Skip to main content

6 dages bustur til Bornholm

-
Busrejse til solskinsøen Bornholm - Danmarks dejligste ø

Bornholm – Allinge med All Inclusive Light 6 dage

På denne rejse til Bornholm byder charmerende Allinge velkommen med sin hyggelige havn, levende butiksmiljø, caféer og restauranter samt selvfølgelig et røgeri. Fra Allinge i nord til Dueodde i syd står natur-, kultur- og smagfulde oplevelser i kø til at give dig en god ferie. Besøg Hammershus og den smukke rundkirke Østerlars, og nyd øens absolutte specialitet ”Sol over Gudhjem” med en kold Svaneke-øl. Eller tag på en sejltur til smukke Christiansø og oplev et stykke Danmarkshistorie gennem den 300 år gamle fæstning. Bornholm skal man virkelig unde sig selv.

Glæd dig til Allinge

Vi bor i skønne Allinge på nordspidsen af øen, tæt ved Hammerknude, hvor Hammershus slotsruin ligger. I denne charmerende by har der været intensiv brydning af granit, som blev udskibet fra både Allinge Havn og Hammerhavnen. Allinge er en aktiv by med masser af liv ved havnen, gamle idylliske gader, et driftigt forretningsliv og et væld af aktiviteter hen over om sommeren, blandt andet Folkemødet og Jazzfestival. Glæd dig til en dejlig rejse til Bornholm.

Se også vores 5-dages rejse til Bornholm med bus.

Hotel

 • Hotel Allinge

  Hotel Allinge er et hyggeligt hotel i typisk bornholmerstil, beliggende midt i Allinges charmerende bindingsværksidyl nær forretninger, butikker, cafeer, restauranter og røgerier, samt tæt ved havnen, fin badestrand og klippekysten. Hotellet, som er nyrenoveret, råder over restaurant, hyggelige opholdsstuer med tv og møbleret gårdhave og haveterrasse, hvor man kan nyde et godt glas. Værelserne er pæne med forskellige indretninger og størrelser, og har bl.a. bad, toilet og tv. Værelserne ligger i stueplan og på 1. sal i hovedbygningen og i annekset. Fri internet på hotellet. På Hotel Allinge kan du se frem til en personlig service. Værtsparet Ellen og Thorbjørn er meget synlige i dagligdagen og gør en dyd ud af, at gæsterne befinder sig godt på hotellet og er sikret gode overnatninger. I køkkenet sørger kokken Pelle for god mad med både nationale og internationale retter på menuen.

  Hotel Allinge er det eneste Green Key Hotel på Nordbornholm, hvilket betyder, at hotellet sætter en ære i bæredygtighed og grøn omstilling med omtanke på miljøet. herunder prioriteres madspild, materialevalg, affaldssortering m.v.

  ALL INCLUSIVE LIGHT
  All Inclusive Light består af en flot og righoldig buffet om morgenen samt aftensbuffet med dagens suppe, forret, hovedret med tilbehør og dessert/kage med kaffe. Fri drikkevarer (Svaneke øl, husets vin, vand og kaffe/the (3 timer kl. 18:00-21:00). Fri “tag selv” kaffe/the og juice om eftermiddagen.

  ReceptionJa
  InternetGratis
  RestaurantJa
  TvJa
  SolterrasseI gården

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  På denne bustur med dansk rejseleder til Bornholm begynder vi med morgenkomplet i Hedensted, hvorefter vi fortsætter over Storebæltsbroen og Øresundsbroen med sandwich undervejs og videre gennem Sydsverige til Ystad. Vi sejler med Bornholmerlinjen til Rønne. Ankomst i Allinge og middag med drikkevarer på hotellet.

 • Nordturen: Heldagsudflugt

  I selskab med rejselederen oplever vi i dag det flotte Nordbornholm med de høje klipper og bakker. Vi kører til Hammerhavnen og Opalsøen, der er et gammelt stenbrud. Når du rejser til Bornholm, skal du naturligvis også opleve solskinsøens vartegn, og derfor fortsætter vi til Nordeuropas største borgruin Hammershus fra 1200-tallet. Efter besøget kører vi tilbage til Allinge, hvor der bliver mulighed for at købe frokost. Om eftermiddagen går vi i stenhuggernes fodspor og besøger Moseløkken Stenbrud. Her ser og hører vi om Bornholms største eksporteventyr gennem tiden.

