Skip to main content

Busrejse til Berlin

5 dage i Berlin

I Berlin oplever man virkelig historiens vingesus og fremtidens nærvær. Her bærer hvert gadehjørne og bygning byens spændende og omtumlede historie. Men Berlin ser også fremad. Her rives ned, bygges op, skabes og genskabes. Vi kører i sporene af den kolde krig, ser resterne af Muren, der vidner om DDRtidens grusomme skyggeside, og oplever hvordan byen har rejst sig af fortidens ødelæggelser. Glæd dig også til hotellets beliggenhed midt på Alexanderplatz, hvor alle muligheder er lige uden for døren.

På flere afgange har vi mulighed for at tilbyde det imponerende aftenshow på Friedrichstadtpalast, der er Europas største og mest moderne showteater og kendt for verdens længste kæde af dansere. Det er ikke nødvendigt at forstå tysk for at få udbytte af showet. Rejselederen er behjælpelig med billetter.

Læs mere om de spændende shows og se alle datoer for forestillinger i Friedrichstadtpalast her

Inkluderet i rejsens pris

 • 4-stjernet bus
 • 4 overnatninger i Berlin
 • 4 x morgenmad
 • 1 x morgenkomplet (udrejse)
 • 2 x frokost (ud- og hjemrejse)
 • 1 x velkomstmiddag i Berlin
 • 1 x entré til panoramaterrassen på hotel
 • Udflugter ekskl. entreer
 • Dansk rejseleder

Hotel

 • Park Inn Berlin Alexanderplatz

  Park Inn Berlin Alexanderplatz er et flot 4-stjernet hotel med byens bedste beliggenhed midt på Alexanderplatz og samtidig Berlins højeste hotel. Her bor du i centrum af det historiske Berlin og i umiddelbar nærhed af pragtgaden, Unter den Linden. Uden for hotellet finder du restauranter, shoppingcentre og naturligvis det store julemarked på Alexanderplatz. Værelserne er pæne og velindrettede med bl.a. TV, telefon og safeboks. Der er righoldig morgenbuffet alle dage, og der er inkluderet en spændende aftenbuffet på ankomstdagen. På toppen af hotellet ligger panoramatagterrassen, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Berlin. Alle NILLES’ gæster har gratis adgang til tagterrassen.

  Værelser med city view
  På alle afgange frem til 1. september vil der være 12 værelser tilgængelig med city-view uden tillæg. City View værelser har udsigt til TV-tårnet, Berlins ubestridte vartegn. Værelserne fordeles efter først til mølle-princippet. Herefter er tillæg for city-view værelser DKK 450 per værelse.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetCasino
  SafeboksJa
  AndetHårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram og udflugter

 • Udrejse

  Morgenkomplet i Hedensted, frokost i Neumünster og ankomst til Berlin først på aftenen. Velkomstmiddag på hotellet er inkluderet i prisen med NILLES. Aftenbuffet på hotel kan tilkøbes sidste aften.

 • Det bedste af Berlin: Heldagsudflugt

  Vi tager på en spændende byrundtur i Berlin og oplever bl.a. den gamle bykerne med Domkirken og Museumsøen, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Vi kører ad Unter den Linden og ser Gendarmenmarkt, der er byens måske smukkeste plads. Selvfølgelig passerer vi også den gamle grænse mellem øst og vest ved Checkpoint Charlie, går en tur gennem Brandenburger Tor og oplever Holocaustmindesmærkets knugende arkitektur. Også ambassadekvarteret og Tiergarten ser vi nærmere på.

  Heldagsudflugt
 • Den delte by 1945-1990: Halvdagsudflugt

  Dagen starter på Karl-Marx-Allee, der var DDR-tidens pragtgade. Herefter tager vi en lille pause ved East Side Gallery, der er den længst bevarede del af Berlinmuren. Mere end 100 kunstnere har dekoreret Muren og skabt verdens længste udendørsgalleri. I bydelen Treptow besøger vi den sovjetiske krigskirkegård, hvor symbolske monumenter fortæller den historie, Stalin ønskede at vise udadtil. Hvordan tingene reelt så ud bag facaden, ser vi på en rundvisning i et tidligere Stasi-fængsel. Her får vi et skræmmende indblik i, hvilke metoder sikkerhedstjenesten anvendte i det gamle DDR. Har du bagefter lyst til at få en fornemmelse af, hvordan dagligdagen i DDR også kunne være, har rejselederen et godt tilbud til dig.

  Halvdagsudflugt
 • Potsdam - Cecilienhof - Sanssouci: Heldagsudflugt

  I Potsdam, der ligger lige uden for Berlin, byggede de preussiske fyrster og konger deres imponerende slotte. Her gør vi først stop ved Cecilienhof og hører den spændende historie om Potsdam-konferencen, hvor Stalin, Churchill og Truman i sommeren 1945 mødtes for at lægge afgørende brikker for Europas fremtid. Derefter kører vi til kører vi til lystslottet, Sanssouci, hvor der bliver tid til at spadsere en lille tur gennem det smukke parkanlæg med pavilloner, springvand og vinmarker. Frokostpausen holder vi i centrum af Potsdam, der med sine smukke gamle huse og det hyggelige “hollandske kvarter” er en lille perle.

  Heldagsudflugt
 • Berlin set fra oven

  Park Inn Berlin Alexanderplatz er Berlins højeste hotel med 37 etager fordelt på 150 meter. På toppen af hotellet ligger en panoramatagterrasse, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Berlin.

  Alle NILLES’ gæster får én gratis adgang til tagterrassen

 • TV-tårnet

  Berlins 365 meter høje TV-tårn er nabo til vores hotel og en af byens mest besøgte seværdigheder. Vi har reserveret tid, så vi slipper for kø og kan tage direkte op til udsigtsetagen, hvorfra man i klart vejr kan se mere end 40 km. væk

 • Sejltur på Spreefloden

  Fra Berlins domkirke er der mulighed for at tage på en hyggelig sejltur på Spreefloden. Turen går bl.a. forbi Museumsøen, Tiergarten og regeringskvarteret.

 • Friedrichstadtpalast

  På flere afgange har vi mulighed for at tilbyde det imponerende aftenshow på Friedrichstadtpalast, der er Europas største og mest moderne showteater og kendt for verdens længste kæde af dansere. Det er ikke nødvendigt at forstå tysk for at få udbytte af
  showet.

  Rejselederen er behjælpelig med billetter.

 • Hjemrejse

  Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro.

Afgange- og ankomsttider

Sted På- og afstigning Afgang Hjemkomst
Frederikshavn Busterminal, Kragholmen ved Rema 1000 06:00 22:30
Hjørring A-Z, A. F. Heidemanns Vej, P-plads 06:05 22:25
Dybvad Falkevej 25, NILLES 06:20 22:05
Brønderslev Banegård 06:30 22:00
Hjallerup Frakørsel 16, P-plads, Hjallerup/Dronninglund 06:40 21:45
Bouet Kvickly, P-plads 06:55 21:35
Aalborg Thomas Boss Gade, v/Sauers Plads 07:10 21:25
Støvring Frakørsel 31, Støvring S, OK-tank 07:25 21:10
Haverslev Industriparken 2, Circle K 07:35 20:55
Hobro H. I. Biesgade, Busterminal 07:50 20:40
Randers Pendlerplads, Viborgvej 140 08:10 20:00
Ødum OK Plus Ødum, Landevejen 203/Ødumvej 08:25 19:45
Århus Frakørsel 47, Tilst, Borumvej, OK-tank 08:40 19:30
Viby P-plads ved Kirken, Grundtvigsvej 09:00 19:10
Skanderborg Banegård 09:25 18:45
Horsens Frakørsel 56A, Q8/Burgerking, Horsens V 09:40 18:05
Vejle Friis Hansens Vej 12, Vinding 10:50 17:45
Kolding P-plads overfor Godset, Jens Holms Vej 11:15 17:25
Haderslev/Vojens Frakørsel 68, Lysbjergvej, OK-tank 11:30 17:05
Rødekro/Aabenraa Frakørsel 70, Kometvej, Shell/7-Eleven 11:45 15:35
Padborg Lejrvejen 12, OK-tank 12:10 15:20

Vi tager forbehold for ændringer og forsinkelser i afgang- og hjemkomsttider. Tider på rejsebevis er gældende.

Afrejser og bestilling

AfrejseVarighedRejsemålLedige pladserPris
3/7-20235 dageBerlin 2Kr. 4.195Bestil
17/7-20235 dageBerlin 0Kr. 4.195Forespørg
31/7-20235 dageBerlin 8Kr. 4.195Bestil
14/8-20235 dageBerlin Mere end 8Kr. 4.195Bestil
28/8-20235 dageBerlin Mere end 8Kr. 4.195Bestil
11/9-20235 dageBerlin Mere end 8Kr. 4.595Bestil
25/9-20235 dageBerlin Mere end 8Kr. 4.595Bestil
9/10-20235 dageBerlin Mere end 8Kr. 4.595Bestil
16/10-20235 dageBerlin - EfterårsferieMere end 8Kr. 4.595Bestil

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvor meget skal jeg regne med til ekstra entréer på turen til Berlin?

  Entréer udgør: Stasifængslet ca. EUR 8. Cecilienhof ca. EUR 9. Sejltur på Spree ca. EUR 15. TV-tårn ca. EUR 13. Gedenkstätte Berliner Mauer gratis.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu