Skip to main content

Tag på oplevelse i vores komfortable busser 

 • Forår
 • Bornholm
 • Danmark
 • Norge
 • Ungarn
 • Østrig
 • Busrejser
 • Kroatien
 • England
 • Skotland

20-04-2023

NILLES Rejser er den dag i dag et rejsebureau, der arrangerer en lang række rejser rundt i Europa og resten af verden. Vi rejser både med bus, fly, krydstogt og flodkrydstogt, men hvis vi ser tilbage på de hele 75 år, NILLES Rejser har bag sig, har busrejserne været en stor del af rejsebureauet og er det stadigvæk. Måske er du en af vores stamkunder og kender stadig selskabet som NILLES Busrejser, som vi stadig af og til bliver kaldt i folkemunde. Og busrejser i Europa er noget af det, vi har stor erfaring med, og vi elsker at sende både vores stamkunder og nye ansigter afsted på fælles eventyr i vores busser! Der er nemlig mange fordele ved at rejse med bus hos NILLES Rejser.

Fordelene ved at køre med bus er mange

Når du tager på busrejse med NILLES Rejser, bliver transporten en del af rejsen i stedet for blot at være en måde at komme fra A til B på. Du slipper for lange ventetider i lufthavne og kan i stedet sætte dig direkte ind i en komfortabel bus fra det opsamlingssted, der er tættest på dig, og læne dig godt tilbage. Herfra kan du nyde udsigten, imens du bliver ført sikkert frem gennem landskaberne. Alle vores busser er 4-stjernede og moderne indrettet med fokus på komforten, så du er sikker på en behagelig rejse uanset, om du rejser med bus til Ærø eller Gardasøen. Undervejs vil der også være planlagt pauser, hvor du kan strække benene eller nyde maden ved gode spisesteder. Med på alle NILLES Rejsers busrejser er en af vores dygtige rejseledere og chauffører.

”Det, du oplevelser sammen med andre, lever længere”

Hos NILLES Rejser er fællesskab ofte en stor del af oplevelsen, og netop i bussen har du god mulighed for at lære de andre rejsende på turen at kende, så I kommer godt fra start, når I skal ud at opleve verden sammen. Her er der tid og ro til en hyggelig sludder over kaffen med de omkringsiddende eller munter fællessang, imens hjulene ruller, hvilket er med til at skabe et stærkt sammenhold og nye venskaber kan opstå. Rejselederen, der er med på hele ferien, besidder foruden en stor viden om den pågældende destination også stærke sociale egenskaber, og er med til at fremme et stærkt fællesskab blandt de rejsende, så alle kan få en god tur.

”Vi foretrækker bussen, fordi den rejseform er så hyggelig, og fordi den giver et godt sammenhold. Vi har fået mange gode venner på vores busture” siger Keld Nellemann Thomsen, som er en af vores stamgæster.

Foråret blomstrer

Foråret blomstrer så småt herhjemme, og selvom vi elsker at rejse verden rundt, så er sommeren i Danmark altså bare skøn!
Varme sandstrande, lyden af havets bølgeskvulp, en iskold øl i solen og smagen af frisk fisk, duften af blomstrende hypen og en gammel dansk is med guf på toppen. Med en 8593 kilometer lang kystlinje er der rig mulighed for at mærke sommerfornemmelserne, når temperaturen langsomt stiger i det danske land. Hvis du trænger til en ægte idyllisk dansk ferie, er det helt oplagt at tage til en af Danmarks mange øer med NILLES Rejser. Her er du i godt selskab med de andre deltagere og rejselederen, lige fra du stiger på bussen, og til du kommer hjem igen. Du er sikret en tryg rejse med en række af spændende oplevelser, som vi har sammensat ud fra mange års erfaring.
Ærø kan du se frodig natur og gamle hyggelige byer med bindingsværkshuse. Samsø byder på skønne strande, charmerende landsbyer og stille skovområder og på romantiske Fanø kan du blive mødt af store flokke af sæler. Særligt har vi dog en stor forkærlighed for solskinsøen, Bornholm, og i sommerhalvåret har vi mere end 30 skønne busture til øen. Øen skiller sig ud fra resten af Danmark med sine fantastiske klippeformationer og små vandfald, og så emmer øen bare af sin helt egen charme. Her kan du se Nordeuropas største borgruin, Hammershus, der har en lang og spændende historie bag sig, og en højtliggende smuk udsigt. Du kan også besøge en lang række af rundkirker, hvoraf Østerlarsrundkirke er Danmarks største og du kan nyde godt af Bornholms lækre madspecialiteter.

Længere busture

Hvis du har udlandslængsel, ruller bussen også videre over Danmarks landegrænse til vores naboland Tyskland. Her kan du nyde udsigten af vinmarkerne, der rejser sig, historiske slotte og dybblåsøer. Vi har skræddersyet rejser for en enhver smag, hvad end du vil opleve den festlige, tyske ølkultur, kulturelle indtryk eller drømmer om at kombinere din busrejse med et mindeværdigt flodkrydstogt til søs.
På vores rejser til Østrig og Schweiz kan du for alvor nyde udsigten fra bussen, når vi bevæger os gennem bjerglandskaber med smukke sneklædte alpetinder, gletsjersøer, bløde dale og små bjerglandsbyer. NILLES busser kører også mod sydens varme, hvor vi blandt andet har rejser til Frankrig, Italien og Grækenland.

Se alle busrejser her

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu