Skip to main content

Bobler og nytårsfest i Rhinlandet

-
Nytårsflodkrydstogt på Rhinen

Nytår på Rhinen

Kom med på et fantastisk nytårsflodkrydstogt, hvor vi kombinerer årets festligste aften med store oplevelser i de mange hyggelige og historiske byer langs Rhinen. Vi stiger ombord på skibet MS Crucevita i Düsseldorf, og den næste uge skal det være vores komfortable og hyggelige base, når vi lægger til kaj i bl.a. Koblenz, Mannheim, Strasbourg, Spreyer, Mainz, Rüdesheim og Bonn. Undervejs skal vi nyde den gode mad på skibet, mens vi passerer Rhinlandets mageløse landskaber i al deres vinterpragt, og så skal vi naturligvis holde en festlig nytårsaften ombord med alt hvad dertil hører af mad og drikke, musik, dans og underholdning. Ombord på MS Crucevita har vi helpension og drikkevarer all inclusive (se detaljer under beskrivelse af skibet)

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • Med flodkrydstogtskib MS Crucevita ****+ - Düsseldorf-Strasbourg-Düsseldorf
 • 7 overnatninger på MS Crucevita
 • All Inclusive ombord (se beskrivelse)
 • 7 x morgenbuffet ombord
 • 6 x frokost/lunch ombord
 • 6 x aftenmenu ombord
 • 1 x nytårsarrangement ombord
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 2 x frokost i Tyskland (ud- og hjemrejse)
 • 1 x aftensmad (hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. Entréer (udover det anførte)
 • Besøg på Koblenz Sektmuseum m/vinsmagning
 • Besøg på bryghus i Köln m/smagsprøve
 • Dansk rejseleder

Overnatning

 • MS Crucevita

  MS Crucevita ****+ har to dæk og plads til 146 gæster. Skibet bliver ofte beskrevet som et af Vesteuropas mest elegante flodskibe, fordi det er designet med linjer som en luksusyacht. Skibet er indrettet i Boutique stil, og interiøret er smukt og klassisk. Dagligstue med pejs, en imponerende lounge og en lækker restaurant med god plads er bare nogle af de faciliteter, du oplever ombord. Værelserne befinder sig på hhv. hoveddækket (panoramavinduer) og promenadedækket (fransk balkon), og de har alle to senge, der om dagen kan omdannes til en sofa, aircondition, værdiboks samt eget bad og toilet fordelt på cirka 12 m2. Under hele opholdet kan du nyde godt af All Inclusive ombord, der inkluderer øl, vand, skibets almindelige og mousserende vine, juice, kaffe og te i tidsrummet fra kl. 09.30 – 24.00 i skibets restaurant, lounge og bar.

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  AktivitetFitnessområde
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseSoldæk

Dagsprogram

 • Dag 1: Ankomst i Düsseldorf

  Vi spiser morgenkomplet i Hedensted, frokost i Nordtyskland og middag ombord MS Crucevita. Aftenen kan bruges på at lære skibet at kende, inden det sejler afsted fra Düsseldorf og ud på Rhinen ved midnat med kurs mod Koblens.

  Ankomst i Düsseldorf
 • Dag 2: Koblens og sektsmagning

  Vi nyder morgenmad og frokost ombord, mens skibet sejler mod Deutsche Eck og Koblenz, som vi ankommer til først på eftermiddagen. Rejselederen tager os herefter med til Deinhard Sekt-Museum, hvor vi hører om produktionen af sekt og smager de lækre bobler. Herefter er der tid på egen hånd til at udforske julepyntede Koblenz.

  Om aftenen spiser vi middag på skibet, der efter mørkest frembrud sejler videre mod Mannheim.

  Koblens og sektsmagning
 • Dag 3: Mannheim og Heidelberg

  Vi ankommer til Mannheim ved middagstid og kører til den smukke universitetsby Heidelberg, hvor slottet knejser over byen og Neckar-floden. Vi er tilbage på skibet om aftenen og nyder en middag, mens vi sejler mod Strasbourg.

  Mannheim og Heidelberg
 • Dag 4: Strasbourg

  Vi nyder en afslappet formiddag ombord på skibet, og først på formiddagen er vi fremme i Strasbourg. For dem, der er interesseret, tager rejselederen os med på en byrundtur til fods. - Man kan også at slappe af ombord eller selv gå en tur i byen. Efter frokost kører vi en rundtur i det naturskønne område, der omkranser Strasbourg. Vi spiser middag på skibet og sejler mod Speyer over natten.

  Strasbourg
 • Dag 5: Speyer - Mainz og nytårsfest ombord

  Med sin beliggenhed ved Rhinen, har Speyer været beboet helt siden den yngre stenalder. – Vi spadserer en tur i byens centrum og kommer undervejs forbi byens domkirke, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Domkirken kan snart fejre sin 1000-års fødselsdag og regnes som et landmærke og vendepunkt i europæisk arkitekturhistorie.
  Mens vi spiser frokost ombord, afsejler vi mod Mainz, der er vores nytårsstop. Vi ankommer til Mainz samtidig med, at de første nytårsbobler nydes, og vi er klar til en storslået nytårsfest med lækker menu, musik, dans og underholdning.

  Speyer - Mainz og nytårsfest ombord
 • Dag 6: Rüdesheim

  Nytårsmorgen afsejler vi mod Rüdesheim, hvor vi ankommer kl. 9. – De morgenfriske tager med rejselederen på en tur rundt i det centrale Rüdesheim, hvor vi blandt andet kommer forbi den berømte, brostensbelagte Drosselgasse i hjertet af byen.
  Vi spiser frokost ombord og hele eftermiddagen står på sejlads frem til Bonn. – Vi sejler på den smukkeste del af Rhinen, hvor floden snor sig gennem landskaber forbi vinmarker, majestætiske slotte, ruiner og den berømte Lorelei-klippe. – Først på aftenen er vi fremme i Bonn, hvor skibet bliver liggende frem til middag næste dag

  Rüdesheim
 • Dag 7: Bonn - Köln

  Vi tager på busrundtur i Bonn, der er en by med en rig historie, kultur og mange seværdigheder. Vi ser nogle af byens markante bygninger og hører blandt andet om byens fortid som Vesttysklands hovedstad. Vi spiser frokost ombord, mens vi tager vi den korte sejltur til Köln, hvor eftermiddagen byder på en spændende og underholdende gåtur rundt i den gamle bydel. Vi kommer blandt andet forbi byens imponerende domkirke, og vores guide har lovet at fortælle os alt, hvad der er værd at vide om den lokale Kölsch øl og alle de spændende varianter. Vi besøger et lokalt bryghus og får lov at smage.
  Der bliver tid på egen hånd i den gamle bydel inden aftensmad ombord.

  Bonn - Köln
 • Dag 8: Hjemrejse

  Efter morgenmad er det tid til hjemrejse, og undervejs gør bussen holdt i Nordtyskland for frokost. Nord for grænsen spiser vi aftensmad inden den sidste del af hjemturen.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 05:05 22:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 05:20 22:05
Brønderslev Banegård 05:30 22:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 05:40 21:45
Bouet Kvickly, P-plads 05:55 21:35
Aalborg Musikkens Hus, Musikkens Pl. 1 06:10 21:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 06:25 21:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 06:35 20:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 06:50 20:40
Randers Viborgvej 141, ved ny Pendlerplads 07:10 20:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 07:25 19:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 07:40 19:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 08:00 19:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 08:25 18:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 08:40 18:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 09:50 17:45
Kolding P-plads overfor Godset, Nordkajen 10:15 17:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 10:30 17:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 10:45 15:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 11:10 15:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
27/12-20248 dageNytår på Rhinen FlodkrydstogtMere end 8Kr. 12.495Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu