Skip to main content

Idyl på Tysklands skønneste floder

-
Smukke naturoplevelser, historie og afslapning

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

På dette skønne flodkrydstogt skal vi opleve romantiske Rhinen og idylliske Mosel. Vi nyder livet ombord på vores flodkrydstogtskib, mens vi lader os føre forbi de idylliske middelalderbyer og fredede landskaber, der ligger langs flodernes bredder. Vi skal opleve Tysklands største domkirke i Mainz, den populære vinby Rüdesheim samt charmerende Cochem.

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 4 overnatninger på CroisiEurope flodskib
 • 1 overnatning i Tyskland (udrejse)
 • 5 x morgenmad
 • 3 x frokost/lunch ombord
 • 3 x middag ombord
 • 1 x gallamiddag ombord
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 1 x frokost (udrejse)
 • 2 x middag i Tyskland
 • All Inclusive ombord
 • Udflugter ekskl. entréer
 • Dansk rejseleder

Kort

Overnatning

 • MS Monet

  MS Monet er et hyggeligt skib i to dæk, hoveddæk og øvredæk og med plads til 158 passagerer. På øverste dæk finder du restauranten, reception loungbar med dansegulv. på Skibets soldæk er der fitness og masser af plads til at sole sig på og nyde udsigten. Alle kahytter er udstyret med bad og toilet, tv, telefon, safebox, airconditioning, håndklæder samt wifi.

  All Inclusive-pakke er inkluderet ombord og indeholder :
  Frokost og aftensmad: Øl, vand og skibets vine. Fra baren: Øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11:00 - 23:00

  BarJa
  HavudsigtJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  SafeboksJa
  SolterrasseJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Der tages forbehold for ændringer i sejlplanen som følge af myndighedskrav samt vandstand og strømforhold på floderne.

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og overnatning ved Göttingen.

 • Dag 2: Strasbourg

  Vi kører forbi Frankfurt og Karlsruhe og spiser frokost ved Baden-Baden. Pause ved det store sluseanlæg i Gambsheim. På en kort bytur i Strasbourg ser vi EU-parlamentet og en del af de historiske, blomsterprydede bygninger langs de gamle kanaler i bymidten. Sidst på eftermiddagen går vi ombord på vores flodkrydstogtskib. Besætningen hjælper med bagagen, og vi bliver vist til kabinerne. Kaptajnen er vært ved en velkomstdrink i loungen, inden der er middag i skibets restaurant. Skibet sejler i løbet af natten mod Mainz.

  Strasbourg
 • Dag 3: Mainz - Rüdesheim - Boppard

  Tidligt om morgenen ankommer vi til universitetsbyen Mainz, hvor vi bl.a. skal se domkirken, som er en af Tysklands mest betydningsfulde, religiøse bygninger. Der bliver også tid til egne oplevelser, inden vi returnerer til skibet og sejler mod Rüdesheim.

  Vi kører i bus til Niederwald Denkmal for at opleve den fantastiske udsigt over Rüdesheim og Rhinen. Sidst på eftermiddagen fortætter vi sejladsen ad Rhinen forbi idylliske vinbyer, middelalderborge, vinstokke på skråningerne samt den sagnomspundne Lorelei-klippe, inden vi når den gamle, romerske by Boppard. I løbet af aftenen spadserer vi en tur i Boppards charmerende bykerne og kommer forbi byens smukke kirke, St. Severus.

  Mainz - Rüdesheim - Boppard
 • Dag 4: Boppard - Koblenz - Alken

  Vi sejler fra Boppard tidligt om morgenen og passerer Braubach med den imponerende fæstning Marksburg. Vi ankommer til Koblenz med Deutsches Eck, hvor Rhinen og Mosel løber sammen. Vi tager på byrundtur i Koblenz, hvor vi bl.a. ser St. Kastor Domkirken. Vi spiser frokost ombord på skibet, mens vi fortsætter sejladsen til den lille by Alken med ankomst først på eftermiddagen. Højt hævet over byen ligger borgen Thurant, som er en af de ældste i området. Herfra er der en pragtfuld udsigt over Mosel-landskabet.

  Boppard - Koblenz - Alken
 • Dag 5: Alken - Cochem

  Om morgenen sejler vi fra Alken videre på Mosel med de fantastiske naturscenerier mod Cochem. Om eftermiddagen går vi en byrundtur i Cochem, som er en af perlerne ved Moselfloden. Vi skal opleve den gamle bydel med de historiske bindingsværkbygninger, det maleriske, gamle torv med Martins-brønden, byporten og kirken.

  Der bliver også tid på egen hånd til at opleve Cochem, inden vi skal nyde en gallamidddag ombord.

  Alken - Cochem
 • Dag 6: Cochem og hjemrejse

  Efter morgenmaden vil besætningen assistere med at få bagagen ud til bussen. Hjemrejse fra Cochem forbi Bonn og Köln. Middag ved Lüneburger Heide syd for Hamburg.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 23:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES Busser 06:20 00:05
Brønderslev Banegård 06:30 00:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 23:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 23:35
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 23:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 22:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 22:40
Randers Pendlerplads, Viborgvej 140 08:10 22:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 21:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 21:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 21:10
Skanderborg Banegård, Busstop, vest for stationen 09:25 20:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 20:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 19:45
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:30 19:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:45 17:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 12:10 17:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
28/8-20246 dageFlodkrydstogt på Mosel og Rhinen0Kr. 9.195Forespørg

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Vejret/temperatur

  Cochem (gns.): juni-august 20° -24°.

 • Tillæg

  Tillæg for enkeltkabine (hoveddæk): kr. 2.600
  Tillæg for A-kabine (øvre dæk): kr. 1.000

 • All Inclusive ombord

  All Inclusive-pakke er inkluderet ombord og indeholder :
  Frokost og aftensmad: Øl, vand og skibets vine. Fra baren: Øl, vand og dagens vine samt kaffe, te, drinks m.m. i tidsrummet kl. 11:00 - 23:00

 • Skal jeg give drikkepenge på skibet?

  Drikkepenge er ikke inkluderet for dette flodkrydstogt. Det er kutyme at give drikkepenge til skibets besætning ved afslutning af krydstogtet. Det forventes, men det er naturligvis frivilligt og individuelt, hvad man ønsker at betale. Beregn 5-10 EURO per person/dag. Der vil typisk ligge en kuvert i kabinen, hvori man kan lægge et kontant beløb, som fordeles af skibet mellem besætningsmedlemmerne. Rejselederen orienterer om dette ved afslutning af flodkrydstogtet.

 • Forbehold flodkrydstogter

  Ændringer i vandstanden på floderne efter afrejse fra Danmark kan i enkelte tilfælde gøre sejlads på floderne umulig. Således kan sejlads på floderne og overnatning på skibet helt eller delvist erstattes med hhv. buskørsel til besøgssteder og seværdigheder samt overnatning på hotel. Ændring af anløbshavn kan ligeledes forekomme. Denne ændring giver ikke ret til efterfølgende kompensation.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu