso og de hyggelige indkøbsgader, som byder på alt fra lokale specialiteter til souvenirboder og kendte mærkevarebutikker. Sorrento blev brugt som kulisse til Susanne Biers mesterværk, ”Den Skaldede Frisør”, og det er ikke svært at forstå, hvorfor Susanne Bier forelskede sig i denne smukke by. Om eftermiddagen og aftenen er der tid på egen hånd.

  Bemærk at transport tilbage til hotellet ikke er inkluderet (ca. EUR 2). Rejselederen anviser lokalbus tilbage til hotellet.

  Sorrento (halvdagstur)
 • Dag 6: Capri (heldagstur)

  Vi sejler fra Sorrento til Capri, der er en smuk lille klippeø, som måler 6 km. i længden og 3 km. i bredden. I alt findes her ca. 17 km. kystlinje ud til det lune, blå Middelhav. De lækre strande og betagende omgivelser har i årevis tiltrukket ferietrængende skuespillere, musikere og sportsstjerner.

  Vi går i land i Marina Grande, hvor store yachter ligger side om side med små joller, og besøger den højtbeliggende by Anacapri med den svenske læge Axel Munthes villa. Øens specielle kystlinje med de mange grotter kan også opleves fra vandsiden, hvis vejret tillader det.

  Udflugten koster DKK 665 pr. person og skal bestilles ved tilmelding. Aftensmad på hotellet.

  Capri (heldagstur)
 • Dag 7: Amalfikysten (heldagstur)

  Vi skal i dag udforske Amalfikysten. Vi kører i bus langs panoramavejen, som er hugget ud i bjergsiden, og følger kysten i en højde af 100-300 m.o.h. Der er en fantastisk udsigt til bl.a. Positano, som smyger sig op ad klippesiden. Første stop er den maleriske by Amalfi. Vi tager på sightseeing i de hyggelige gader, og der vil der være tid til et besøg i byens smukke domkirke.

  Vi fortsætter til byen Ravello, hvor vi skal opleve den imponerende Villa Rufolo fra år 1270, inden vi vender tilbage til hotellet. Aftensmad på hotellet.

  Amalfikysten (heldagstur)
 • Dag 8: Hjemrejse

  Vi tager afsked med det smukke Syditalien og kører de ca. 55 km. til lufthavnen i Napoli. Hjemrejse med Great Dane Airlines direkte fra Napoli til Aalborg.

Flytider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Aalborg Lufthavn, terminalen 13:30 20:15

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
4/9-20218 dageRom - Sorrento - Amalfi0Kr. 8.695Forespørg
11/9-20218 dageRom - Sorrento - AmalfiMere end 8Kr. 8.695Bestil
18/9-20218 dageRom - Sorrento - AmalfiMere end 8Kr. 8.695Bestil
2/10-20218 dageRom - Sorrento - AmalfiMere end 8Kr. 8.595Bestil
9/10-20218 dageRom - Sorrento - AmalfiMere end 8Kr. 8.595Bestil
16/10-20218 dageRom - Sorrento - AmalfiMere end 8Kr. 8.695Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Sorrento?

  Gennemsnitstemperatur: Maj - juni 23° - 26°, august - oktober 25° - 27°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Rom-Sorrento-Amalfi?

  Entréer udgør ca. EUR 75.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering i Aalborg Lufthavn.

 • Min bagage er ikke kommet frem, hvad gør jeg?

  Hvis din bagage ikke når frem eller bliver beskadiget under flytransporten, skal dette meddeles til det aktuelle flyselskab umiddelbart efter ankomst. Vær opmærksom på at rejseforsikringen normalt ikke dækker almindelig slitage på bagage (på fly, bus eller lignende).

 • Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt noget i lufthavnen?

  Har du glemt noget i lufthavnene eller på flyet, skal du kontakte lufthavnens «Lost and found», som findes i alle lufthavne.

 • Flytider og ændringer

  De flytider, som fremgår af din ordrebekræftelse, er baseret på foreløbig bekræftelse fra flyselskabet. Det er vigtigt, at du er forberedt på, at afgangstider og ruter kan blive ændret – det er desværre uden for NILLES Rejsers kontrol.

  Vær opmærksom på, at programmet også er vejledende og at ændringer kan forekomme.

 • Kan jeg reservere sæde på flyet?

  På nogle af vores flyrejser er det muligt at reservere siddepladser i flyet. Det vil fremgå af rejsen. Er du i en situation, hvor du behøver en speciel siddeplads, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

 • Er der regler for håndbagage på flyrejsen?

  På flyrejsen kan vægten af tilladt håndbagage variere fra selskab til selskab. Tilladt vægt og størrelse for håndbagagen fremgår af den praktiske information, som vi sender til dig 6-8 dage inden afrejse.

 • Bliver der serveret mad ombord på flyet?

  Det afhænger af flyselskabet og længden på rejsen. Se mere i rejsebeskrivelsen og i den praktiske information, som vi udsender 6-8 dage inden afrejse.

 • Bus på flyrejser

  På mange rejsemål med fly benytter vi lokale busfirmaer. Bussens indretning og standard kan variere og forekomme lavere end på øvrige rejsemål.

 • Hvilken valuta bruger man i Italien?

  I Italien bruger man Euro (EUR).

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu