Skip to main content

Koncertrejse til Andrea Berg

-
Andrea Berg Open Air i Aspach

Koncertrejse til Andrea Berg

Der er store oplevelser i vente for ægte fans, når vi besøger Andrea Bergs hjemby Aspach ved Stuttgart. Højdepunktet er naturligvis den evig populære tyske schlagersangerindes storslåede open air koncert Heimspiel.

Andrea Berg er en af Tysklands mest populære schlager-sangere, kendt for sin følelsesladede musik og kraftfulde stemme. Hun har formået at opnå en bemærkelsesværdig karriere, der strækker sig over tre årtier. Hendes debutalbum "Du bist frei" udkom i 1992, og siden da er hun blevet et ikon inden for schlager-genren med utallige hits og prisbelønnede albums. Andrea Bergs sange, ofte præget af temaer som kærlighed og livets op- og nedture, har fanget hjertet af millioner af fans og gør hende til en uforglemmelig stemme på den tyske musikscene.

Hotel

 • Mercure Hotel Stuttgart Gerlingen

  Mercure Hotel Stuttgart Gerlingen er beliggende ca. 10 km udenfor Stuttgart i et roligt område. Hotellet tilbyder restaurant, elevator, gratis wi-fi samt gode både inden- og udendørs fællesområder. Alle 95 værelser har eget bad/toilet, tv samt minibar og kaffe/te faciliteter.

  BarJa
  ElevatorJa
  InternetJa
  ReceptionJa
  RestaurantJa
  TvJa

Dagsprogram

 • Dag 1: Udrejse

  Morgenkomplet Hedensted, frokost i Neumünster samt middag og overnatning ved Kassel.

 • Dag 2: Stuttgart - Porsche Museet

  Stuttgart er måske ikke den by i Tyskland vi danskere kender mest til, men den er helt sikkert et besøg værd. Her skal vi opleve kunst, kultur og gastronomi fra hele verdenen smelter sammen. Vi oplever Schlossplatz, der er et stort og smukt torv i centrum af Stuttgart. Torvet er omgivet af majestætiske bygninger, hvoraf Neues Schloss er den mest iøjnefaldende. Der bliver også tid til frokost og shopping.

  Eftermiddagen bruger vi på Porsche Museet udenfor Stuttgart. Her er der udstillet mere end 80 biler og man kan opleve de berømte racerbiler og sportsvogne på nærmeste hold. Der er middag på hotellet.

 • Dag 3: Koncert

  Vi lader op til aftenens højdepunkt med en rolig formiddag i Stuttgart med tid til shopping, frokost og ser lidt mere af byen. Vi er fremme ved arenaen sidst på eftermiddagen. Her vil vi opleve forskellig underholdning inden Andrea Berg går på scenen kl. 20.30. Vær obs på der grundet mange mennesker kan være et stykke at gå fra hvor bussen kan parkere og til arenaen.

 • Dag 4: Kleinaspach

  Efter en lang koncert med sen hjemkomst sover vi længe og får sen morgenmad på hotellet. Op ad formiddagen kører vi til Kleinaspach, hvor Andrea Berg selv bor. Vi kører rundt i området og besøger også sDörfle, som er en mindre ferieby, hvor Andrea selv har haft en finger med i det meste af indretningen og udsmykningen. Vi spiser frokost på Hotel Sonnenhof, hvor Andrea har boet i flere år med sin familie. På hotellet er der en fanshop med mulighed for køb af diverse fanartikler. Der er middag på hotellet.

 • Dag 5: Hjemrejse

  Det er blevet tid til at forlade Stuttgart og vi sætter kursen mod Kassel hvor vi besøger Herculesstatuen og får lidt tid på egen hånd og frokost i Kassen midtby. Middag og overnatning omkring Hannover.

 • Dag 6: Grænsehandel og frokost

  Grænsehandel ved Otto Duborg og frokost i Hellevad.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

 • Hvor kan jeg stige på bussen med NILLES?

  Vi tilbyder opsamling i eller ved større byer i Nord-, Øst- og Sønderjylland. Mange steder samler vi op ved motorvejen, hvilket giver dig en hurtigere rejse gennem Danmark på vej mod dit feriemål. Vi har også enkelte rejser med afrejse fra Fyn og Sjælland. Se nærmere i dagsprogrammet for rejsen.

  Se vores opsamlingsruter

 • Hvor er der påstigning og afstigning?

  Vi vil gerne samle op i så mange byer som muligt, men vi ønsker samtidig, at opsamlingen og hjemkørslen skal foregå så smidigt og kortvarigt som muligt. Til glæde for de gæster, der står på i yderpunkterne, har vi derfor valgt at placere nogle af påstignings- og afstigningsstederne ved frakørslerne på motorvejen.

  Er der for få tilmeldinger til et på- og afstigningssted, kan vi anvise et alternativt på- og afstigningssted. På- og afstigningstidsplan er vejledende og berettiger ikke til prisreduktion ved forsinkelser eller ændringer. Busskifte i forbindelse med opsamling og hjemkørsel kan forekomme og må forventes. Man bør huske på, at opsamling og hjemkørsel kun gælder busrejser.

 • Kan jeg få transporttilskud til påstigningssted/lufthavn?

  Har du mere end 80 kilometer til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn, giver vi et transporttilskud til din rejse. Vi betaler kr. 1,00 pr. km pr. vej for hver kilometer, du kører ud over de første 50 kilometer. Maksimum f.eks. ved 9 dages busrejse kr. 200,00 pr. person (ved flyrejser er beløbet max. 150,- pr. person). Transporttilskud kan ikke kombineres med andre rabatter.

  Regneeksempel:
  Du har 100 km til nærmeste påstigningssted, og derfor er du berettiget til transporttilskud.

  Sådan beregnes tilskud: (100 km – 50 km) = 50 km à 1 kr = 50 kr. pr. vej. pr. person. Det vil sige, at vi modregner 100,- kr. pr. person.

  Bemærk, at transporttilskud beregnes ud fra den korteste vej og kun til nærmeste påstigningssted eller afrejselufthavn.

 • Kan man reservere fast plads i bussen?

  Hos os kan du bestille fast plads i bussen, så du fra starten ved, hvor du skal sidde resten af rejsen.

  Prisen for pladsreservation pr. person er:

  • Bus og flodkrydstogter: DKK 15-25 pr. person/dag. Se mere her
  • Flyrejser: DKK 10-20 pr. person/dag.

  Bemærk:    Der gælder andre priser for rejserne skabt i samarbejde med Gislev Rejser. Se mere på den specifikke rejse.

  Bestiller du online, kan du selv vælge faste pladser under bestillingen. Du kan også ringe ind at bestille din rejse og lave pladsreservationerne ved samme lejlighed. Det er chaufføren og rejselederen, der anviser pladsen. Bemærk, at reservationen ikke gælder i tilslutningsbusser.

  Der er fire bustyper. Prisen på pladsreservation afhænger af valget af række.

 • Bliver der serveret mad på ud- og hjemrejser ved busrejser?

  Det er en fast tradition hos NILLES Rejser at vi så ofte, som det lader sig gøre på udrejsen og hjemrejsen, har inkluderet forplejning på rejsen i prisen. Det betyder, at du ikke skal ind at stå i kø efter maden på en rasteplads eller cafeteria, for vi har bestilt maden hjemmefra. Det kan ikke altid forventes, at der kan være special kost tilrådighed såfremt der er allegener eller andet. Her må man selv tage supplerende mad med. På spisestederne kan du naturligvis benytte toiletforholdene gratis. Se mere i rejsebeskrivelsen for den pågældende rejse.

 • Køre- og hviletidsbestemmelser

  De gældende køre- og hviletidsbestemmelser overholdes.

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu