Skip to main content

Busrejse til Rhinen og Rüdesheim

-
Livsglæde og  rhinromantik  i vinbyen  Rüdesheim

Rhinen – Rüdesheim

Byen Rüdesheim ligger og putter sig mellem de bakkede vinmarker og Rhinens klare vandspejl. Med sine snævre gader, hyggelige torve og utallige restauranter er byen den perfekte base for et besøg i Rhinlandet, og når vi ikke går ture langs den livlige havnepromenade eller på den historiske Drosselgasse, tager vi på eventyr i oplandet. Både med bus og med skib. På de inkluderede ture besøger vi bl.a. en af Tysklands smukkeste byer, Koblenz, og historiske Mainz, der er kendt verden over for sin domkirke og Gutenbergs bogtrykkeri. Vi skal sejle på Rhinens smukkeste strækning, hvor vi passerer Lorelei-klippen, og så tager vi også på besøg hos en lokal vinbonde og på visit i Kloster Hildegard.

Rhinen i Flammer
På afgangene den 11. og 18. september er det muligt at opleve det spektakulære Rhinen i Flammer. Her glider vi langsomt på floden mellem Oberwessel og Rüdesheim eller fra Rüdesheim til Sankt Goarshausen, mens vi nyder en 2-retters middag og ser det imponerende fyrværkeri fra båden. Sejlturen koster pr. person DKK 750 og skal bestilles ved tilmelding.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 4 overnatninger i Rüdesheim
 • 1 overnatning ved Kassel
 • 5 x morgenmad
 • 5 x aftensmad
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 2 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • Udflugter ekskl. entréer, sejlture, svævebane og vinbondebesøg
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Hotel Felsenkeller

  På Hotel Felsenkeller hersker der en dejlig afslappet atmosfære. Hotellet ligger centralt i byen ved svævebanen op til Niederwald Denkmal og tæt ved Drosselgasse. Her sætter værtsparret en ære i, at gæsterne har det godt og hygger sig. Værelserne er fine og udstyret med bad og toilet, telefon og TV, og på hotellet er der desuden elevator fra 1. sal og solterrasse med servering. Forplejningen er god, og om morgenen er der en righoldig buffet, mens der om aftenen serveres en 3-retters menu.

  Da hotellet er meget centralt placeret kan bussen ikke komme helt op til hotellet. Der er små 200 m og hotellet sørger for bagagen bliver transporteret fra bussen til hotellet

  Vær ligeledes opmærksom på der er en del trapper fra stueetagen til elevatoren på 1. salen

  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, indkøbspause ved Otto Duborg, frokost i Neumünster og overnatning ved Kassel. Forbi Frankfurt og ankomst til Rüdesheim ved middagstid. Eftermiddagen kan nydes i Rüdesheim, når vi er fremme på dag 2.

 • Køretur langs Rhinen og sejltur på Rhinen: Heldagsudflugt

  Vi kører langs Rhinen til en af Tysklands smukkeste byer, Koblenz. Efter besøg på Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel fletter sammen, tager vi en af verdens mest moderne svævebaner fra Koblenz over Rhinen til borgen Burg Ehrenbreitstein.

  Vi fortsætter til Sankt Goar og sejler på Rhinens allerskønneste strækning tilbage til Rüdesheim. Der vil være mulighed for at spise frokost ombord. På sejlturen passerer vi Lorelei-klippen og flere af Rhinens seværdigheder.

 • Mainz: Halvdagsudflugt

  Vi kører til Mainz ved Main-flodens udløb i Rhinen. Byen er kendt for den majestætiske domkirke, som i mere end 1000 år har domineret bybilledet, og ikke mindst for Gutenbergs bogtrykkerkunst.

  Der bliver tid på egen hånd til at gå på opdagelse i byens små, livlige gågader og krogede stræder eller nyde noget af byens spændende kulturliv.

 • Loreley – Kl. Hildegard – Niederwalddenkmal: Halvdagsudflugt

  Vi kører langs Rhinen på den allerflotteste strækning til Loreley-klippen, hvorfra der er en enestående udsigt over Rhinen og Rhindalen. Vi fortsætter til Kloster Hildegard, som stadig er et fungerende kloster. Udover at besøge klosteret og kirken har man mulighed for at købe stedets vin, økologiske produkter samt kunsthåndværk.

  Turen går videre til Niederwalddenkmal, hvorfra der er en enestående udsigt over Rhinen og Rüdesheim. Herfra er der mulighed for at tage svævebanen hen over vinmarkerne til Rüdesheim.

 • Ekstra udflugter

  Vinbondebesøg
  Vi arrangerer et besøg hos en lokal vinbonde. I hyggelige omgivelser får vi smagsprøver og information om rhinsk-vinene.

  Rhinen i flammer
  I passagerbåde glider vi langsomt på floden mellem Oberwessel og Rüdesheim eller fra Rüdesheim til Sankt Goarshausen. Vi nyder en 2-retters middag ombord og ser fyrværkeri fra båden. Gælder for afrejser 11/9 og 18/9.

  Sejlturen koster pr. person DKK 800 og skal bestilles ved tilmelding.

 • Hjemrejse

  Vi spiser tidlig morgenmad på hotellet, hvorefter vi vender hjemad. På vejen stopper vi ved en rasteplads syd for Hamburg, hvor der kan købes en lettere frokost. Der er tidlig aftensmad i Hellevad.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 00:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 06:20 00:05
Brønderslev Banegård 06:30 00:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 23:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 23:35
Aalborg Musikkens Hus 07:10 23:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 23:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 22:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 22:40
Randers Viborgvej 140, ved Pendlerplads 08:10 22:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 21:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 21:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 21:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 09:25 20:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 20:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 19:45
Kolding P-plads ved Godset, Jens Holms Vej 11:15 19:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:30 19:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:45 17:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 12:10 17:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
24/6-20246 dageRhinen - Rüdesheim4Kr. 5.695Bestil
7/8-20246 dageRhinen - RüdesheimMere end 8Kr. 5.795Bestil
11/9-20246 dageRhinen i flammer - Oberwesel0Kr. 5.795Forespørg
18/9-20246 dageRhinen i flammer - St. GoarMere end 8Kr. 5.795Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvad er temperaturen i Frankfurt?

  Gennemsnitstemperatur: juni - september 20° - 24°.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Rhinen - Rüdersheim?

  Entréer udgør: Sejltur på Rhinen ca. EUR 12. Vinbondebesøg ca. EUR 10. Svævebanetur (Niederwalddenkmal) enkelt ca. EUR 7. Svævebanetur og adgang til Burg Ehrenbreitstein ca. EUR 12.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu