Skip to main content

Jul i Stade

-
Hold jul i hyggelige Stade

Jul i Stade

Hold jul og lad julefreden sænke sig i Stade, der ligger imellem Hamburg og Bremen. Byen er områdets vigtigste og flotteste by, med sit charmerende kanalmiljø, gavlhuse og bindingsværk. I disse hyggelige rammer er der lagt op til en festlig jul.

Hotel

 • Hotel Schwedenkrone Stade

  Hotel Schwedenkrone er et hyggeligt familiedrevet hotel. Hotellet råder over reception, restaurant og bar. Alle værelser har bad og toilet, hårtørrer, TV, telefon samt gratis Wi-Fi. Forplejningen består af en buffet både morgen og aften, samt en særlig buffet juleaften.

Dagsprogram

 • Dag 1

  Morgenkomplet i Hedensted, indkøbspause ved Fleggaard, hvorefter vi kører via Schleswig til Rendsburg. Vi gør ophold ved svævefærgen under den gamle jern- banebro, hvor vi nyder en frokost. Turen fortsætter for- bi Itzehoe til Glückstadt, som ligger smukt ud til Elben. Med bilfærge ankommer vi til Wischhafen i Niedersachsen, hvorfra vi fortsætter til Stade.

 • Dag 2

  Formiddagen bruger vi til at stifte bekendtskab med Stade. Byen er idyllisk og hyggelig, og bindingsværkshusene og de historiske bygninger ligger side om side og fortæller historien om byens stolte fortid. Vi går en tur i byens gader og nyder stemningen. Om eftermiddagen er der kaffe og kage på hotellet. Når mørket har sænket sig over byen og lysene er tændt, så er hotellet vært for en flot julebuffet, og efter middagen fortsætter vi med sang og julegaver.

 • Dag 3

  1. juledag kører vi til havnebyen Bremerhaven ved Nordsøen. Det er herfra, at mere end syv millioner gennem historien udvandrede fra Europa til Amerika. Vi følger i sporene på udvandrerne på det prisbelønnede Emigrationsmuseum, der rummer en flot iscenesættelse af bl.a. skib og soverum og byder på en spændende tidsrejse gennem 300 års historie. Derefter er der tid på egen hånd til at nyde julefreden, som har sænket sig over byen. Vi er tilbage i Stade midt på eftermiddagen, hvor der vil være kaffe og kage på hotellet. Om aftenen nyder vi en god buffet på hotellet.

 • Dag 4

  Hjemrejse efter morgenmaden med frokostbuffet i Rødekro.

Praktiske oplysninger

Nedenfor kan du se svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe på mail nilles@nillesrejser.dk eller på 70 21 60 22.

 • Entréer til jul i Stade

  Emigrationsmuseum i Bremerhaven ca. EUR 16,00

 • Hvilken valuta bruger man i Tyskland?

  I Tyskland bruger man Euro (EUR). 

Få nyhederne først
Få nyhederne først

Vær først med de seneste nyheder og få rejsetips og inspiration. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag hver måned i konkurrencen om 1.000 kr. at købe rejse for.

Vi svarer som regel indenfor 24 timer (hverdage)
 • Danmarks bedste rejsearrangør 2019
 • Kvalitetsrejser
  i trygge rammer
 • Altid med erfaren
  dansk rejseleder
 • Sammen om
  nye oplevelser
7021 6022Se åbningstider
Luk menu