  Heldagsudflugt
 • Rønne – Østerlars: Heldagsudflugt

  På denne tur til Bornholm skal vi godt rundt på øen, og derfor byder dagen i dag på et alsidigt turprogram. Vi begynder med at køre ad de små veje over øen til Østerlars Rundkirke. Herefter fortsætter vi til Bornholms største skovområde Almindingen, smukke Ekkodalen og Bornholms højeste punkt, Rytterknægten. Efter besøget bliver der mulighed for frokost.

  Derpå kører vi til Kræmmerhuset, hvor du kan opleve den store og smukke have – og den hyggelige butik. På ruten til Bornholms populære hovedby Rønne kører vi forbi Bornholms største stenbrud for et kort fotostop. I Rønne får vi en busrundtur, og bagefter er der tid i byen på egen hånd.

  På hjemvejen til hotellet i Allinge tager vi en kort afstikker til Ringebakkebruddene og den idylliske lille fiskerhavn i Vang.

  Heldagsudflugt
 • Gudhjem - Svaneke - Dueodde: Heldagsudflugt

  På denne panoramatur oplever vi Danmarks smukkeste klippestrækning langs Bornholms østkyst, der kulminerer med den dramatiske natur ved Helligdomsklipperne. En billedskøn rute, hvor vi gør et kort ophold (hvis vejret tillader det) for at nyde udsigten, inden vi fortsætter forbi Gudhjem mod Danmarks smukkeste og østligste købstad Svaneke. Her gør vi ophold og får muligheden for at opleve et ægte silderøgeri, hvor der kan købes frokost.

  Efter frokost fortsætter vi langs Bornholms østkyst via Nexø/Balka og Snogebæk til øens sydligste punkt Dueodde, hvor vi finder Danmarks fineste sandstrand - et absolut must at opleve på en rejse til Bornholm.

  Vi kører via Aakirkeby til Blemmelyng udenfor Nylars, hvor vi ser Slaus Stene og returnerer til hotellet ad små veje.

  Heldagsudflugt
 • Christiansø – Frederiksø – Gudhjem (kun 6 dage): Heldagsudflugt

  I dag besøger vi Danmarks østligste forpost, søfæstningen Christiansø. Overfarten med den lille færge fra Gudhjem tager ca. 55 minutter (billet ikke inkluderet i prisen). Det er muligt at hyre en guide, der viser rundt på Ertholmene. Øerne danner med deres sydlandske natur, spændende klipper, kraftige granitmure og kanonbastioner rammen om et lille, levende øsamfund med ca. 90 indbyggere. Det er muligt at spise frokost på Gæstgiveriet eller i kiosken – eller købe mad hos øens købmand.

  Dem, der ikke vil deltage i turen Christiansø, kan få et lift med bussen til Gudhjem ved middagstid. Ophold i byen er på egen hånd, indtil færgen fra Christiansø kommer tilbage om eftermiddagen. Hele gruppen kører samlet tilbage til hotellet efter en times ophold i Gudhjem.

  Sejlturen til Christiansø koster ca. DKK 270 pr. pers. og er ikke inkluderet i rejsens pris.

  Heldagsudflugt
 • Hjemrejse

  Efter morgenmad på hotellet sejler vi fra Rønne til Sverige efter en dejlig rejse til Bornholm. Vi kører over Øresundsbroen, Sjælland, Storebæltsbroen og Fyn til Hedensted, hvor vi får anretning med kaffe.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad skal jeg beregne i entré på Bornholm?

   Sejltur til Christiansø og Frederiksø ca. 270 kr. pr. pers. Øvrige entréer ca. 160 kr. 

 • Hvor kan jeg stige på bussen

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord- og Østjylland samt på Sjælland og Fyn. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu