Skip to main content

Nytår i Husum

-
Festligt nytår ved Vadehavet

Nytår i Husum

Glæd dig til en herlig nytårsrejse til den hyggelige havneby Husum, der byder på maleriske gyder og en helt særlig charme. Her venter et par afslappende dage, hvor vi bl.a. oplever havnen, de kamtakkede huse, Husum Slot, Stormhaus og Marienkirche samt tager på udflugt til Friedrichstadt og Tönning. På torvet står skulpturen Tine, der er en søster til fiskerpigen Amanda i Kerteminde. Nytårsaften bliver festlig med en 4-retters menu, musik og dans.

Husum

Husum er hovedstaden i Nordfriesland og handelscentrum. Byen har mange hyggelige forretninger. Det gamle fiskerkvarter med de maleriske gyder har en helt særlig charme. Husum er en havneby med den puls som fiskerlivet giver. Husum Slot med den store slotspark ligger midt i byen. Centrum er Marktplatz med de mange kamtakkede huse og digteren Theodor Storms fødested. På torvet står en skulptur af figuren Tine, der er en søster til fiskerpigen Amanda i Kerteminde.

Hotel

 • Thomas Hotel

  Thomas Hotel ligger centralt i Husum tæt ved den hyggelige havn og de små forretnings-gader. Hotellet råder over restaurant, bar, spaog wellnessbehandlinger, fitnessrum, diskotek samt elevator. Værelserne har bad, toilet, TV, telefon samt gratis Wi-Fi. Forplejningen er særdeles god og består af morgenbuffet og flotte menuer om aftenen.

  ReceptionJa
  InternetJa
  RestaurantJa
  SaunaJa
  TvJa
  ElevatorJa
  AktivitetSpa & Wellness & fitness
  SafeboksJa
  Andethårtørrer
  BarJa
  SolterrasseJa

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted og indkøbspause ved Fleggaard, hvorefter vi besøger julemarkedet i Flensburg. Vi ankommer til Husum, der er hovedstad i Nordfriesland, sidst på eftermiddagen og spiser middag på hotellet. Senere er der mulighed for en aftentur med cafébesøg.

 • Dag 2

  Nytårsaftensdag tager vi på byrundtur i Husum til fods og kører derefter til den idylliske by Friedrichstadt. Senere er der mulighed for at komme til nytårsgudstjeneste.

  Om aftenen nyder vi hotellets flotte 4-retters nytårsmenu, musik og dans samt naturligvis et glas champagne til midnat.

 • Dag 3

  Nytårsmorgen kan vi sove længe, og om eftermiddagen kører vi til den hyggelige by Tönning. Undervejs besøger vi det imponerende Eidersperrwerk, som adskiller Eideren fra Nordsøen. Vi oplever desuden den specielle natur i marsklandet. Aftensmaden er en god buffet på hotellet.

 • Dag 4

  Hjemturen går via landevej op til den danske grænse, hvor vi gør et kort ophold ved Schackenborg Slot. Frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål.

  Se vores opsamlingsruter

 • Gratis langtidsparkering

  Der er gratis langtidsparkering ved NILLES garageanlæg i Dybvad og i Vinding ved Vejle. Desuden forefindes offentlige parkeringspladser i f.eks. Haverslev.

  Gratis langstidsparkering Dybvad:


  Gratis langstidsparkering Haverslev:

  Gratis langtidsparkering Vejle/Vinding:

 • Påstigning - afstigning

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med evt. grupperabat.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: 15,- kr./dag dog max 150,- for hele turen.
  • Flyrejser: 10,- kr./dag dog max 120,- for hele turen.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er 4 forskellige bustyper - se ovenfor.

   

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu