Skip to main content

Peter Ingemann: Fra tv-vært til Berlin-ekspert

 • Berlin
 • Tyskland
 • Storbyferier

Det er ikke hver dag, vi får muligheden for at dykke ned i en historisk bys hemmeligheder sammen med en af Danmarks mest elskede tv-værter. Peter Ingemann er ikke blot kendt fra tv-skærmen, men også som en passioneret rejseentusiast med en særlig kærlighed for Berlin. Læs med her, og oplev storbyen gennem Ingemanns øjne.

Som by har Berlin det hele. Kulturen og historien er alle steder at få øje på, og samtidig gemmer storbyen på et utal af interessante hemmeligheder. Og hvem bedre end Berlin-connaisseuren Peter Ingemann til at afsløre disse? Fra at lede os ned ad den storslåede boulevard Unter Den Linden til det bevægende holocaust-monument giver Ingemann os en rundrejse i en by, der rummer så mange fortællinger. Både af de storslåede og de hjerteknusende slags.

Hos NILLES er vi glade for, at Ingemann har valgt at dele ud af sin kærlighed til Berlin og på den måde give en ekstra dimension til vores rejse til den tyske hovedstad. Glæd dig til en spændende tur, hvor Berlin bliver levende for øjnene af os, når Ingemann tager os med rundt og deler ud af sin dybdegående viden om byen og dens mange facetter. Her bliver Alexanderplatz, Berlins hjerte, vores midlertidige hjem. Et sted, hvor pulsen fra både fortiden og nutiden banker, og hvor vi bor i kort afstand til mange af Berlins store seværdigheder.

Peter Ingemanns Berlin

Med Ingemann som guide udforsker vi Berlin fra de bedste vinkler, og uanset om du har besøgt byen før eller ej, kan du glæde dig til spændende, nye oplevelser. Vi rammer toppen af størrelsesskalaen, når vi følger imponerende boulevarder til verdensberømte attraktioner, men vi skruer også ned for det sensationelle og op for autenticiteten, når Ingemann tager os med ind i byens små, charmerende gyder og helt ind i storbyens skjulte hjørner.

På vores rejse rundt i storbyen bliver der god tid til at dvæle ved det fascinerende skel mellem fortidens og nutidens Berlin. Hvem kunne eksempelvis have forestillet sig, at et sted som Hitlers "führerbunker" nu ville være en parkeringsplads? Eller at Treptower Park ville efterlade et så dybt indtryk på Ingemann?

I Berlin konfronteres vi konstant med byens grusomme historie men også dens rørende evne til at rejse sig fra fortidens rædsler og genskabe sig som en moderne metropol med flair for menneskers forskellighed. Og med Ingemann som rejseleder får rejsen et helt særligt islæt, når vi får mulighed for at dykke ned i hans egne tv-oplevelser med hans foredrag ”STØRST”. Her deler han ud af historierne fra et af dansk tv-histories mest populære programmer – naturligvis tilsat fortællinger om finurlige fraklip, sjove beretninger og Ingemanns lune humor.

I sidste ende er denne rejse ikke bare en tur gennem Berlin. Det er også en tur gennem tiden, gennem menneskets udvikling på godt og ondt og gennem de mange følelser, som byen til stadighed vækker i os. Med Peter Ingemann som vores guide får vi ikke blot en rundvisning, men også en dybere forståelse for Berlin, som kun en rigtig Berlin-elsker kan formidle.

Modtag vores nyhedsbrev og få besked, når næste rejse med Peter Ingemann er klar.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu