Skip to main content

Busrejser til Bornholm

-
Danmarks dejligste ferie-ø

Ferier på Bornholm med dansk rejseleder

Når du rejser til Bornholm med NILLES Rejser kan du bogstaveligt talt læne dig tilbage og nyde, at alt er planlagt for dig. I sommerhalvåret har vi mere end 30 busture til Bornholm og har stor erfaring i at sammensætte et program, som sikrer dig de allerbedste oplevelser på den smukke ø - fra Allinge i nord til Dueodde i syd.

På alle vores busrejser til Bornholm bor vi på det hyggeligt Hotel Allinge med All inclusive light. Herfra tager vi på ture rundt i det smukke landskab og oplever Hammershus, Østerlars, Rytterknægten, Christiansø, besøger stenbrud, lærer om silderøgning og meget mere – alt efter hvilken rejse, du vælger. Vores danske rejseleder brænder for at dele sin viden og give dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

En ferie på Bornholm er meget værd hele året, og nu har du også mulighed for at komme i julestemning og endda holde jul på Bornholm.

  • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
  • Kvalitetsrejser
    i trygge rammer
  • Altid med erfaren
    dansk rejseleder
  • Sammen om
    nye oplevelser
Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
7021 6022Se åbningstider
Luk menu